kabijakan privasi

Di Deepmaterial, tiasa diaksés tina https://www.epoxyadhesiveglue.com/, salah sahiji prioritas utama urang nyaéta privasi sémah urang. Dokumén Kabijakan Privasi ieu ngandung jinis inpormasi anu dikumpulkeun sareng dirékam ku Deepmaterial sareng kumaha kami ngagunakeunana.

Upami anjeun gaduh patarosan tambihan atanapi butuh inpormasi anu langkung lengkep ihwal Sarat jeung Kaayaan Pamakéan kami, ulah ragu ngahubungan kami.

Kabijakan Privasi ieu ngan lumaku pikeun kagiatan online kami sareng sah pikeun anu datang ka halaman wéb kami ngeunaan inpormasi anu aranjeunna bagikeun sareng / atanapi kumpulkeun dina Deepmaterial. Kabijakan ieu henteu lumaku pikeun inpormasi anu dikumpulkeun sacara offline atanapi ngalangkungan saluran sanés ti halaman wéb ieu. Kabijakan Privasi kami diciptakeun kalayan bantosan Generator Kabijakan Privasi sareng Generator Kabijakan Privasi Gratis.

idin

Kalayan ngagunakeun halaman wéb kami, anjeun ku ieu satuju kana Kabijakan Privasi kami sareng satuju kana syaratna. Pikeun Sarat jeung Kaayaan urang, mangga buka Sarat & Kaayaan Generator.

Inpo nu urang ngumpulkeun

Inpormasi pribadi anu dipenta pikeun nyayogikeun, sareng alesan panginten anjeun dipasihkeun nyayogikeun, bakal dijelaskeun pikeun anjeun dina titik anu kami nyuhunkeun nyayogikeun inpormasi pribadi anjeun.

Upami anjeun ngahubungi kami langsung, kami tiasa nampi inpormasi tambahan ngeunaan anjeun sapertos nami anjeun, alamat email, nomer telepon, eusi pesen sareng / atanapi kantétan anu anjeun tiasa kirimkeun ka kami, sareng inpormasi anu sanés anjeun pilih nyayogikeun.

Nalika anjeun ngadaptarkeun Akun, urang tiasa naroskeun informasi kontak anjeun, kalebet barang sapertos nama, nami perusahaan, alamat, alamat email, sareng nomer telepon.

Kumaha kami nganggo inpormasi anjeun

Urang nganggo inpormasi anu urang kumpulkeun dina sababaraha cara, kalebet:

  • Nyayogikeun, beroperasi, sareng ngajaga webste kami
  • Ningkatkeun, pribados, sareng dilegakeun webste kami
  • Ngartos sareng nganalisa kumaha anjeun nganggo webste kami
  • Ngembangkeun produk, jasa, fitur, pungsionalitas anyar
  • Komunikasi sareng anjeun, sacara langsung atanapi ngalangkungan salah sahiji mitra kami, kalebet layanan palanggan, pikeun nyayogikeun apdet sareng inpormasi sanés anu aya hubunganana kana webste, sareng kanggo tujuan pamasaran sareng promosi
  • Kirim anjeun email
  • Milarian sareng nyegah panipuan
  • log Payil
Deepmaterial nuturkeun prosedur standar pikeun ngagunakeun file log. Berkas-berkas ieu ngarékam sémah nalika aranjeunna nganjang ka situs wéb. Sadaya perusahaan hosting ngalakukeun ieu sareng bagian tina analytics jasa hosting. Inpormasi anu dikumpulkeun ku file log kalebet alamat protokol internét (IP), jinis browser, Panyadia Ladénan Internét (ISP), cap tanggal sareng waktos, halaman rujukan/kaluar, sareng kamungkinan jumlah klik. Ieu henteu aya hubunganana sareng inpormasi anu tiasa diidentipikasi sacara pribadi. Tujuan inpormasi nyaéta pikeun nganalisis tren, ngokolakeun situs, ngalacak gerakan pangguna dina situs wéb, sareng ngumpulkeun inpormasi demografi.

Cookies jeung Beacons Web

Sapertos halaman wéb anu sanés, Deepmaterial nganggo 'cookies'. Cookies ieu dipaké pikeun nyimpen informasi kaasup preferensi datang ', sarta kaca dina ramatloka nu nganjang diaksés atawa dilongok. Inpormasi ieu dianggo pikeun ngaoptimalkeun pangalaman pangguna ku cara nyaluyukeun eusi halaman wéb kami dumasar kana jinis browser pangunjung sareng/atanapi inpormasi anu sanés.

Kanggo inpo nu leuwih umum ngeunaan cookies, mangga baca "Naon Dupi Cookies" ti Cookie Idin.

