napel epoxy pangalusna pikeun logam ka logam, plastik jeung kaca

Shenzhen DeepMaterial Technologies Co., Ltd mangrupikeun supplier napel epoxy industri sareng produsén résin epoksi di china, ngahasilkeun lem napel epoksi pangkuatna pikeun logam, plastik, kaca sareng beton, epoksi suhu luhur pikeun plastik, lem epoksi kakuatan industri, konduktif termal pangsaéna. epoxy, suhu low epoxy napel, epoxy éléktronik encapsulant potting sanyawa jeung saterusna.

Epoxy adhesives nyaéta elém-kinerja luhur anu sering dianggo dina pertukangan kayu sareng pertukangan kayu atanapi pikeun kagunaan kreatif khusus sapertos ngadamel perhiasan kostum. prakték ieu ngawengku teu ukur kai, tapi ogé logam dina sababaraha instansi kayaning handrails, suku méja atawa doorhandles. Epoxies datangna dina tipena béda jeung sipat béda: fléksibel atawa kaku, transparan atawa opak, setting gancang atawa slow. Éta ogé nawiskeun résistansi anu luhur pikeun panas sareng bahan kimia.

Epoxy pangsaéna pikeun logam nyaéta Deepmaterial lem napel époksi anu paling kuat pikeun logam kana logam, plastik, kaca sareng beton, sistem hiji bagian anu diwangun ku résin epoksi sareng hardener. Résin sareng hardener digabungkeun pikeun nyiptakeun beungkeut anu kuat sareng kuat anu garing dina sababaraha menit sareng tiasa dianggo pikeun ngalereskeun, ngeusian, sareng ngawangun deui sadaya permukaan logam sareng beton.

Lamun datang ka surfaces logam beungkeutan, nu napel epoxy geus jadi pilihan populér alatan kakuatan beungkeut impressive sarta durability. Nalika ngagunakeun napel epoxy pikeun logam, lem nyampur dua komponén, résin, sareng hardener. Nalika komponén ieu digabungkeun, aranjeunna nyiptakeun réaksi kimia anu ngahasilkeun beungkeut anu kuat sareng tahan.

Pituduh ieu nyertakeun mangpaat, kasaluyuan, sipat tahan cai sareng tahan panas, téknik aplikasi, kaamanan, panyabutan, umur simpan, sareng mésér napel époksi pikeun logam. Baca on pikeun neuleuman sagalana nu peryogi ngeunaan epoxy napel pikeun logam.

Lem napel Epoxy Pangalusna Pikeun Logam (3)

Ngarti Epoxy napel Pikeun Metal

Kualitas napel epoxy bisa rupa-rupa nyata, sarta éta krusial ngartos béda maranéhanana pikeun milih napel paling cocog pikeun beungkeutan logam nurutkeun sarat husus Anjeun.

Hal kahiji anu kedah dipertimbangkeun nalika milih napel epoksi pikeun logam nyaéta jinis logam anu anjeun beungkeut. Produsén napel epoksi ngarancang jinis élém époksi anu khusus pikeun dianggo sareng logam khusus, sapertos aluminium atanapi stainless steel. Pabrikan ogé ngahasilkeun élém époksi anu ngagaduhan langkung versatility, ngamungkinkeun aranjeunna tiasa dianggo sareng sagala rupa logam.

Pertimbangan salajengna nyaéta kakuatan beungkeut anu diperyogikeun. Sababaraha napel epoxy dirancang pikeun aplikasi-stress tinggi jeung nyadiakeun beungkeut kuat, sedengkeun nu sejenna leuwih cocog pikeun aplikasi-stress low.

Mertimbangkeun suhu jeung kaayaan lingkungan nu logam kabeungkeut bakal kakeunaan ogé krusial. Milih hiji napel epoxy husus nu bisa tahan sarat husus penting pisan sabab napel epoxy tangtu boga résistansi hadé kana panas sarta bahan kimia ti batur.

Nyiapkeun permukaan pikeun beungkeutan logam nalika nganggo napel epoksi penting pisan. Léngkah anu penting dina beungkeutan logam sareng napel epoksi nyaéta ngabersihan sareng degrease permukaan sateuacan beungkeutan pikeun ngaleungitkeun kokotor, minyak, atanapi rereged sanésna anu tiasa ngaganggu prosés beungkeutan.

Salaku tambahan, turutan petunjuk produsén pikeun nyampur sareng nerapkeun napel époksi penting pisan. Nuturkeun tungtunan spésifik, sapertos ngagunakeun rasio pencampuran khusus, nerapkeun lem dina kisaran suhu anu khusus, sareng masihan waktos anu nyukupan pikeun ngarawat sateuacan nganggo logam anu kabeungkeut, penting pisan pikeun mastikeun beungkeutan logam anu leres sareng napel epoksi.

Lem napel Epoxy Pangalusna Pikeun Logam (8)
Kumaha Epoxy napel Pikeun Metal Works

Epoxy adhesives loba dipaké dina aplikasi metalworking sabab nyadiakeun kuat, beungkeut lila-langgeng nu bisa nahan lingkungan kasar jeung beban beurat. Ieu sababaraha cara napel epoxy pikeun karya logam:

Beungkeutan: Pabrikan ngahasilkeun epoxy napel pikeun logam salaku agén beungkeutan éféktif pikeun gabung dua surfaces logam babarengan. Nerapkeun lem ka permukaan logam jeung ngagabung dua karakter babarengan nyiptakeun beungkeut mantap sarta enduring ngaliwatan napel nu.

keusikan: Napel epoxy pikeun logam tiasa ngeusian sela sareng retakan dina permukaan logam. Beungkeutna diterapkeun ka daérah anu ruksak sareng ngantepkeun garing, nyiptakeun perbaikan anu dipercaya sareng awét.

Panyegelan: Epoxy napel pikeun logam bisa ngégél surfaces logam, nyegah cai, hawa, jeung zat séjén tina penetrating logam. Beungkeutna nyiptakeun segel tahan cai sareng kedap udara anu tiasa nahan lingkungan anu parah.

palapis: Hiji tiasa nganggo napel epoxy pikeun logam salaku palapis pikeun ngalindungan permukaan logam tina karusakan anu disababkeun ku korosi, karat, sareng sumber sanésna. Perekat diterapkeun kana permukaan logam, nyiptakeun panghalang pelindung anu tiasa tahan paparan bahan kimia, Uap, sareng sinar UV.

Grinding: Industri metalworking tiasa nganggo epoxy napel pikeun logam salaku bantuan grinding. Beungkeut ieu dilarapkeun kana beungeut logam pikeun mantuan ngurangan gesekan jeung panas dihasilkeun salila grinding. Ngagunakeun napel epoxy pikeun logam salaku bantuan grinding bisa mantuan pikeun nyegah logam ti overheating na warping, nu ngakibatkeun finisher smoother tur leuwih tepat.

Machining: Dina operasi machining, ngagunakeun epoxy napel pikeun logam salaku pelumas hiji mungkin. Nerapkeun beungkeutan hiji napel epoxy pikeun logam boh kana alat motong atawa beungeut logam machined bisa ngurangan gesekan jeung panas, hasilna finisher smoother tur hirup alat ningkat.

