Industrial Hot Melt Electronic Component Epoxy napel Jeung Sealants lem pabrik

Naha Perekat Beungkeutan Plastik UV-Curing Meryogikeun Suhu Ekstrim?

Naha Perekat Beungkeutan Plastik UV-Curing Meryogikeun Suhu Ekstrim? Nalika las bahan plastik, napel dipikabutuh pikeun ngahontal beungkeut anu kuat sareng tahan banting. Tapi kalayan sagala pilihan napel, UV-curing palastik-beungkeutan adhesives naek popularitasnya kusabab waktu cageur gancang maranéhanana sarta sipat kakuatan luar biasa. Hanjakal, sanajan, loba jalma falsely nganggap yén ...