DeepMaterial nyaéta palapis conformal epoxy cina, palapis konformal silikon sareng produsén bahan palapis konformal polyurethane, pabrik palapis konformal akrilik, palapis konformal silikon pikeun pcb, palapis konformal epoksi sacara optik pikeun éléktronika, semprot palapis konformal akrilik, semprot palapis konformal pcb sareng saterasna.

DeepMaterial henteu ngan ukur nyayogikeun bahan pikeun ngeusian chip sareng bungkusan COB tapi ogé nyayogikeun palapis konformal tilu-buktina elém sareng papan sirkuit elém potting, sareng dina waktos anu sami nyayogikeun panyalindungan tingkat papan sirkuit anu saé pikeun produk éléktronik. Seueur aplikasi bakal nempatkeun papan sirkuit anu dicitak dina lingkungan anu parah.

Lapisan konformal canggih DeepMaterial napel tilu-buktina sareng pot. Napel tiasa ngabantosan papan sirkuit anu dicitak nolak shock termal, bahan korosif-lembab sareng sagala rupa kaayaan anu henteu nguntungkeun, ku kituna pikeun mastikeun yén produkna ngagaduhan umur jasa anu panjang dina lingkungan aplikasi anu parah. Lapisan konformal DeepMaterial tilu-bukti sanyawa potting napel nyaéta bahan VOC anu bébas pangleyur, anu tiasa ningkatkeun efisiensi prosés sareng tumut kana tanggung jawab perlindungan lingkungan.

Lapisan konformal DeepMaterial tilu-bukti sanyawa potting napel tiasa ningkatkeun kakuatan mékanis produk éléktronik sareng listrik, nyayogikeun insulasi listrik, sareng ngajagi tina geter sareng dampak, ku kituna nyayogikeun panyalindungan komprehensif pikeun papan sirkuit anu dicitak sareng alat listrik.

Kumaha Insulating Epoxy Coating Bisa Ngaronjatkeun Kasalametan dina Lingkungan picilakaeun

Kumaha Insulating Epoxy Coating Bisa Ngaronjatkeun Kasalametan di Lingkungan picilakaeun Dina lingkungan picilakaeun, kaamanan nyaeta utmost pentingna. Pagawe di lingkungan ieu kakeunaan rupa-rupa résiko, kalebet seuneu, ngabeledug, sareng paparan kimiawi. Pikeun mastikeun kasalametanana, penting pikeun nyandak ukuran anu tiasa ngaminimalkeun résiko ieu. Hiji sapertos ...

Pangalusna photovoltaic panel surya beungkeutan napel na sealants pabrik

Fitur Jeung Aplikasi tina UV Curable Epoxy Conformal Coatings

Fitur Sareng Aplikasi tina UV Curable Epoxy Conformal Coatings Lapisan UV tiasa dihartikeun salaku perlakuan permukaan anu diubaran nganggo radiasi ultraviolet pikeun nyiptakeun beungkeutan antara substrat. Lapisan beungkeutan anu hasilna tiasa janten pelindung atanapi nawiskeun adhesi anu diperyogikeun antara permukaan. Jas UV ogé tiasa ngajagi dasar ...

Hiji komponén Epoxy napel lem Produsén

Kualitas luhur UV curable palapis epoxy pikeun pcb

Kualitas luhur UV curable palapis epoxy pikeun pcb Epoxy mangrupakeun salah sahiji résin pang populerna dipaké dina loba aplikasi kiwari. Lapisan epoksi anu tiasa diubaran ku UV ayeuna didamel pikeun nyumponan sarat khusus. Upami Anjeun gaduh proyék husus, Anjeun bisa meunangkeun napel. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta ...

Pangalusna photovoltaic panel surya beungkeutan napel na sealants pabrik

Jenis PCB Circuit Board Conformal Bahan palapis Pikeun PCB assembly Manufaktur

Jenis PCB Circuit Board Conformal Bahan Palapis Pikeun PCB assembly Manufaktur Conformal circuit board palapis nyaéta prosés ngagunakeun lapisan résin husus dina papan circuit ngajaga aranjeunna tina elemen lingkungan ngabahayakeun. Film polimérik ipis sareng lolobana transparan ku kituna anjeun tiasa ningali komponén ...

Pangalusna Top Electronics napel lem Produsén Di Cina

Naon non conductive acrylic palapis conformal pikeun éléktronika?

Naon non conductive acrylic palapis conformal pikeun éléktronika? Lapisan konformal mangrupikeun daérah anu kedah dipikanyaho ku sadayana dina produksi éléktronik, dealer, atanapi pangropéa sareng perbaikan. Kanyataan yén alat éléktronik dianggo dina sagala jinis kaayaan ngajantenkeun penting pikeun mastikeun aranjeunna dijagi saé pikeun tetep ...

Produsén napel Sensitip Tekanan Pangalusna Di Cina

Kumaha Evaluate The Best Silicone Conformal Coating?

Kumaha Evaluate The Best Silicone Conformal Coating Pikeun PCB? Aya rupa-rupa produk palapis silicone conformal di pasar. Sipat kimia produk anu béda-béda bakal nyumponan rupa-rupa tungtutan dina industri anu béda. Bahan anu anjeun pilih kedah gumantung kana sarat aplikasi, sareng anjeun tiasa pariksa ...