Thread ngonci: Epoxy napel pikeun logam bisa dipaké salaku locker thread pikeun nyegah kacangan sarta bolts tina loosening alatan Geter atawa faktor séjén. Perekat diterapkeun kana benang pengikat sateuacan dipasang, nyiptakeun beungkeut padet sareng permanén anu tiasa nahan beban beurat sareng lingkungan anu parah.

beungkeutan struktural: Epoxy napel pikeun logam cocog pikeun aplikasi struktural anu merlukeun kakuatan tinggi na beungkeutan permanén. Industri sapertos aeroangkasa sareng otomotif sering nganggo napel epoksi pikeun logam pikeun ngabeungkeut komponén logam kusabab sifat kritis kaamanan sareng reliabilitas.

Mangpaat Epoxy napel pikeun Metal

Perekat epoksi nawiskeun seueur kauntungan, janten pilihan idéal pikeun beungkeutan, sealing, ngeusian, sareng palapis permukaan logam. Di dieu urang bakal ngabahas sababaraha kauntungan tina napel epoxy pikeun logam.

Beungkeut anu kuat sareng awét: Epoxy napel pikeun logam nyiptakeun padet, beungkeut awét nu bisa tahan lingkungan kasar jeung beban beurat. Éta tiasa ngabeungkeut logam anu béda, kalebet baja, alumunium, sareng tambaga, nyayogikeun beungkeut permanén sareng dipercaya.

Gampang Panawaran: Napel epoxy pikeun logam gampang diterapkeun sareng tiasa dianggo dina sababaraha permukaan. Éta tiasa diterapkeun nganggo sikat, roller, atanapi pistol semprot, janten solusi anu fleksibel pikeun aplikasi anu béda.

Tahan ka Kimia sareng Korosi: Napel epoxy pikeun logam tahan ka bahan kimia, korosi, sareng bentuk karusakan anu sanés. Bisa tahan paparan bahan kimia kasar, Uap, jeung sinar UV, sahingga hiji pilihan idéal pikeun aplikasi nu merlukeun panyalindungan ngalawan elemen ieu.

Serbaguna: Epoxy napel pikeun logam bisa dipaké pikeun beungkeutan, ngeusian, sealing, sarta surfaces logam palapis. Epoxy napel pikeun logam ogé lumaku dina repairing bagian logam ruksak, sahingga hiji solusi affordable tur praktis pikeun ngalereskeun alat jeung mesin.

Suhu Suhu: Epoxy napel pikeun logam bisa tahan hawa ekstrim, sahingga hiji pilihan idéal pikeun aplikasi nu merlukeun lalawanan panas. Bisa tahan hawa nepi ka 500 ° F, sahingga cocog pikeun lingkungan-suhu luhur.

Awét: Epoxy napel pikeun logam nyiptakeun beungkeut stabil langgeng pikeun taun. Teu ngaleutikan atawa rengat kana waktu, nyadiakeun solusi dipercaya jeung awét pikeun aplikasi metalworking.

Kakuatan Epoxy napel pikeun Metal

Epoxy napel pikeun logam geus dipikawanoh lega pikeun kakuatan sarta durability. Ieu mangrupakeun napel dua-bagian diwangun ku résin jeung hardener nu, nalika digabungkeun, nyiptakeun beungkeut kuat tur permanén. Di dieu urang bakal ngabahas kakuatan napel epoxy pikeun logam sareng naha éta mangrupikeun pilihan anu populér pikeun ngabeungkeut permukaan logam.

Kakuatan Tensile Tinggi: Epoxy napel pikeun logam boga kakuatan tensile tinggi, nu hartina bisa tahan gaya tarik atawa manjang tanpa megatkeun. Kakuatan sareng daya tahan beungkeut anu dihontal ku napel epoksi ngajantenkeun pilihan anu dipikahoyong pikeun aplikasi anu peryogi kualitas sapertos kitu.

Kakuatan geser anu saé: Epoxy napel pikeun logam ogé boga kakuatan geser luar biasa, nu hartina bisa tahan gaya nu nyoba geser atawa geser beungkeut. Beungkeut napel epoksi anu kuat sareng stabil ngajadikeun éta pilihan idéal pikeun aplikasi anu nungtut sipat ieu.

Résistansi Dampak anu hadé: Epoxy napel pikeun logam boga résistansi dampak alus, nu hartina bisa tahan dampak dadakan tanpa megatkeun. Beungkeut padet tur tahan banting ditawarkeun ku epoxy napel ngajadikeun eta cocog pikeun aplikasi necessitating ciri ieu.

Tahan ka kacapean: Epoxy napel pikeun logam oge tahan ka kacapean, nu hartina eta bisa tahan siklus stress terus-terusan tanpa megatkeun. Beungkeut anu tahan lama sareng dipercaya anu disayogikeun ku napel epoksi ngajantenkeun pilihan anu langkung saé pikeun aplikasi anu nungtut sipat-sipat ieu.

Serbaguna: Epoxy napel pikeun logam mangrupakeun napel serbaguna nu bisa meungkeut tipena béda logam, kaasup baja, aluminium, jeung tambaga. Éta ogé tiasa nyambungkeun logam kana bahan sanés, sapertos plastik sareng komposit.

Awét: Epoxy napel pikeun logam nyiptakeun beungkeut stabil nu bisa tahan lingkungan kasar jeung beban beurat. Teu ngaleutikan atawa rengat kana waktu, nyadiakeun solusi dipercaya jeung awét pikeun aplikasi metalworking.

Jenis Logam Cocog sareng Epoxy Napel

Epoxy napel kompatibel jeung loba logam, kaasup baja, aluminium, tambaga, jsb Di dieu urang bakal ngabahas jenis logam cocog sareng epoxy napel.

baja: Béda jinis baja, kalebet baja karbon, baja tahan karat, sareng baja galvanis, tiasa gampang dibeungkeut sareng dilereskeun nganggo napel epoksi, janten pilihan anu cocog pikeun pabrik anu sering ngagunakeun baja dina produksi.

aluminium: Epoxy napel éféktif bisa beungkeut aluminium, loba dipaké dina aerospace, otomotif, jeung industri konstruksi. Epoxy napel idéal pikeun nyambungkeun jeung repairing bagian aluminium alatan adhesion alus teuing jeung kakuatan.

tambaga: Epoxy napel ogé cocog sareng tambaga, loba dipaké dina aplikasi listrik sarta plumbing. Epoxy napel mangrupakeun pilihan idéal pikeun beungkeutan sarta repairing bagian tambaga alatan adhesion alus teuing jeung lalawanan ka korosi.

Kuningan: Manufaktur alat musik, fixtures plumbing, sarta hardware hiasan ilaharna utilizes kuningan, nu napel epoxy bisa éféktif beungkeut. Epoxy napel mangrupa pilihan idéal pikeun beungkeutan jeung repairing bagian kuningan alatan adhesion alus teuing jeung lalawanan ka korosi.

perunggu: Industri manufaktur patung, barang-barang hiasan, sareng bantalan seueur nganggo parunggu, sareng aranjeunna tiasa sacara efektif ngabeungkeutna nganggo napel epoksi. Epoxy napel mangrupakeun pilihan idéal pikeun beungkeutan jeung repairing bagian parunggu alatan adhesion alus teuing jeung sipat kakuatan.

