Aktipkeun produk éléktronik pikeun ngahontal ciri fungsional jeung spésifikasi kinerja ngaliwatan kinerja beungkeutan unggulan adhesives éléktronik téh ngan hiji aspék solusi napel éléktronik DeepMaterial urang. Ngajagi papan sirkuit anu dicitak sareng komponén precision éléktronik tina siklus termal sareng lingkungan anu ngabahayakeun mangrupikeun komponén konci anu sanés pikeun mastikeun daya tahan sareng reliabilitas produk.

DeepMaterial henteu ngan ukur nyayogikeun bahan pikeun ngeusian chip sareng bungkusan COB tapi ogé nyayogikeun palapis konformal tilu-buktina elém sareng papan sirkuit elém potting, sareng dina waktos anu sami nyayogikeun panyalindungan tingkat papan sirkuit anu saé pikeun produk éléktronik. Seueur aplikasi bakal nempatkeun papan sirkuit anu dicitak dina lingkungan anu parah.

Lapisan konformal canggih DeepMaterial napel tilu-buktina sareng pot. Napel tiasa ngabantosan papan sirkuit anu dicitak nolak shock termal, bahan korosif-lembab sareng sagala rupa kaayaan anu henteu nguntungkeun, ku kituna pikeun mastikeun yén produkna ngagaduhan umur jasa anu panjang dina lingkungan aplikasi anu parah. Lapisan konformal DeepMaterial tilu-bukti sanyawa potting napel nyaéta bahan VOC anu bébas pangleyur, anu tiasa ningkatkeun efisiensi prosés sareng tumut kana tanggung jawab perlindungan lingkungan.

Lapisan konformal DeepMaterial tilu-bukti sanyawa potting napel tiasa ningkatkeun kakuatan mékanis produk éléktronik sareng listrik, nyayogikeun insulasi listrik, sareng ngajagi tina geter sareng dampak, ku kituna nyayogikeun panyalindungan komprehensif pikeun papan sirkuit anu dicitak sareng alat listrik.

Pamilihan produk jeung lambar Data Epoxy Potting napel

garis produk Runtuyan produk Ngaran Produk Aplikasi Khas Produk
Epoxy Dumasar Pot napel DM-6258 Produk ieu nyadiakeun panyalindungan lingkungan jeung termal alus teuing pikeun komponén rangkep. Ieu hususna cocog pikeun panangtayungan bungkusan sensor jeung bagian precision dipaké dina lingkungan kasar kayaning mobil.
DM-6286 Produk rangkep ieu dirancang pikeun aplikasi anu merlukeun kinerja penanganan alus teuing. Dipaké pikeun bungkusan IC sareng semikonduktor, éta gaduh kamampuan siklus panas anu saé, sareng bahanna tiasa tahan shock termal terus-terusan dugi ka 177 ° C.

 

garis produk Runtuyan produk Ngaran Produk Sandi Viskositas has (cps) Waktos Fiksasi Awal / fiksasi pinuh Métode Curing TG/°C Teu karasa/D Toko/°C/M
Epoxy Dumasar Pot napel DM-6258 hideung 50000 120 ° C 12 mnt Curing panas 140 90 -40/6M
DM-6286 hideung 62500 120°C 30mnt 150°C 15mnt Curing panas 137 90 2-8 / 6M

Pamilihan Jeung Data Lambaran of UV Uap Acrylic Conformal palapis Tilu Anti napel

garis produk Runtuyan produk Ngaran Produk Aplikasi Khas Produk
UV Uap Acrylic
asam
Conformal palapis Tilu Anti napel DM-6400 Ieu mangrupakeun palapis conformal dirancang pikeun nyadiakeun panyalindungan kuat ti Uap jeung bahan kimia kasar. Cocog sareng masker solder standar industri, fluks henteu bersih, metalisasi, komponén sareng bahan substrat.
DM-6440 Ieu mangrupakeun komponén tunggal, palapis conformal bébas VOC. Produk ieu dirancang husus pikeun gancang gél jeung cageur dina sinar ultraviolét, sanajan kakeunaan Uap dina hawa di wewengkon kalangkang, éta bisa diubaran pikeun mastikeun kinerja pangalusna. Lapisan ipis palapis tiasa solidify ka jero 7 mils ampir instan. Kalawan fluoresensi hideung kuat, éta boga adhesion alus kana beungeut rupa logam, keramik jeung kaca kaeusi résin epoxy, sarta meets kaperluan aplikasi ramah lingkungan paling nuntut.
garis produk Runtuyan produk Ngaran Produk Sandi Viskositas has (cps) Waktos Fiksasi Awal
/ fiksasi pinuh
Métode Curing TG/°C Teu karasa/D Toko/°C/M
Kelembapan UV
acrylic
asam
Konformal
lapisan wulu
tilu
anti-
napel
DM-6400 herang
barang encer
80 <[email dijaga]/cm2 kelembaban 7 D UV +
kandungan cai
curing ganda
60 -40 ~ 135 20-30 / 12M
DM-6440 herang
barang encer
110 <[email dijaga]/cm2 Uap 2-3 D UV +
kandungan cai
curing ganda
80 -40 ~ 135 20-30 / 12M

Pamilihan Produk Sareng Data Lambaran UV Moisture Silicone Conformal Coating Tilu Anti napel

garis produk Runtuyan produk Ngaran Produk Aplikasi Khas Produk
Silikon Kelembapan UV Palapis Conformal
Tilu Anti napel
DM-6450 Dipaké pikeun ngajaga papan sirkuit dicitak sareng komponén éléktronik sénsitip anu sanés. Hal ieu dirarancang pikeun nyadiakeun panyalindungan lingkungan. Produk ieu biasana dianggo ti -53 ° C dugi ka 204 ° C.
DM-6451 Dipaké pikeun ngajaga papan sirkuit dicitak sareng komponén éléktronik sénsitip anu sanés. Hal ieu dirarancang pikeun nyadiakeun panyalindungan lingkungan. Produk ieu biasana dianggo ti -53 ° C dugi ka 204 ° C.
DM-6459 Pikeun gasket sareng aplikasi sealing. Produkna ngagaduhan daya tahan anu luhur. Produk ieu biasana dianggo ti -53 ° C dugi ka 250 ° C.
en English
X