DeepMaterial(ShenZhen)Co.,Ltd

DeepMaterial (Shenzhen) Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan inovatif khusus dina elém pikeun aplikasi semikonduktor sareng éléktronik sareng bahan panyalindungan permukaan pikeun bungkusan chip sareng uji.

Dumasar kana téknologi inti adhesives, DeepMaterial geus ngembangkeun adhesives pikeun bungkusan chip sarta nguji, circuit board-level adhe-sives, sarta adhesives pikeun produk éléktronik. Dumasar kana elém, éta parantos ngembangkeun pilem pelindung, pangisi semikonduktor, sareng bahan bungkusan pikeun ngolah wafer semikonduktor sareng bungkusan chip sareng uji.

Nyadiakeun elém éléktronik sareng produk bahan aplikasi éléktronik pilem ipis sareng solusi pikeun perusahaan terminal komunikasi, perusahaan éléktronika konsumen, bungkusan semikonduktor sareng perusahaan uji, sareng produsén alat komunikasi, pikeun ngabéréskeun para nasabah anu disebatkeun di luhur dina panyalindungan prosés, produk beungkeutan precision tinggi. , jeung kinerja listrik. Paménta substitusi domestik pikeun panyalindungan, panyalindungan optik, jsb.

Pausahaan terus ngaropéa aplikasi tina napel na résin bahan, sarta rencana strategis parusahaan bakal difokuskeun ngembangkeun EB curing napel jeung bahan semikonduktor anyar. EB curing napel na résin bakal megatkeun ngaliwatan bottlenecks teknis kayaning curing waktos, waktos operasi kabuka sarta kakuatan beungkeutan sagala napel struktural di dunya, kukituna ngabentuk euweuh waktu buka, euweuh waktu curing (super gancang nanosecond curing), viskositas tinggi napel anyar. kalawan kakuatan beungkeutan tinggi bakal megatkeun pamakéan ayeuna produk éléktronik jeung assembly komponén, sensor precision, PCB circuit board processing substrat, PCB circuit board processing etching (prosés etching luhur 195nm), énergi anyar (batré jeung kakuatan angin potting, beungkeutan). Aturan aplikasi napel pasar pikeun industri bahan wangunan (panél komposit); aplikasi tina EB curing jeung téhnologi irradiation dina arah bahan semikonduktor bakal megatkeun ngaliwatan monopoli téhnologis bahan pelindung semikonduktor ayeuna ku pausahaan Jepang sarta ngahontal overtaking teknis dina kurva.

DeepMaterial nyaéta industri panas ngalembereh komponén éléktronik epoxy napel na sealants pabrik lem, ngahasilkeun pangalusna top kuat waterproof lem napel struktural pikeun palastik ka logam jeung kaca, napel semikonduktor pikeun assembly éléktronik, chip napel pikeun underfill epoxy, beungkeutan magnet lem napel pikeun magnet dina motor listrik.

Cina napel lem Produsén
Janten pamimpin domestik dina beungkeutan sareng panangtayungan bahan high-end pikeun semikonduktor sareng produk éléktronik di Cina. Pausahaan mangrupakeun proyék bubuka konci di Kota Guixi, Propinsi Jiangxi, sarta geus invested ku State-milik Aset Supervision jeung Administrasi Komisi.

Lem napel Kami Tawarkeun
Fokus kana nyayogikeun produk sareng solusi bahan aplikasi napel sareng pilem pikeun perusahaan terminal komunikasi sareng perusahaan éléktronik konsumen, perusahaan bungkusan semikonduktor sareng uji coba, sareng produsén alat komunikasi.

Produk Produk Berkualitas
Produk munggaran dumasar kana stabilitas sareng inovasi, sareng palayanan munggaran dumasar kana integritas. Pasar-dipingpin, inovasi téhnologis. Modal berkah pikeun sasuai jeung trend lokalisasi bahan anyar. Operasi branded, keukeuh méré prioritas kana nilai jeung kualitas

Tilu Pabrik
· Pausahaan mangrupakeun proyék bubuka konci di Kota Guixi, Propinsi Jiangxi, sarta geus invested ku State-milik Aset Supervision jeung Administrasi Komisi.
· Base taman industri pausahaan di Guixi nempatan wewengkon 110 acres, kalawan aréa konstruksi 30,000 méter pasagi dina fase kahiji. Aya pabrik napel A1 sareng pabrik manufaktur pilem T1.
· Pausahaan boga 1,000 méter pasagi R & D jeung puseur jualan na 1,500 méter pasagi puseur manufaktur napel di Shenzhen.
· Pausahaan boga puseur layanan bisnis jeung panyadia ladenan channel di Suzhou, Xiamen, Chengbu, Beijing jeung Taiwan.

Guixi Basis Manufaktur Fase I

Shenzhen R & D Center / Base Manufaktur Shenzhen

Laboratorium Standardisasi
· Laboratorium R&D Film Pelindung Shenzhen / Analisis Basis Produksi Guixi & Laboratorium Inspeksi
· Shenzhen Film Pelindung Komprehensif R&D Laboratorium 300 Méter pasagi
· Analisis Base Produksi Guixi Jeung Laboratorium Inspection 400 Méter pasagi

Shenzhen Protéksi Film R&D Laboratorium

Shenzhen R & D Center / Base Manufaktur Shenzhen

KUALIFIKASI HONOR

Harta Intelektual Jeung Manajemén minuhan

Perusahaan parantos lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001 sareng sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001, sareng lulus sertifikasi sistem manajemén hak cipta intelektual GB / T 29290, sareng dina prosés sertifikasi sistem manajemen TS16949.

Dina mangsa nu bakal datang, pausahaan bakal terus ngahontal minuhan jeung standarisasi tina sistem manajemen.

Pausahaan lumaku pikeun leuwih ti 50 patén-patén penemuan jeung modél utiliti patén-patén unggal taun, ngajaga kapamimpinan pasar parusahaan jeung inovasi téhnologis ngaliwatan inovasi téhnologis kontinyu.

System Management kualitas

Sistem Manajemén Lingkungan

System Management kualitas

Sistem Patén

Téknologi napel semikonduktor DeepMaterial, patén sareng hak cipta.

en English
X