Nikel: Pabrikan di industri éléktronika, aerospace, sareng perhiasan seueur nganggo nikel, anu tiasa ngabeungkeut sacara efektif sareng napel epoksi. Epoxy napel mangrupa pilihan idéal pikeun beungkeutan jeung repairing bagian nikel alatan adhesion alus teuing jeung lalawanan ka korosi.

Metal Beungkeutan Epoxy napel Kasaluyuan Jeung Surfaces Non-Logam

Epoxy napel teu dugi ka surfaces logam; aranjeunna ogé bisa beungkeut éféktif jeung karakter non-logam. Di dieu urang bakal ngabahas kasaluyuan epoxy adhesives kalawan surfaces non-logam.

Plastik: Epoxy adhesives cocog sareng tipena béda plastik, kaasup PVC, ABS, polycarbonate, sarta loba batur. Epoxy napel idéal pikeun beungkeutan jeung repairing bagian plastik alatan adhesion alus teuing jeung kakuatan.

Keramik: Epoxy adhesives ogé cocog sareng keramik, kaasup beling, earthenware, sarta stoneware. Epoxy napel mangrupakeun pilihan idéal pikeun beungkeutan sarta repairing bagian keramik alatan adhesion alus teuing jeung lalawanan ka panas sarta Uap.

Komposit: Epoxy adhesives ogé cocog sareng composites loba dipaké dina aerospace jeung industri otomotif. Epoxy napel mangrupakeun pilihan idéal pikeun beungkeutan sarta repairing bagian komposit alatan adhesion alus teuing jeung sipat kakuatan.

Kayu: Industri konstruksi sareng perabotan seueur ngagunakeun elém époksi anu cocog sareng kai. Epoxy napel idéal pikeun beungkeutan sarta repairing bagian kai alatan adhesion alus teuing jeung kakuatan.

Gelas: Pabrikan loba ngagunakeun kaca dina manufaktur éléktronika, fixtures cahaya, jeung bagian otomotif, sarta éta cocog sareng epoxy adhesives. Epoxy napel mangrupakeun pilihan idéal pikeun beungkeutan sarta repairing bagian kaca alatan adhesion alus teuing jeung lalawanan ka Uap jeung panas.

Lem napel Epoxy Pangalusna Pikeun Logam (2)
Sipat waterproof of epoxy napel Pikeun Metal

Sipat waterproof na alus teuing ngajadikeun eta pilihan pikaresep keur beungkeutan, sealing, sarta palapis surfaces logam. Di dieu urang bakal ngajalajah sipat waterproof tina hiji napel epoxy pikeun logam jeung kumaha eta bisa nguntungkeun industri béda.

Epoxy napel téh kacida tahan ka cai, sahingga idéal pikeun aplikasi nu merlukeun sipat waterproofing. Éta tiasa tahan paparan Uap anu berkepanjangan, janten pilihan anu sampurna pikeun lingkungan laut sareng aplikasi luar. Éta ogé tahan pisan kana bahan kimia, kalebet asam, alkali, sareng pangleyur, anu ngajantenkeun éta pilihan idéal pikeun pabrik pangolahan kimia.

Salian sipat waterproof na, napel epoxy pikeun logam boga sipat lalawanan korosi alus teuing. Éta tiasa nyegah formasi karat sareng jinis korosi anu sanés dina permukaan logam, anu sacara signifikan tiasa manjangkeun umur bagian anu kabeungkeut. Industri ngaharepkeun paparan ka Uap, bahan kimia, atawa zat korosif dina aplikasi husus, sarta sipat waterproof alus teuing tina napel epoxy jadi utamana penting dina kasus kawas.

Epoxy napel pikeun logam oge kacida awét sarta bisa nahan hawa ekstrim, guncangan, sarta geter. Aerospace sareng industri militér biasana ngagunakeun éta, dimana daya tahan anu luhur sareng résistansi kana kaayaan anu parah penting.

Kauntungan sejen tina napel epoxy pikeun logam nyaéta betah aplikasina. Rupa-rupa métode aplikasi, kaasup sikat, roller, semprot, sarta suntik, bisa dipaké pikeun nerapkeun eta, sarta cures gancang, sangkan assembly gancang sarta kali produksi. Alatan kamampuhna pikeun ngalereskeun gancang sarta ngidinan pikeun assembly gancang sarta kali produksi, epoxy napel mangrupa pilihan idéal pikeun aplikasi manufaktur skala badag.

Epoxy napel pikeun logam mangrupakeun bahan beungkeutan pohara efektif mibanda sipat waterproof alus teuing, durability, sarta lalawanan ka korosi jeung kaayaan ekstrim. Versatility sarta betah aplikasi ngajadikeun eta hiji pilihan idéal pikeun sagala rupa aplikasi industri jeung manufaktur, kaasup lingkungan laut, tutuwuhan processing kimiawi, sarta aerospace jeung aplikasi militér. Pabrikan sareng insinyur tiasa nganggo napel epoksi pikeun logam pikeun mastikeun yén produkna tiasa dipercaya, awét, sareng tahan kana unsur, sacara signifikan ningkatkeun kinerja sareng umur panjang.

Résistansi panas tina epoxy napel Pikeun Metal

Epoxy napel pikeun logam dipikawanoh lega pikeun sipat mékanis luar biasa na, durability, sarta lalawanan ka faktor lingkungan. Salah sahiji kaunggulan anu paling penting tina jinis napel ieu nyaéta résistansi panas anu luhur. Di dieu urang bakal ngabahas sipat résistansi panas tina napel epoxy pikeun logam sareng kumaha éta tiasa nguntungkeun sababaraha industri.

Ieu sababaraha titik kritis ngeunaan résistansi panas tina napel epoxy pikeun logam:

  • Epoxy napel pikeun logam bisa tahan suhu luhur, sahingga idéal pikeun paparan panas sarta aplikasi stress termal.
  • Jenis napel ieu ngagaduhan suhu transisi kaca anu luhur, ku kituna tiasa tetep stabil sareng ngajaga sipat mékanisna sanajan dina suhu anu luhur.
  • Kusabab résistansi suhu luhurna, napel epoksi pikeun logam seueur dianggo dina industri aeroangkasa, otomotif, sareng éléktronik.
  • Ieu mangrupakeun pilihan alus teuing pikeun beungkeutan sarta sealing bagian kakeunaan hawa tinggi, kayaning mesin, sistem knalpot, sarta komponén listrik.
  • Industri aerospace sareng pertahanan nganggo napel epoksi pikeun logam pikeun ngahasilkeun bahan komposit anu peryogi résistansi suhu luhur, sapertos komposit serat karbon.
  • Aplikasi anu ngalibetkeun siklus termal butuh napel anu tiasa tahan parobahan suhu anu ngadadak, anu ngajantenkeun jinis napel ieu idéal pikeun kaayaan sapertos kitu.
  • Pamaké bisa nerapkeun napel epoxy pikeun logam gampang, sarta éta cocog pikeun pamakéan dina rupa-rupa logam, kayaning aluminium, stainless steel, sarta tambaga.
  • Ieu cures gancang, nu ngamungkinkeun pikeun assembly gancang sarta kali produksi.

