Pangalusna photovoltaic panel surya beungkeutan napel na sealants pabrik

Fitur Jeung Aplikasi tina UV Curable Epoxy Conformal Coatings

Fitur Sareng Aplikasi tina UV Curable Epoxy Conformal Coatings Lapisan UV tiasa dihartikeun salaku perlakuan permukaan anu diubaran nganggo radiasi ultraviolet pikeun nyiptakeun beungkeutan antara substrat. Lapisan beungkeutan anu hasilna tiasa janten pelindung atanapi nawiskeun adhesi anu diperyogikeun antara permukaan. Jas UV ogé tiasa ngajagi dasar ...