Produsén napel Sensitip Tekanan Pangalusna Di Cina

Kumaha Evaluate The Best Silicone Conformal Coating?

Kumaha Evaluate The Best Silicone Conformal Coating Pikeun PCB? Aya rupa-rupa produk palapis silicone conformal di pasar. Sipat kimia produk anu béda-béda bakal nyumponan rupa-rupa tungtutan dina industri anu béda. Bahan anu anjeun pilih kedah gumantung kana sarat aplikasi, sareng anjeun tiasa pariksa ...

Pangalusna top china napel éléktronik produsén lem

Acrylic vs urethane conformal coating - Naon Dupi Polyurethane Conformal Coating?

Acrylic vs urethane conformal coating -- What Is Polyurethane Conformal Coating? Lapisan konformal diterapkeun kana papan sirkuit anu dicitak pikeun ningkatkeun reliabilitas sareng daya tahan alat. Bahan polimér ieu nyiptakeun pilem anu ngajagi éléktronika tina ancaman sapertos korosi, cair, sareng kalembaban. Aya palapis konformal anu béda, di antarana epoksi, silikon, ...

Pabrikan napel motor listrik industri pangsaéna

Naon Dupi Silicone Conformal Coating Pikeun PCB

Naon Dupi Silicone Conformal Coating Pikeun PCB The circuitry éléktronik bisa ruksak ku korosi lamun aya lapisan cai condensing kontinyu. Sababaraha ion leyur téh sadayana nu diperlukeun pikeun réaksi éléktrokimia dimimitian, corroding logam dina dewan atawa nyieun leaks listrik antara konduktor. Pikeun manjangkeun ...

pangalusna sénsitip tekanan panas ngalembereh pabrik napel

Naha Anjeun Kudu Paké Conformal Coating Pikeun Nangtayungan Electronic PCB Circuit Boards

Naha Anjeun Kudu Paké Conformal Coating Pikeun Nangtayungan Electronic PCB Circuit Boards The circuit board mangrupa bagian pangpentingna dina desain éléktronika. Éta tanggung jawab pikeun mawa sinyal listrik ka sareng ti motherboard, kartu periferal, sareng catu daya supados aranjeunna tiasa ngalaksanakeun fungsi anu ditunjuk. Tanpa hiji...