Lem Epoxy napel pangalusna Pikeun Plastik Otomotif Pikeun Metal

PCB potting sanyawa pilihan pikeun komponén éléktronik ti pabrik bahan potting

PCB potting sanyawa pilihan pikeun komponén éléktronik ti pabrik bahan potting

Dina seueur komponén éléktronik, penting pikeun ngahontal panyalindungan anu dipercaya sareng jangka panjang. Ieu mangrupikeun salah sahiji cara pikeun nyegah kagagalan prématur. Kapadetan sirkuit naék sareng sistem leutik nyababkeun suhu operasi anu luhur. Ieu diperlukeun pikeun manggihan solusi dissipation panas pangalusna.

Pabrikan lem epoxy struktural pangsaéna di china
Pabrikan lem epoxy struktural pangsaéna di china

Métode anu digunakeun

Téknologi anu béda-béda tiasa dianggo pikeun ngajagi komponén éléktronik, khususna anu sénsitip. Ieu ngawengku:

  • Casting: dina hal ieu, cairan hardenable atanapi katalis dituang kana kapang a. bagian matak ieu bakal ngawangun kawas kapang, nu lajeng bisa dipaké deui.
  • Potting: Ieu dimana cairan hardenable atanapi katalisis dituang kana perumahan atanapi cangkang, anu tetep janten bagian tina sakabeh unit.
  • Encapsulation: ieu ngawengku cangkang ipis atawa palapis pelindung nu diteundeun sabudeureun hiji assembly atawa komponén. Gantina wadahna permanén, kapang dianggo. Sawaktos Anjeun nyabut kapang, résin kapok tetep dina luar.
  • Sealing: ieu tempat aya halangan dina beungeut wadah wadahna alat perumahan
  • Impregnation: dina hal ieu, bagian ieu immersed lengkep dina cairan pikeun mastikeun interstices nu wetted atawa soaked.

Bahan panyumputan

Hardeners sarta résin diperlukeun dina enkapsulasi sareng pot. Résin dianggo dina industri listrik sareng éléktronika. Kategori utama nyaéta poliéster, lebur panas, silikon, uretana, sareng epoksi. Ieu gumantung kana jenis kimiawi.

Époksi: epoxy boga sipat termal alus nu ngidinan ka dianggo dimana aya hawa tinggi. Sakapeung, epoxy tiasa dirumuskeun supados tiasa kakeunaan suhu anu langkung luhur. Sanyawa ieu stabil sarta bisa diprediksi sapanjang sakabéh prosés. Aranjeunna nawiskeun résistansi anu saé pikeun bahan kimia kecuali asam. Aranjeunna nawiskeun adhesion sareng kakuatan pangsaéna dina permukaan porous sareng non-porous.

Urétana: urethanes boga rupa-rupa ciri patali karasa. Éta dianggo dina papan sirkuit anu dicitak sareng tiasa disaluyukeun pikeun ngagancangkeun prosés. Éta tiasa dianggo dina aplikasi anu peryogi résistansi panas. Éta ogé tahan kimia. Upami anjeun hoyong beungkeut anu fleksibel, urethane mangrupikeun pilihan idéal pikeun anjeun.

Silicone: Ieu sanyawa nu bisa adaptasi jeung hawa lemah sareng luhur ogé. Loba aplikasi cocog sanyawa ieu. Aranjeunna masihan beungkeut fléksibel sareng lemes anu tiasa diubaran ku UV. Silicone boga résistansi pangleyur alus. Salah sahiji masalah utama sareng silikon nyaéta biaya tinggi sareng kanyataan yén éta tiasa dianggo kalayan sababaraha plastik.

Panas ngalémbéréh: ieu pisan gampang ngagunakeun, sarta aranjeunna nyetél gancang. Aranjeunna pilihan alus keur gap-keusikan. Éta bisa dihapus pikeun kaperluan rework sarta perbaikan. Aranjeunna boga résistansi low ka panas tapi tahan pangleyur hébat. Ieu tiasa polyolefin, polyurethane, atanapi basis polyamide.

résin poliéster: résin poliéster teu jenuh ilaharna dipaké dina aplikasi pot listrik. Ciri mékanis anu kaku pikeun fléksibel. Suhu sareng résistansi kimia tina bahan éta adil. Aranjeunna gaduh adhesion anu hadé pikeun logam ogé.

Produsén lem kontak napel basis cai pangalusna
Produsén lem kontak napel basis cai pangalusna

Meuli pangalusna

Pikeun ngakses sanyawa pot kualitas pangluhurna, gawé bareng DeepMaterial. Kami ngagaduhan rupa-rupa sanyawa sareng produk sanésna anu tiasa dianggo dina proyék industri sareng DIY. Urang bisa kalayan gampang custom-nyieun solusi pikeun minuhan spésifikasi Anjeun.

Pikeun langkung seueur ngeunaan pilihan sanyawa potting PCB pikeun komponén éléktronik tina produsén bahan pot, Anjeun tiasa nganjang ka DeepMaterial di https://www.epoxyadhesiveglue.com/category/pcb-potting-material/ pikeun info deui.

parantos ditambihan kana karanjang anjeun.
Parios