Lem Epoxy napel pangalusna Pikeun Plastik Otomotif Pikeun Metal

The luyu encapsulating na potting bahan pikeun komponén éléktronik jeung PCB

The encapsulating na potting bahan luyu pikeun komponén éléktronik jeung PCB Nalika picking sanyawa potting katuhu, éta gampang pikeun ahli pikeun catetan masalah jeung nyieun sababaraha saran bahan. Ahli ogé tiasa nyayogikeun bahan pikeun nguji sareng masihan inpormasi ngeunaan kakuatan diéléktrik, konduktivitas termal, sareng ...

Pangalusna top china napel éléktronik produsén lem

Kaunggulan tina Electronic Potting Compound Jeung Epoxy Potting Bahan

Kaunggulan tina Electronic Potting Compound Jeung Epoxy Potting Material Komponén éléktronik butuh panyalindungan tina bahaya lingkungan ngabahayakeun sarta elemen mékanis. Pot mangrupikeun salah sahiji metode pikeun ngahontal tingkat panyalindungan anu diperyogikeun, bahkan pikeun komponén anu sénsitip. Dina prosés ieu, sanyawa cair ngabentuk lapisan kandel dina komponén anu peryogi ...