Epoxy napel pikeun logam mangrupa bahan beungkeutan idéal pikeun aplikasi nu merlukeun résistansi-suhu luhur. Sipat mékanis anu saé, daya tahan, sareng résistansi kana faktor lingkungan ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun sagala rupa industri, kalebet aeroangkasa, otomotif, sareng industri éléktronik. Pabrikan sareng insinyur tiasa nganggo napel epoksi pikeun logam pikeun mastikeun produkna tiasa dipercaya, awét, sareng tiasa tahan suhu anu luhur.

Pamakéan outdoor Epoxy napel Pikeun Metal

Ngeunaan aplikasi luar, daya tahan sareng résistansi kana faktor lingkungan mangrupikeun faktor kritis anu kedah dipertimbangkeun. Alatan sipat luar biasa na, epoxy napel pikeun logam mangrupa pilihan alus teuing pikeun pamakéan outdoor.

Di dieu aya sababaraha titik kritis dina pamakéan outdoor napel epoxy pikeun logam:

  1. Epoxy napel pikeun logam téh kacida tahan ka radiasi UV, nu ngajadikeun eta idéal pikeun pamakéan outdoor. Éta tiasa tahan paparan sinar panonpoé tanpa ngahinakeun atanapi kaleungitan sipat mékanisna.
  2. Jenis napel ieu ogé tahan pisan ka Uap, anu ngajadikeun éta idéal pikeun aplikasi luar anu peryogi résistansi cai. Pabrikan atanapi pangguna tiasa dianggo pikeun ngabeungkeut sareng ngégél jati luar, pagar, sareng struktur sanés.
  3. Epoxy napel pikeun logam mangrupa pilihan alus teuing pikeun pamakéan outdoor dina industri konstruksi. Éta tiasa ngabeungkeut sareng ngégél struktur logam, sapertos balok baja, sasak, sareng struktur luar anu sanés.
  4. Industri otomotif nganggo éta pikeun aplikasi luar, sapertos beungkeutan sareng nutup bagian mobil anu kakeunaan elemen sapertos gagang panto, kaca spion, sareng potongan motong.
  5. Epoxy napel pikeun logam tahan ka suhu ekstrim, sahingga idéal pikeun aplikasi outdoor merlukeun résistansi stress termal. Bisa tahan parobahan suhu ngadadak tanpa kaleungitan sipat mékanis na.
  6. Jenis napel ieu gampang diterapkeun sareng nyageurkeun gancang, anu ngamungkinkeun parangkat gancang sareng waktos produksi.
  7. Pamaké tiasa nganggo napel epoxy pikeun logam dina sababaraha jinis logam, kalebet aluminium, stainless steel, sareng tambaga.
Lem napel Epoxy Pangalusna Pikeun Logam (5)
Curing Time OF Epoxy napel Pikeun Metal

Waktu curing pikeun napel epoxy pikeun logam bisa rupa-rupa gumantung kana sababaraha faktor, kayaning tipe epoxy, suhu, jeung kalembaban lingkungan. Sacara umum, epoxy adhesives boga waktu cageur tina 24-48 jam dina suhu kamar.

Sanajan kitu, sababaraha adhesives epoxy bisa merlukeun waktu cageur leuwih panjang atawa pondok, sarta nuturkeun parentah produsén urang penting pisan pikeun hasil pangalusna. Saterusna, perlu pikeun mastikeun yén surfaces logam anu merlukeun beungkeutan ngalaman beberesih teleb pikeun ngaleungitkeun sagala gajih, keyeng, atawa rereged lianna nu bisa ngahalangan prosés beungkeutan.

Nuturkeun tungtunan produsén pikeun napel epoksi husus penting pisan, sabab ngagunakeun sumber panas pikeun nyepetkeun prosés curing bisa jadi cocog dina sababaraha kaayaan.

Aplikasi ditangtoskeun tina epoxy napel Pikeun Metal

Epoxy napel pikeun logam mangrupakeun pilihan populér pikeun beungkeutan substrat logam alatan adhesion alus teuing jeung sipat-kakuatan tinggi. Nanging, penting pisan pikeun nerapkeun napel anu leres pikeun mastikeun beungkeut anu kuat sareng awét. Di dieu urang bakal ngabahas aplikasi ditangtoskeun tina epoxy napel pikeun logam.

Ieu sababaraha tip pikeun aplikasi anu leres tina napel epoksi pikeun logam:

Persiapan Permukaan: Persiapan permukaan anu leres penting pisan pikeun ngahontal beungkeut padet. Substrat logam kedah beresih, garing, sareng bébas tina minyak, gajih, karat, atanapi rereged sanésna. Pamaké bisa ngagunakeun degreaser atawa pangleyur pikeun ngabersihan beungeut cai, lajeng sanding atanapi grinding pikeun miceun karat atawa cet heubeul.

Pergaulan: Epoxy napel diwangun ku dua komponén: résin jeung hardener, sarta ngagabungkeun komponén tuntas dina babandingan bener saméméh aplikasi penting. Pamaké bisa ngahontal campuran ditangtoskeun tina napel ngagunakeun iteuk campur atawa mixer mékanis, nu ensures yén beungkeut bakal cageur neuleu sarta mangtaun kakuatan maksimum.

aplikasi: napel kudu dilarapkeun merata sarta dina ketebalan dianjurkeun. Lapisan napel anu ipis moal masihan kakuatan anu cekap, sedengkeun lapisan anu kandel tiasa langkung lami pikeun ngarawat sareng henteu ngabeungkeut leres. Napel na tiasa diterapkeun nganggo sikat, roller, atanapi dispenser.

Clamping: Clamping substrat babarengan bari cures napel bisa mantuan mastikeun beungkeut kuat. Tekanan clamping kudu cukup pikeun nahan substrat pageuh babarengan tapi teu jadi loba nu ngabalukarkeun napel ka squeeze kaluar.

Curing: Waktu curing pikeun napel epoxy pikeun logam bisa rupa-rupa gumantung kana suhu, kalembaban, ketebalan, sarta jenis napel dipaké. Nuturkeun parentah produsén pikeun waktos curing dianjurkeun jeung rentang suhu téh krusial.

Sanding Jeung Lukisan Epoxy napel Pikeun Metal

Pikeun keusik jeung cet napel epoxy pikeun logam, tuturkeun léngkah ieu:

  1. Ampelas: Paké sandpaper fine-grit (220 grit atawa saluhureuna) pikeun keusik napel epoxy nepi ka rata sarta rata. Pastikeun pikeun ngagem topéng lebu sareng panyalindungan panon nalika ngagosok.
  2. Bersih: Anggo lawon anu bersih sareng henteu lint pikeun ngusap lebu atanapi lebu tina daérah anu diampes.
  3. Priming: Nuturkeun parentah produsén urang, nerapkeun Primer logam ka wewengkon sanded. Nyiapkeun permukaan logam anu leres tiasa ngabantosan pikeun ngahontal adhesi anu leres tina cet kana permukaan logam.
  4. Lukisan: Sakali primer geus garing, nerapkeun lapisan cet ka wewengkon. Pikeun hasil nu pangsaena, make cet semprot husus dirancang pikeun surfaces logam. Larapkeun cet dina ipis, malah jas, sarta ngidinan unggal jas nepi ka garing saméméh nerapkeun salajengna.
  5. pagawean: Sakali lapisan ahir cet garing, anjeun tiasa nerapkeun lapisan sealant anu jelas pikeun ngajagi cet sareng napel epoksi tina ngagem sareng cimata.

