DeepMaterial nyaéta pabrik bahan potting pcb sareng supplier sanyawa potting di cina, manufaktur potting epoxy pikeun éléktronik, sanyawa potting silikon pikeun éléktronika, sanyawa potting polyurethane pikeun éléktronika, sanyawa potting na encapsulating, sanyawa potting epoxy, sanyawa potting silicone jelas, sanyawa potting listrik jero cai, napel pikeun potting éléktronika, potting éléktronika jeung lem panas jeung saterusna.

Lapisan konformal canggih DeepMaterial napel tilu-buktina sareng pot. Napel tiasa ngabantosan papan sirkuit anu dicitak nolak shock termal, bahan korosif-lembab sareng sagala rupa kaayaan anu henteu nguntungkeun, ku kituna pikeun mastikeun yén produkna ngagaduhan umur jasa anu panjang dina lingkungan aplikasi anu parah. Lapisan konformal DeepMaterial tilu-bukti sanyawa potting napel nyaéta bahan VOC anu bébas pangleyur, anu tiasa ningkatkeun efisiensi prosés sareng tumut kana tanggung jawab perlindungan lingkungan.

Lapisan konformal DeepMaterial tilu-bukti sanyawa potting napel tiasa ningkatkeun kakuatan mékanis produk éléktronik sareng listrik, nyayogikeun insulasi listrik, sareng ngajagi tina geter sareng dampak, ku kituna nyayogikeun panyalindungan komprehensif pikeun papan sirkuit anu dicitak sareng alat listrik.

Milarian Panyadia Silikon Potting Elektronik Cina anu Terpercaya

Milarian Panyadia Silikon Potting Elektronik Cina anu Terpercaya Lamun datang ka alat éléktronik anjeun, enkapsulasi kualitas penting. Éta sababna usaha dina industri éléktronika peryogi produsén anu tiasa dipercaya sareng supplier silikon pot éléktronik — khususna saprak industri éta parantos ningali pertumbuhan anu signifikan. Mitra anu leres bakal nyayogikeun rapat produk ...