pangalusna china Uv curing pabrik napel

Naha Sanyawa Potting Polyurethane Pikeun Éléktronik Nyadiakeun Résistansi UV?

Naha Sanyawa Potting Polyurethane Pikeun Éléktronik Nyadiakeun Résistansi UV? Sanyawa potting polyurethane parantos lami janten solusi pikeun ngajagi komponén éléktronik, nyayogikeun insulasi anu diperyogikeun sareng ngajagaan tina lebu, Uap, sareng karusakan lingkungan. Anu langkung narik, nyaéta résistansi stellar na kana radiasi Ultraviolét - anu mutlak kedah di ...

Pangalusna photovoltaic panel surya beungkeutan napel na sealants pabrik

Sanyawa potting éléktronik anu jelas sareng pentingna

Sanyawa potting éléktronik anu jelas sareng pentingna Nalika anjeun hoyong ngajagi rakitan LED sareng éléktronik tina lingkungan, geter, sareng shock, enkapsulasi sareng pot mangrupikeun metode anu pangsaéna. Lamun anjeun boga hiji aplikasi nu peryogi anjeun ningali ngaliwatan, éta pangalusna pikeun manggihan hiji produk optik jelas. Ieu...

pangalusna china Uv curing pabrik napel

Kabutuhan adhesives lem pikeun potting éléktronika

Kabutuhan lem adhesives pikeun potting éléktronika Pot ngalibatkeun fillings dipigawé maké napel atawa sanyawa pot. Nalika ieu réngsé, komponén biasana aya dina reses atanapi perumahan anu kedah dieusi napel. Pabrikan lem epoksi struktural pangsaéna di china Naha éta diperyogikeun Papan sirkuit gaduh sababaraha ...

Lem Epoxy napel pangalusna Pikeun Plastik Otomotif Pikeun Metal

The luyu encapsulating na potting bahan pikeun komponén éléktronik jeung PCB

The encapsulating na potting bahan luyu pikeun komponén éléktronik jeung PCB Nalika picking sanyawa potting katuhu, éta gampang pikeun ahli pikeun catetan masalah jeung nyieun sababaraha saran bahan. Ahli ogé tiasa nyayogikeun bahan pikeun nguji sareng masihan inpormasi ngeunaan kakuatan diéléktrik, konduktivitas termal, sareng ...

Pangalusna industri alat imah suhu luhur non yellowing napel sealant pabrik di Inggris

Bahan Pot Pikeun Éléktronik Sareng Kumaha Pilih Anu Pangsaéna

Bahan Potting Pikeun Éléktronik Sareng Kumaha Milih Pot Anu Pangsaéna tiasa dihartikeun salaku prosés ngeusian rakitan éléktronik kalayan padet pikeun ningkatkeun tingkat résistansi na. Éta ogé katelah embedment sareng ngajantenkeun komponén sareng rakitan tahan kana geter, guncangan, agén korosif, bahan kimia, cai, sareng ...

pangalusna china Uv curing pabrik napel

Faktor Pikeun Pertimbangkeun Nalika Pot Éléktronik Kalayan Époksi Sareng Bahan Pot Séjén

Faktor Pikeun Pertimbangkeun Nalika Pot Éléktronik Kalayan Époksi Sareng Bahan Potting Séjénna Potting ngalibatkeun neuleumkeun rakitan éléktronik dina bahan sanyawa, sadayana nerapkeun éta di daérah anu dipilih. Potting nawarkeun panyalindungan ngalawan geter, shock, Uap, jeung agén corrosive, diantara bahya lianna. Epoxy mangrupikeun salah sahiji bahan utama anu dianggo dina metode ieu, ...