Cina napel lem Produsén
Janten pamimpin domestik dina beungkeutan sareng panangtayungan bahan high-end pikeun semikonduktor sareng produk éléktronik di Cina. Pausahaan mangrupakeun proyék bubuka konci di Kota Guixi, Propinsi Jiangxi, sarta geus invested ku State-milik Aset Supervision jeung Administrasi Komisi.

Lem napel Kami Tawarkeun
Fokus kana nyayogikeun produk sareng solusi bahan aplikasi napel sareng pilem pikeun perusahaan terminal komunikasi sareng perusahaan éléktronik konsumen, perusahaan bungkusan semikonduktor sareng uji coba, sareng produsén alat komunikasi.

Produk Produk Berkualitas
Produk munggaran dumasar kana stabilitas sareng inovasi, sareng palayanan munggaran dumasar kana integritas. Pasar-dipingpin, inovasi téhnologis. Modal berkah pikeun sasuai jeung trend lokalisasi bahan anyar. Operasi branded, keukeuh méré prioritas kana nilai jeung kualitas

DeepMaterial (Shenzhen) Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan inovatif anu khusus dina adhesives epoxy industri pikeun semikonduktor, panerapan bumi sareng aplikasi éléktronik sareng bahan panyalindungan permukaan pikeun bungkusan chip sareng uji. Dumasar kana téknologi inti adhesives, DeepMaterial parantos ngembangkeun adhesives epoxy underfill industri pikeun bungkusan chip sareng uji, perekat tingkat papan sirkuit, sareng adhesives pikeun produk éléktronik. Dumasar kana elém, éta parantos ngembangkeun pilem pelindung, pangisi semikonduktor, sareng bahan bungkusan pikeun ngolah wafer semikonduktor sareng bungkusan chip sareng uji.

Nyadiakeun elém éléktronik sareng produk bahan aplikasi éléktronik pilem ipis sareng solusi pikeun perusahaan terminal komunikasi, perusahaan éléktronika konsumen, bungkusan semikonduktor sareng perusahaan uji, sareng produsén alat komunikasi, pikeun ngabéréskeun para nasabah anu disebatkeun di luhur dina panyalindungan prosés, produk beungkeutan precision tinggi. , jeung kinerja listrik. Paménta substitusi domestik pikeun panyalindungan, panyalindungan optik, jsb.

Deepmaterial nyayogikeun elém éléktronik sareng produk bahan aplikasi éléktronik pilem ipis sareng solusi pikeun perusahaan terminal komunikasi, perusahaan éléktronik konsumen, bungkusan semikonduktor sareng perusahaan uji, sareng produsén alat komunikasi, pikeun ngabéréskeun para nasabah anu disebatkeun di luhur dina panyalindungan prosés, produk beungkeutan precision tinggi. , jeung kinerja listrik. Paménta substitusi domestik pikeun panyalindungan, panyalindungan optik, jsb.

Majelis telepon pinter

Majelis Power Bank

Laptop & Tablet Majelis

Kaméra Modul beungkeutan

Chip Underfill / bungkusan

Majelis Electronics konsumen

Majelis Smart Watch

Majelis Layar Témbongkeun

Beungkeutan Headsét Bluetooth

Mini Geter Motor Beungkeutan

Beungkeut Beusi magnét

Beungkeut induktor

DeepMaterial Epoxy napel pikeun Electric

Deepmaterial nyaéta réaktif panas ngalembereh napel napel sénsitip produsén sarta supplier, manufaktur hiji komponén epoxy underfill napel, panas ngalembereh napel lem, uv curing napel, indéks réfraktif tinggi napel optik, magnet beungkeutan napel, pangalusna top waterproof lem napel struktural pikeun plastik kana logam jeung kaca. , Lem napel éléktronik pikeun motor listrik sareng motor mikro dina alat bumi.

