Kumaha Éléktronik Epoxy Encapsulant Pot Sanyawa Nangtayungan Éléktronik Anjeun

Kumaha Éléktronik Epoxy Encapsulant Potting Compounds Ngajagi Éléktronik Éléktronik anjeun parantos janten bagian integral tina kahirupan urang sapopoé, ti smartphone ka laptop, sareng tina mobil dugi ka alat médis. Ngajagi éléktronika ieu tina faktor lingkungan sapertos Uap, lebu, sareng rereged sanésna penting pisan pikeun mastikeun umur panjang sareng kinerjana.

Pangalusna photovoltaic panel surya beungkeutan napel na sealants pabrik

Sanyawa potting éléktronik anu jelas sareng pentingna

Sanyawa potting éléktronik anu jelas sareng pentingna Nalika anjeun hoyong ngajagi rakitan LED sareng éléktronik tina lingkungan, geter, sareng shock, enkapsulasi sareng pot mangrupikeun metode anu pangsaéna. Lamun anjeun boga hiji aplikasi nu peryogi anjeun ningali ngaliwatan, éta pangalusna pikeun manggihan hiji produk optik jelas. Ieu...

produsén napel éléktronik pangalusna

Potting éléktronika pcb kalawan epoxy potting sanyawa na epoxy résin conformal palapis

Potting éléktronika pcb kalawan sanyawa epoxy potting jeung résin epoxy palapis conformal rakitan éléktronik kudu ditangtayungan tina rupa-rupa faktor, kayaning agén corrosive, Uap dissipation termal, shock, sarta Geter. Perlindungan kahontal nalika urang ngalakukeun pot. Prosés ieu ngalibatkeun ngeusian rakitan éléktronik ku sanyawa ...

Hiji komponén Epoxy napel lem Produsén

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan sanyawa pot anu jelas pikeun éléktronika

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan sanyawa potting jelas pikeun sanyawa potting éléktronik sayogi dina warna anu béda. Sababaraha malah tiasa diwarnaan atanapi dicét pikeun ngahontal warna sareng penampilan anu dipikahoyong. Tapi, sanyawa jelas mangrupikeun anu pang populerna sabab idéal dina setélan anu béda. Penampilan jelas maranéhanana ngajadikeun ...