Inget maca tur turutan parentah produsén urang pikeun sandpaper, primer, cet, sarta sealant anjeun milih.

Lem napel Epoxy Pangalusna Pikeun Logam (6)
Mangpaat Umum Epoxy napel Pikeun Metal

Epoxy adhesives populér pikeun beungkeutan logam sabab nyadiakeun kuat, awét, beungkeut lila-langgeng. Éta serbaguna sareng tiasa dianggo pikeun sagala rupa aplikasi, ngajantenkeun aranjeunna paporit di kalangan hobi, peminat DIY, sareng profésional. Di dieu, urang bakal ngajalajah sababaraha kagunaan umum tina napel epoxy pikeun logam.

Perbaikan Korporat

Mékanika sareng teknisi biasana ngagunakeun lémpél époksi dina perbaikan otomotif, khususna pikeun ngabeungkeut bagian logam sapertos panél awak, tiung, sareng fender. Pabrikan loba ngagunakeun epoxy adhesives dina perbaikan otomotif pikeun beungkeutan bagian logam kayaning panels awak, hoods, sarta fenders, sahingga idéal pikeun repairing retakan, dents, sarta liang dina surfaces logam. Salaku tambahan, napel epoksi tiasa ngabeungkeut logam kana bahan sanés, sapertos plastik atanapi kaca.

Nyusun Perhiasan

Epoxy adhesives ogé populér di perhiasan pikeun beungkeutan bagian logam kayaning clasps, ranté, sarta pendants. Aranjeunna nawiskeun beungkeut anu padet sareng awét anu tiasa tahan ngagem sapopoé sareng cimata, ngajantenkeun aranjeunna pilihan idéal pikeun ngahasilkeun perhiasan anu berkualitas luhur sareng tahan lama.

Perbaikan Plumbing

Epoxy adhesives ogé ilahar dipaké dina perbaikan pipa, utamana pikeun sealing bocor dina pipa logam jeung fittings. Aranjeunna nawiskeun beungkeut tahan cai sareng tahan panas anu tiasa nahan kaayaan parah sistem pipa.

nu ngeunaan jeung susunan

Industri konstruksi sering ngagunakeun lémpél époksi pikeun ngabeungkeut komponén logam, kalebet balok, kolom, sareng dukungan. Aranjeunna nyayogikeun beungkeut anu padet sareng awét anu tiasa nahan beban beurat sareng kaayaan cuaca anu parah, ngajantenkeun aranjeunna pilihan idéal pikeun aplikasi struktural.

Electronics

Industri éléktronika ilaharna ngagunakeun epoxy adhesives pikeun meungkeut bagian logam kayaning heat sinks, konektor, sarta papan sirkuit.

Aranjeunna nawiskeun beungkeut anu padet sareng awét anu tiasa nahan suhu sareng geter anu luhur tina alat éléktronik, ngajantenkeun aranjeunna pilihan idéal pikeun manufaktur éléktronika anu berkualitas luhur sareng dipercaya.

Babandingan Jeung Metal beungkeutan napel lianna

Lamun datang ka surfaces logam beungkeutan, aya rupa-rupa pilihan sadia di pasar. Bari jalma geus lila ngagunakeun las tradisional jeung téhnik soldering, téhnik ieu boga watesan maranéhanana.

 Hasilna, adhesives logam geus jadi beuki populér alatan kamampuhan pikeun meungkeut rupa-rupa logam, nyadiakeun beungkeut kuat tur awét, sarta nawarkeun solusi leuwih efisien sarta ongkos-éféktif. Di dieu, urang bakal ngabandingkeun napel logam jeung métode beungkeutan standar lianna.

Welding na soldering geus métode primér beungkeutan logam salila sababaraha taun. Bari duanana cara nyadiakeun beungkeut kuat tur awét, maranéhna merlukeun loba panas, parabot husus, sarta pagawe kacida terampil. Las ogé ngahasilkeun haseup picilakaeun anu merlukeun ventilasi ditangtoskeun, sarta panas tinggi bisa ngabalukarkeun distorsi sarta warping tina surfaces logam.

Di sisi séjén, napel logam nyadiakeun alternatif aman tur leuwih efisien. Éta henteu meryogikeun panas atanapi alat khusus, ngajantenkeun langkung murah sareng gampang dianggo. Salaku tambahan, aranjeunna tiasa ngabeungkeut sauntuyan logam anu langkung lega, kalebet anu béda-béda, tanpa nyababkeun distorsi atanapi warping. Sipat alus teuing tina napel epoxy ngajadikeun eta idéal pikeun aplikasi dimana las atawa soldering bisa jadi teu cocog, kayaning beungkeutan bagian logam ipis atawa rapuh atawa gawé bareng logam kalawan titik lebur low.

Alternatif séjén pikeun las jeung soldering nyaéta fastening mékanis, nu ngalibatkeun ngagunakeun bolts, screws, atawa fasteners séjén pikeun nahan bagian logam babarengan. Sanaos metode ieu gampang dianggo sareng nyayogikeun beungkeut anu kuat, éta tiasa nyéépkeun waktos sareng tiasa ngabutuhkeun liang pangeboran atanapi modifikasi sanés pikeun permukaan logam. Salaku tambahan, panyambungan mékanis tiasa ngaleuleuskeun bagian logam sareng nyababkeun konsentrasi setrés, nyababkeun kagagalan dina waktosna.

Dina babandingan, napel logam nawarkeun solusi basajan tur leuwih efisien. Éta bisa beungkeut surfaces logam gancang sarta gampang tanpa butuh modifikasi, sarta aranjeunna nyadiakeun beungkeut padet jeung awét nu merata distributes beban sakuliah sakabéh beungeut cai. Ngagunakeun epoxy napel ngurangan résiko konsentrasi stress sarta ngaronjatkeun kakuatan sakabéh bagian kabeungkeut.

Kasalametan Precautions Of Epoxy napel Pikeun Metal

Nuturkeun pancegahan kaamanan nalika damel sareng napel époksi pikeun logam penting pisan pikeun nyegah poténsi bahaya kaséhatan. 

  1. Alat Pelindung Pribadi (PPE): Salawasna nganggo alat pelindung pribadi anu pas nalika damel sareng napel epoksi pikeun logam. Pikeun mastikeun kasalametan, individu anu ngalaksanakeun tugas kedah ngagem sarung tangan, kacamata kaamanan, sareng masker respirator pikeun nyegah kaseupan haseup.
  2. Ventilasi: Epoxy napel bisa ngaleupaskeun haseup ngabahayakeun salila prosés curing. Ku alatan éta, penting pikeun digawé di wewengkon well-ventilated pikeun nyegah inhalation haseup ieu. Buka jandela, pake kipas knalpot atanapi pake masker respirator pikeun mastikeun ventilasi anu leres.
  3. Kontak Kulit: Epoxy napel bisa ngabalukarkeun iritasi kulit jeung réaksi alérgi. Hindarkeun kontak kulit ku nganggo sarung tangan sareng ngumbah kulit anjeun sacara saksama ku sabun sareng cai upami aya kontak sareng napel.
  4. Kontak Panon: Epoxy napel bisa ngabalukarkeun iritasi panon jeung karuksakan. Salawasna nganggo kacamata kaamanan pikeun ngajaga panon anjeun nalika damel sareng napel epoksi pikeun logam.
  5. Pergaulan: Pergaulan anu leres tina napel epoksi penting pisan pikeun pagelaranana. Salawasna turutan parentah produsén pikeun nyampur lem. Campur semén di wewengkon well-ventilated sarta ulah inhaling haseup.
  6. neundeun: Panyimpen anu leres tina napel epoksi penting pisan pikeun ngajaga kualitas sareng kinerjana. Simpen beungkeut dina tiis, tempat garing dina suhu kamar, sarta tetep lem jauh ti sumber panas sarta sinar panonpoé langsung.

