pangalusna china Uv curing pabrik napel

Kabutuhan adhesives lem pikeun potting éléktronika

Kabutuhan lem adhesives pikeun potting éléktronika Pot ngalibatkeun fillings dipigawé maké napel atawa sanyawa pot. Nalika ieu réngsé, komponén biasana aya dina reses atanapi perumahan anu kedah dieusi napel. Pabrikan lem epoksi struktural pangsaéna di china Naha éta diperyogikeun Papan sirkuit gaduh sababaraha ...

produsén napel éléktronik pangalusna

Potting éléktronika pcb kalawan epoxy potting sanyawa na epoxy résin conformal palapis

Potting éléktronika pcb kalawan sanyawa epoxy potting jeung résin epoxy palapis conformal rakitan éléktronik kudu ditangtayungan tina rupa-rupa faktor, kayaning agén corrosive, Uap dissipation termal, shock, sarta Geter. Perlindungan kahontal nalika urang ngalakukeun pot. Prosés ieu ngalibatkeun ngeusian rakitan éléktronik ku sanyawa ...

pangalusna china Uv curing pabrik napel

Faktor Pikeun Pertimbangkeun Nalika Pot Éléktronik Kalayan Époksi Sareng Bahan Pot Séjén

Faktor Pikeun Pertimbangkeun Nalika Pot Éléktronik Kalayan Époksi Sareng Bahan Potting Séjénna Potting ngalibatkeun neuleumkeun rakitan éléktronik dina bahan sanyawa, sadayana nerapkeun éta di daérah anu dipilih. Potting nawarkeun panyalindungan ngalawan geter, shock, Uap, jeung agén corrosive, diantara bahya lianna. Epoxy mangrupikeun salah sahiji bahan utama anu dianggo dina metode ieu, ...