Lem Epoxy napel pangalusna Pikeun Plastik Otomotif Pikeun Metal

The luyu encapsulating na potting bahan pikeun komponén éléktronik jeung PCB

The encapsulating na potting bahan luyu pikeun komponén éléktronik jeung PCB Nalika picking sanyawa potting katuhu, éta gampang pikeun ahli pikeun catetan masalah jeung nyieun sababaraha saran bahan. Ahli ogé tiasa nyayogikeun bahan pikeun nguji sareng masihan inpormasi ngeunaan kakuatan diéléktrik, konduktivitas termal, sareng ...

Pangalusna industri alat imah suhu luhur non yellowing napel sealant pabrik di Inggris

Bahan Pot Pikeun Éléktronik Sareng Kumaha Pilih Anu Pangsaéna

Bahan Potting Pikeun Éléktronik Sareng Kumaha Milih Pot Anu Pangsaéna tiasa dihartikeun salaku prosés ngeusian rakitan éléktronik kalayan padet pikeun ningkatkeun tingkat résistansi na. Éta ogé katelah embedment sareng ngajantenkeun komponén sareng rakitan tahan kana geter, guncangan, agén korosif, bahan kimia, cai, sareng ...