Gawe sareng napel epoxy pikeun logam tiasa picilakaeun upami anjeun henteu nyandak pancegahan kaamanan anu leres. Salawasna nganggo alat pelindung pribadi anu pas, damel di daérah anu ventilasi saé, sareng turutan petunjuk produsén pikeun nyampur sareng neundeun. Parios perhatian médis langsung upami anjeun ngalaman iritasi atanapi gejala réaksi alérgi. Ku nuturkeun pancegahan kaamanan ieu, anjeun tiasa damel sareng napel epoksi pikeun logam sacara aman sareng efektif.

Nyoplokkeun kapok Epoxy napel Pikeun Metal

Metodeu sareng alat anu leres tiasa sacara efektif nyabut napel epoksi anu diubaran tina permukaan logam. Salawasna milih jalan pangalusna pikeun kaayaan anjeun, sarta Kade ulah ngaruksak beungeut logam. Sanajan kitu, eta bisa jadi diperlukeun pikeun nyabut napel epoxy kapok tina surfaces logam. 

Ieu sababaraha cara pikeun nyabut napel epoksi anu diubaran pikeun logam:

Ngaleungitkeun mékanis: Ieu mangrupikeun metodeu anu paling gampang pikeun ngaleungitkeun napel epoksi anu diubaran tina permukaan logam. Anjeun tiasa make scraper, sandpaper, atawa sikat kawat pikeun kerok atawa keusik kaluar lem tina beungeut cai. Metoda ieu tiasa nyéépkeun waktos sareng tiasa ngarusak permukaan logam.

panas: Nerapkeun panas kana napel epoxy kapok bisa mantuan soften eta sarta nyieun leuwih gampang dipiceun. Anjeun tiasa nganggo bedil panas atanapi pengering rambut pikeun nerapkeun panas kana lem teras kerok nganggo kerok atanapi amplas. Tapi, ati-ati ulah panas teuing permukaan logam, sabab tiasa nyababkeun karusakan.

Pangleyur kimiawi: Rupa-rupa pangleyur kimiawi sadia di pasar nu bisa ngabubarkeun napel epoxy kapok. Nanging, ati-ati nalika nganggo pangleyur ieu, sabab tiasa kasar sareng tiasa ngarusak permukaan logam. Salawasna turutan parentah anu disayogikeun ku produsén sareng nganggo alat pelindung, sapertos sarung tangan sareng kacasoca.

Acetone: Acetone mangrupakeun pangleyur ilahar dipaké pikeun nyoplokkeun napel epoxy kapok tina surfaces logam. Anjeun tiasa ngarendam lawon atanapi bal katun dina aseton sareng nerapkeun ka beungkeut, teras kerok nganggo scraper atanapi sandpaper.

Cuka: Cuka mangrupikeun metode anu épéktip pikeun ngaleungitkeun napel epoksi anu diubaran tina permukaan logam. Anjeun tiasa ngarendam lawon atanapi bal katun dina cuka teras terapkeun kana lem, teras kerok nganggo scraper atanapi sandpaper.

Lem napel Epoxy Pangalusna Pikeun Logam (4)
Panyimpenan Epoxy napel Pikeun Metal

Epoxy adhesives populér di sagala rupa industri alatan kakuatan maranéhanana, durability, sarta lalawanan ka faktor lingkungan. Pabrikan biasana ngagunakeun éta pikeun ngabeungkeut bagian logam babarengan.

Nanging, panyimpen anu leres penting pikeun mastikeun kinerja anu pangsaéna tina napel epoksi pikeun logam. Di dieu, urang bakal ngabahas neundeun napel epoxy pikeun logam, kaasup sababaraha pertimbangan konci na tips.

Ieu sababaraha faktor penting anu kedah dipertimbangkeun nalika nyimpen napel epoksi pikeun logam:

hawa: Kalimahna parantos lengkep, sareng teu kedah nyerat deui. Paparan suhu anu luhur tiasa nyababkeun lem janten heuras sareng teu tiasa dianggo, sedengkeun paparan ka beueus tiasa nyababkeun napelna cageur sateuacanna, mangaruhan kakuatan beungkeutanna.

Wadahna: Wadah nyimpen napel epoxy kedah kedap udara sareng didamel tina plastik atanapi gelas. Hindarkeun nganggo wadah logam, anu tiasa ngaréaksikeun sareng lem sareng nyababkeun kontaminasi. Permanén ngégél wadahna leres pikeun nyegah hawa atanapi Uap tina asup.

Nyirian: Labeling wadahna leres nalika nyimpen napel epoxy pikeun logam penting. Labél dina bungkusan ngabantosan ngaidentipikasi lem sareng tanggal béakna, biasana dituduhkeun. Salawasna nganggo beungkeut saméméh tanggal béakna pikeun mastikeun kinerja pangalusna.

lampu: Paparan sinar panonpoé langsung tiasa nyababkeun napelna rusak sareng leungit kakuatan beungkeutanana. Ku sabab eta, disarankeun pikeun nyimpen lem di tempat anu poék atanapi wadah anu henteu ngijinkeun cahaya nembus.

Kontaminasi: Kontaminasi tiasa lumangsung nalika manufaktur, bungkusan, atanapi neundeun. Kontaminasi tiasa nyababkeun napel époksi janten warna atanapi hardened, mangaruhan kakuatan beungkeutanana. Ku alatan éta, ngajaga beungkeut jauh tina sumber kontaminasi poténsial penting.

Kahirupan rak tina epoxy napel Pikeun Metal

Kahirupan rak tina napel epoxy pikeun logam mangrupikeun faktor anu penting pikeun dipertimbangkeun nalika nganggo jinis napel ieu. Penting pikeun nyimpen beungkeut anu leres pikeun mastikeun umur rak maksimal sareng kakuatan beungkeutan. Salawasna pariksa bungkusan kanggo tanggal béakna sareng nganggo lem sateuacan tanggal béakna. Ku nuturkeun ieu tungtunan basajan, anjeun bisa mastikeun kinerja pangalusna tina napel epoxy Anjeun pikeun logam.

Pabrikan nunjukkeun umur rak epoxy napel, biasana dina bungkusan. Ilaharna, epoxy adhesives boga umur rak 12 bulan ti pabrik lamun disimpen dina tiis, tempat garing dina suhu kamar. Sanajan kitu, umur rak ieu bisa rupa-rupa gumantung kana jenis epoxy napel jeung kaayaan gudang.

