Kumaha Insulating Epoxy Coating Bisa Ngaronjatkeun Kasalametan dina Lingkungan picilakaeun

Kumaha Insulating Epoxy Coating Bisa Ngaronjatkeun Kasalametan di Lingkungan picilakaeun Dina lingkungan picilakaeun, kaamanan nyaeta utmost pentingna. Pagawe di lingkungan ieu kakeunaan rupa-rupa résiko, kalebet seuneu, ngabeledug, sareng paparan kimiawi. Pikeun mastikeun kasalametanana, penting pikeun nyandak ukuran anu tiasa ngaminimalkeun résiko ieu. Hiji sapertos ...

Hiji komponén Epoxy napel lem Produsén

Kualitas luhur UV curable palapis epoxy pikeun pcb

Kualitas luhur UV curable palapis epoxy pikeun pcb Epoxy mangrupakeun salah sahiji résin pang populerna dipaké dina loba aplikasi kiwari. Lapisan epoksi anu tiasa diubaran ku UV ayeuna didamel pikeun nyumponan sarat khusus. Upami Anjeun gaduh proyék husus, Anjeun bisa meunangkeun napel. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ...

Pangalusna photovoltaic panel surya beungkeutan napel na sealants pabrik

Jenis PCB Circuit Board Conformal Bahan palapis Pikeun PCB assembly Manufaktur

Jenis PCB Circuit Board Conformal Bahan Palapis Pikeun PCB assembly Manufaktur Conformal circuit board palapis nyaéta prosés ngagunakeun lapisan résin husus dina papan circuit ngajaga aranjeunna tina elemen lingkungan ngabahayakeun. Film polimérik ipis sareng lolobana transparan ku kituna anjeun tiasa ningali komponén ...

pangalusna sénsitip tekanan panas ngalembereh pabrik napel

Naha Anjeun Kudu Paké Conformal Coating Pikeun Nangtayungan Electronic PCB Circuit Boards

Naha Anjeun Kudu Paké Conformal Coating Pikeun Nangtayungan Electronic PCB Circuit Boards The circuit board mangrupa bagian pangpentingna dina desain éléktronika. Éta tanggung jawab pikeun mawa sinyal listrik ka sareng ti motherboard, kartu periferal, sareng catu daya supados aranjeunna tiasa ngalaksanakeun fungsi anu ditunjuk. Tanpa hiji...