imah > Epoxy napel lem
pangalusna china Uv curing pabrik napel

Naha Sanyawa Potting Polyurethane Pikeun Éléktronik Nyadiakeun Résistansi UV?

Naha Sanyawa Potting Polyurethane Pikeun Éléktronik Nyadiakeun Résistansi UV? Sanyawa potting polyurethane parantos lami janten solusi pikeun ngajagi komponén éléktronik, nyayogikeun insulasi anu diperyogikeun sareng ngajagaan tina lebu, Uap, sareng karusakan lingkungan. Anu langkung narik, nyaéta résistansi stellar na kana radiasi Ultraviolét - anu mutlak kedah di ...

pabrik napel alat industri

Pabrikan Perekat Industri Anjog: Inovasi dina Solusi Beungkeutan

Pabrikan Perekat Industri Anjog: Inovasi dina Solusi Beungkeutan Perekat industri mangrupikeun bahan beungkeutan khusus anu maénkeun peran anu penting dina industri manufaktur. Perekat ieu dirumuskeun pikeun nyayogikeun beungkeut anu kuat, dipercaya, sareng tahan lama antara sababaraha bahan sareng komponén. Produsén napel industri anu unggul nuju kerja keras pikeun ningkatkeun formulasi beungkeutan. Pikeun...