Kahirupan rak tina napel epoxy tiasa dipangaruhan ku sababaraha faktor, sapertos suhu, kalembaban, paparan cahaya, sareng kontaminasi. Paparan ka suhu anu luhur tiasa nyababkeun napel époksi janten heuras sareng teu tiasa dianggo. Di sisi séjén, paparan ka Uap bisa ngabalukarkeun lem cageur prématur, mangaruhan kakuatan beungkeutan na. Paparan cahaya ogé bisa ngabalukarkeun napel epoxy ngarecah sarta leungit kakuatan beungkeutan na.

Kontaminasi mangrupikeun faktor sanés anu tiasa mangaruhan umur rak tina napel epoxy. Kontaminasi bisa lumangsung salila prosés manufaktur, bungkusan, atawa neundeun, sarta kontaminasi bisa ngabalukarkeun napel epoxy jadi discolored atawa hardened, mangaruhan kakuatan beungkeutan na.

Pikeun mastikeun umur rak maksimum napel epoxy pikeun logam:

  • Simpen dina tempat anu tiis sareng garing dina suhu kamar.
  • Ulah ngalaan napel ka suhu luhur, kalembaban, jeung cahaya.
  • Salawasna pariksa bungkusan kanggo tanggal béakna sareng nganggo beungkeut sateuacan tanggal béakna.
Kumaha Kuat Epoxy Napel Pikeun Logam?

Epoxy adhesives dipikanyaho pikeun kakuatan tinggi na durability maranéhanana nalika beungkeutan logam. Efisiensi napel epoksi dina beungkeutan logam gumantung kana sababaraha faktor, kalebet rumusan khusus napel, jinis logam anu aya dina beungkeutan, sareng persiapan permukaan logam.

Epoxy adhesives umumna bisa ngahontal tensile tinggi jeung kakuatan geser nalika beungkeutan logam, mindeng 3,000 mun 5,000 PSI (pon per inci kuadrat) atawa saluhureuna. Kamampuhan napel epoksi pikeun logam nyayogikeun beungkeutan logam anu kuat sareng tiasa diandelkeun ngajantenkeun aranjeunna cocog pikeun seueur aplikasi industri.

Penting pikeun dicatet yén persiapan permukaan logam sareng kaayaan lingkungan dimana beungkeut bakal sering kakeunaan mangaruhan kakuatan beungkeut epoksi. Persiapan permukaan anu leres penting pisan pikeun ngahontal kakuatan beungkeut anu maksimal, sabab kontaminasi atanapi adhesi anu goréng tiasa ngaleuleuskeun napel.

Nalika dianggo leres, adhesives epoxy tiasa nyayogikeun beungkeut anu kuat sareng dipercaya pikeun aplikasi beungkeutan logam.

Disarankeun Jumlah Epoxy napel Pikeun Metal

Industri ngagunakeun adhesives epoxy lega pikeun beungkeut surfaces logam alatan kakuatan sarta durability maranéhanana. Sanajan kitu, ngagunakeun jumlah dianjurkeun tina napel epoxy pikeun beungkeutan logam penting pikeun mastikeun beungkeut padet tur lila-langgeng. Di dieu urang bakal ngabahas jumlah dianjurkeun epoxy napel pikeun beungkeutan logam.

Jumlah napel epoxy diperlukeun pikeun beungkeut surfaces logam gumantung kana sababaraha faktor, kayaning ukuran jeung bentuk surfaces logam, jenis napel epoxy dipaké, sarta metoda aplikasi. Pabrikan nyarankeun nerapkeun lapisan napel époksi anu ipis sareng seragam pikeun ngabeungkeut duanana permukaan logam. Ketebalan lapisan napel kedah antara 0.05mm sareng 0.25mm. Nerapkeun teuing sealant bisa ngakibatkeun kaleuwihan lem kaluar, nyieun hiji pabalatak, beungkeut lemah. Ngagunakeun saeutik teuing napel bisa kompromi kakuatan beungkeut.

Sateuacan nerapkeun napel epoxy, ngabersihan surfaces logam tuntas pikeun miceun kokotor, gajih, atawa karat ensures adhesion maksimum sarta beungkeut kuat. Produsén nyarankeun ngasah permukaan logam nganggo sandpaper atanapi sikat kawat pikeun nyayogikeun beungkeutan mékanis anu langkung saé pikeun napel.

Nalika nyampur epoxy napel, turutan parentah produsén urang téh krusial. Campuran anu teu leres tiasa nyababkeun ubar anu teu lengkep atanapi beungkeut anu lemah. Ngagunakeun napel epoxy dina waktu gawé na dianjurkeun penting pisan pikeun mastikeun beungkeutan ditangtoskeun.

Purchasing Epoxy napel Pikeun Metal

Sanajan kitu, milih napel epoxy cocog pikeun logam tiasa overwhelming, dibere loba pilihan sadia. Di dieu urang bahas sababaraha faktor penting anu kedah dipertimbangkeun nalika mésér napel epoksi pikeun logam.

kakuatan beungkeutan:

Kakuatan beungkeut mangrupikeun faktor anu penting pikeun dipertimbangkeun nalika mésér napel epoksi pikeun logam. Lem kedah nyiptakeun beungkeut padet sareng awét anu tiasa nahan tekanan tina aplikasi. Penting pikeun milih napel epoksi anu dirarancang khusus pikeun beungkeutan logam.

Waktu ngarawat:

Waktu curing tina napel mangrupakeun faktor krusial séjén pikeun mertimbangkeun. Sababaraha napel epoxy merlukeun waktu curing leuwih panjang batan batur. Milih napel epoksi anu cocog sareng sarat khusus aplikasi penting pisan. Salaku conto, upami anjeun damel dina proyék anu peryogi waktos cageur gancang, anjeun kedah milih napel anu gancang cageur.

Rintangan suhu:

Résistansi suhu mangrupikeun faktor sanés anu kedah dipertimbangkeun nalika mésér napel epoksi pikeun logam, sareng beungkeutna kedah tiasa nahan kaayaan suhu aplikasi. Upami aplikasina ngalibatkeun paparan ka suhu anu luhur, milih napel epoksi anu dirancang pikeun tahan suhu anu luhur penting pisan.

Rintangan kimia:

Résistansi kimia tina napel epoxy ogé mangrupikeun pertimbangan anu penting, sareng beungkeutna kedah tiasa tahan paparan ka sababaraha bahan kimia tanpa kaleungitan kakuatan beungkeutanana. Milih hiji napel epoxy dirancang tahan paparan kimiawi penting lamun aplikasi ngalibatkeun paparan kimiawi.

Metoda aplikasi

Métode aplikasi ogé penting nalika mésér napel epoksi pikeun logam. Sababaraha sealant langkung diaksés pikeun nerapkeun ti anu sanés sareng milih beungkeut anu gampang dianggo sareng cocog sareng sarat khusus aplikasi.

Kumaha Cabut Epoxy napel Pikeun Metal Gampang?