Iklan Kabijakan Partéi Iklan Mitra

Anjeun tiasa konsultasi daptar ieu pikeun milarian Kabijakan Privasi pikeun masing-masing mitra pariwara Deepmaterial.

Server iklan pihak katilu atanapi jaringan iklan nganggo téknologi sapertos cookies, JavaScript, atanapi Web Beacons anu dianggo dina pariwara sareng tautan masing-masing anu muncul dina Deepmaterial, anu dikirim langsung ka browser pangguna. Aranjeunna otomatis nampi alamat IP anjeun nalika ieu lumangsung. Téknologi ieu dianggo pikeun ngukur éféktivitas kampanye iklanna sareng/atanapi pikeun ngaropea eusi pariwara anu anjeun tingali dina situs wéb anu anjeun kunjungi.

Catet yén Deepmaterial teu gaduh aksés atanapi kontrol kana cookies ieu anu dianggo ku pangiklan pihak katilu.

Partéi Katilu Kawijakan Privasi

Kabijakan Privasi Deepmaterial henteu dilarapkeun ka pangiklan atanapi situs wéb anu sanés. Ku kituna, kami mamatahan anjeun konsultasi Kabijakan Privasi masing-masing tina server iklan pihak katilu ieu kanggo inpormasi anu langkung lengkep. Éta tiasa kalebet prakték sareng petunjukna ngeunaan cara milih kaluar tina pilihan anu tangtu.

Anjeun tiasa milih pikeun nganonaktipkeun cookies ngalangkungan pilihan peramban masing-masing. Kanggo terang inpormasi lengkep ngeunaan manajemén cookie sareng panyungsi wéb anu khusus, éta tiasa dipendakan dina halaman wéb masing-masing panyungsi.

Hak Pribadi CCPA (Teu Jual Inpormasi Pribadi kuring)

Dina kaayaan CCPA, diantara hak séjén, konsumen California ngagaduhan hak:

Nyuhungkeun usaha anu ngempelkeun data pribadi konsumén pikeun ngungkabkeun katégori sareng potongan data pribadi khusus anu dikumpulkeun bisnis ngeunaan konsumén.

Nyuhunkeun bisnis yén ngahapus data pribadi ngeunaan konsumen anu dikumpulkeun bisnis.

Nyuhungkeun usaha anu ngajual data pribadi konsumén, sanés ngajual data pribadi konsumén.

Upami anjeun nyuhunkeun pamundut, urang ngagaduhan sasasih pikeun ngabales anjeun. Upami anjeun hoyong laksana tina hak ieu, mangga ngahubungi kami.

Hak Perlindungan Data GDPR

Kami hoyong mastikeun anjeun sadar sadayana tina hak perlindungan data anjeun. Unggal pangguna anu berhak di handap ieu:

Hak kanggo ngaksés - Anjeun gaduh hak pikeun nyalin salinan data pribadi anjeun. Kami tiasa ngeusikeun anjeun biaya anu saeutik pikeun layanan ieu.

Hak pikeun nyampurnakeun - Anjeun gaduh hak pikeun ngaharepkeun yén kami ngabenerkeun inpormasi anu anjeun yakin anu henteu pas. Anjeun ogé gaduh hak pikeun nyarios yén kami ngabéréskeun inpormasi anu anjeun yakin anu henteu lengkep.

Hak pikeun ngahapus - Anjeun gaduh hak pikeun ngaharepkeun kami ngahapus data pribadi anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Hak pikeun ngawatesan pangolahan - Anjeun gaduh hak pikeun ngaharepkeun yén kami ngawatesan ngolah data pribadi anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Hak pikeun tujuan pikeun ngolah - Anjeun gaduh hak pikeun ngolangan pikeun ngolah data pribadi anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Hak pikeun portability data - Anjeun gaduh hak pikeun ngaharepkeun yén kami mindahkeun data anu kami karep kana organisasi anu sanés, atanapi langsung ka anjeun, dina kaayaan anu tangtu.

Upami anjeun nyuhunkeun pamundut, urang ngagaduhan sasasih pikeun ngabales anjeun. Upami anjeun hoyong laksana tina hak ieu, mangga ngahubungi kami.

Informationmbaran Barudak

bagian sejen tina prioritas urang geus nambahkeun perlindungan pikeun barudak bari maké internet. Urang ajak kolot jeung wali pikeun niténan, ilubiung dina, sarta / atawa ngawas sarta pituduh aktivitas online maranéhanana.

Deepmaterial henteu ngahaja ngumpulkeun Inpormasi Identipikasi Pribadi ti murangkalih di handapeun umur 13 taun. inpormasi sapertos tina rékaman kami.

Situs web: https://www.epoxyadhesiveglue.com

surélék: [email dijaga]

en English
X