PUR Struktural napel

UV Uap Dual Curing napel

Dua-komponén Epoxy napel

Suhu rendah Curing Epoxy napel

Lem pérak konduktif

Epoxy Underfill napel

Deepmaterial Adhesives ngahususkeun dina elém pikeun industri plastik, kaca, produk logam. Kami nawiskeun sajumlah produk lengkep pikeun ampir unggal aplikasi anu tiasa dibayangkeun dina pasar ieu. Di handap ieu anjeun bakal mendakan sababaraha kategori napel anu béda sareng katerangan ngeunaan produk anu sayogi dina unggal kategori.

napel serat kaca

Témbongkeun shading lem

Panas mencét beungkeutan panel hiasan

BGA pakét underfill epoxy

Bagian struktur lénsa beungkeutan lem PUR

beungkeutan pigura tablet cangkang handphone

Kaméra VCM sora coil motor lem

Lem pikeun ngaropéa modul kaméra jeung dewan PCB

Rojongan backplane TV jeung beungkeutan pilem reflective

Service napel ngaropéa

Deepmaterial nyayogikeun jasa napel khusus pikeun paménta anjeun, kalebet napel éléktronik khusus, napel struktural PUR, napel curing kelembapan UV, napel epoksi, lem pérak konduktif, napel epoksi underfill, epoxy encapsulant, pilem pelindung fungsional, pilem pelindung semikonduktor. Urang kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran sarta aplikasi tina lem dina widang éléktronika konsumén, alat-alat médis, aerospace, énergi optoeléktronik, suku cadang mobil, chip semikonduktor, jsb R & D tim customizes produk lem pikeun konsumén pikeun mantuan konsumén ngurangan biaya jeung ningkatkeun prosés. kualitas. Produk lem dikirimkeun gancang sareng mastikeun karamahan sareng kinerja lingkunganana.

Finding the right potting material for PCB

Finding the right potting material for PCB The PCB or printed circuit board has critical components of an electronics. These components need to be protected from damage. Electronics engineers use different methods to protect the parts. These are conformal coating and PCB potting. This involves using organic polymers to protect the circuit boards and the […]

UV Curable Epoxy Adhesives Lem Alus Pikeun Aplikasi Béda

UV Curable Epoxy Adhesives Lem Alus Pikeun Aplikasi Béda Epoxies UV-curable nyieun sababaraha alternatif pangalusna pikeun produk optik tradisional nu oven kapok. The epoxies umumna photocurable tur gancang di curing, sahingga greatly nyederhanakeun prosés penanganan, utamana lamun kaayaan sistem single-komponén. Sistem komponén tunggal henteu ngabutuhkeun campuran sareng ngubaran […]

Top 8 Wewengkon UV Cure napel lem dipaké

The Top 8 Wewengkon UV Cure napel lem Dupi Dipaké napel UV-curing ogé ilahar disebut salaku napel lampu-curing. Perekat ieu nganggo sinar UV sareng sumber radiasi sanés pikeun ngamimitian prosés curingna. Unsur-unsur radikal bébas ngajantenkeun prosésna tiasa tanpa peryogi pemanasan pikeun ngahontal beungkeut permanén anu dipikahoyong. Perekat datang […]

Naha anjeun kedah milih napel epoxy UV anu tiasa diubaran tina produsén résin epoksi uv?

Naha anjeun kedah milih napel epoksi UV anu tiasa diubaran tina produsén résin epoksi uv? Perekat epoksi UV anu tiasa diubaran ngajantenkeun proyék licik langkung gampang diurus. Éta bisa dipaké dina nyieun kapang leutik, bezels logam, sarta perhiasan. Nyaho naon résin sareng kumaha jalanna ngagampangkeun milih anu idéal […]

Lem Perekat UV Cure Pikeun Kaca - Naon Mangpaatna?

Lem Perekat UV Cure Pikeun Kaca - Naon Mangpaatna? Sifat kaca anu rapuh ngajadikeun éta bahan anu sénsitip pikeun dianggo dina kaayaan naon waé. Naha motong, pangeboran atawa beungkeutan, Anjeun kudu ngurus utmost dina nanganan kaca jalan katuhu; disebutkeun, anjeun bakal mungkas nepi megatkeun eta. Intina, […]

Kumaha Milarian Produsén Résin Époksi Anu Alus sareng Pemasok Di Cina?

Kumaha Milarian Produsén Résin Époksi Anu Alus sareng Panyadia Di Cina? Perekat sareng résin dianggo sacara lega dina seueur produk, kalebet éléktronika, produk dental, sareng cet. Aranjeunna gaduh seueur kagunaan, tapi anu utama nyaéta beungkeutan sareng nawiskeun jas pelindung sareng lapisan. Résin datangna dina rupa-rupa sasmita sahingga béda kamampuhan. Anjeun tiasa […]

en English
X