Nyoplokkeun napel epoxy tina logam tiasa nangtang, tapi aya sababaraha métode anjeun tiasa nyobian:

  1. Métode Panas: Panas tiasa ngalembutkeun napel époksi, ngajantenkeun ngahapus langkung gampang. Paké gun panas atawa dryer bulu pikeun nerapkeun panas kana epoxy nu. Sakali epoxy softens, make scraper atawa spatula plastik pikeun kerok kaluar tina beungeut logam.
  2. Métode pangleyur: Pangleyur sapertos acetone, rubbing alkohol, atanapi cuka tiasa ngarobih napel époksi. Soak lawon atawa bal katun dina pangleyur jeung nerapkeun ka epoxy nu. Ninggalkeun pangleyur pikeun sababaraha menit, teras nganggo scraper atanapi spatula plastik pikeun nyabut epoxy.
  3. Métode abrasive: Hiji bahan abrasive, kayaning sandpaper atawa pad scouring, ogé bisa mantuan nyabut napel epoxy tina logam. Gosok bahan abrasive kana époksi dugi ka atos.

Penting pikeun nyandak pancegahan kaamanan anu pas nalika nganggo metode ieu. Anggo sarung tangan, kacasoca, sareng respirator pikeun ngajagaan kulit, panon, sareng paru-paru anjeun. Ogé, pastikeun pikeun digawé di wewengkon well-ventilated.

Dina kacindekan, pamahaman epoxy napel pikeun logam penting pisan pikeun maranéhanana anu kudu meungkeut objék logam. Epoxy napel ngagabungkeun dua komponén pikeun nyieun beungkeut kuat nu bisa tahan sagala rupa kaayaan, kaasup cai jeung panas. Mangpaat napel epoksi pikeun logam kalebet kakuatanana, kasaluyuan sareng logam anu béda sareng permukaan nonlogam, sareng sipat tahan cai sareng tahan panas. Pikeun mastikeun beungkeut anu kuat, hiji kedah nerapkeun napel anu leres sareng masihan waktos anu cekap pikeun ngarawat bari nyandak pancegahan kaamanan anu diperyogikeun. Industri sareng aplikasi sering nganggo napel epoksi pikeun logam, sareng individu tiasa mésér beungkeut dina jumlah sareng jinis anu béda pikeun nyocogkeun ka kabutuhan khususna. Pikeun éféktivitas maksimal, nyimpen napel époksi kalayan leres sareng mertimbangkeun umur rakna penting pisan.

Ngeunaan Metal Bonding Epoxy napel Produsén

Deepmaterial nyaéta suppliers epoxy napel industri jeung pabrik résin epoxy di china, manufaktur pangalusna neneng epoxy napel lem pikeun logam ka logam, plastik, kaca jeung beton, epoxy suhu luhur pikeun plastik, kakuatan industri lem epoxy, pangalusna thermally conductive epoxy, suhu low epoxy napel , sanyawa potting epoxy encapsulant éléktronik jeung saterusna.

JAMINAN KUALITAS TINGGI
Deepmaterial ditangtukeun pikeun janten pamimpin dina industri napel epoxy beungkeutan logam, kualitas nyaéta budaya urang!

HARGA GORONG PABRIK
Kami janji bakal ngantepkeun para nasabah nampi produk pelekat epoxy beungkeutan logam anu paling murah

PRODUSEN PROFESIONAL
Kalayan beungkeutan logam industri epoxy napel salaku inti, ngahijikeun saluran sareng téknologi

JAMINAN LAYANAN TERPERCAYA
Nyadiakeun beungkeutan logam epoxy napel OEM, ODM, 1 MOQ.Full Setél of bijil

Epoxy underfill tingkat chip napel

Produk ieu mangrupikeun salah sahiji komponén panas curing epoxy kalayan adhesion anu hadé pikeun rupa-rupa bahan. A napel underfill Palasik kalawan viskositas ultra-low cocog pikeun paling aplikasi underfill. Primer epoxy anu tiasa dianggo deui dirancang pikeun aplikasi CSP sareng BGA.

Lem pérak konduktif pikeun bungkusan chip sareng beungkeutan

Kategori produk: Conductive Silver napel

Produk lem pérak konduktif diubaran ku konduktivitas anu luhur, konduktivitas termal, résistansi suhu luhur sareng pagelaran réliabilitas anu luhur. Produk cocog pikeun dispensing-speed tinggi, dispensing conformability alus, titik lem teu deform, teu ambruk, teu sumebar; Uap bahan kapok, panas, résistansi suhu luhur sareng rendah. 80 ℃ suhu low curing gancang, konduktivitas listrik alus tur konduktivitas termal.

UV Uap Dual Curing napel

lem akrilik non-ngalir, UV baseuh dual-cageur encapsulation cocog pikeun panangtayungan circuit board lokal. Produk ieu fluoresensi handapeun UV (Hideung). Utamana dipaké pikeun panangtayungan lokal WLCSP na BGA on circuit boards. Silikon organik dianggo pikeun ngajaga papan sirkuit anu dicitak sareng komponén éléktronik anu sénsitip. Hal ieu dirarancang pikeun nyadiakeun panyalindungan lingkungan. Produk biasana dianggo tina -53 ° C dugi ka 204 ° C.

Suhu low curing epoxy napel pikeun alat sénsitip sarta panyalindungan circuit

Runtuyan ieu mangrupa résin epoksi panas-curing hiji-komponén pikeun curing suhu low kalawan adhesion alus mun rupa-rupa bahan dina periode waktu anu pohara pondok. aplikasi has kaasup kartu memori, CCD / CMOS susunan program. Utamana cocog pikeun komponén thermosensitive dimana hawa curing low diperlukeun.

Dua-komponén Epoxy napel

Produk cures dina suhu kamar ka transparan, lapisan napel shrinkage low kalawan résistansi dampak alus teuing. Nalika pinuh kapok, résin epoxy tahan ka sabagéan ageung bahan kimia sareng pangleyur sareng gaduh stabilitas dimensi anu saé dina rentang suhu anu lega.

PUR napel struktural

Produk mangrupa hiji-komponén damp-kapok polyurethane réaktif napel panas-ngalembereh. Dipaké sanggeus pemanasan pikeun sababaraha menit nepi ka molten, kalawan kakuatan beungkeut awal alus sanggeus cooling pikeun sababaraha menit dina suhu kamar. Jeung waktu kabuka sedeng, sarta elongation alus teuing, assembly gancang, jeung kaunggulan sejenna. Produk Uap réaksi kimiawi curing sanggeus 24 jam nyaeta 100% eusi padet, sarta teu bisa balik.

Epoxy Encapsulant

Produkna ngagaduhan résistansi cuaca anu saé sareng gaduh adaptasi anu hadé pikeun lingkungan alam. Kinerja insulasi listrik anu saé, tiasa ngahindarkeun réaksi antara komponén sareng garis, panolak cai khusus, tiasa nyegah komponén tina kapangaruhan ku Uap sareng kalembaban, kamampuan dissipation panas anu saé, tiasa ngirangan suhu komponén éléktronik damel, sareng manjangkeun umur jasa.

Kaca optik UV Adhesion Réduksi Film

DeepMaterial pilem réduksi adhesion UV kaca optik nawiskeun birefringence anu rendah, kajelasan anu luhur, résistansi panas sareng kalembaban anu saé, sareng sajumlah warna sareng ketebalan. Kami ogé nawiskeun permukaan anti sorotan sareng palapis konduktif pikeun saringan laminated akrilik.