Cina napel lem Produsén
Janten pamimpin domestik dina beungkeutan sareng panangtayungan bahan high-end pikeun semikonduktor sareng produk éléktronik di Cina. Pausahaan mangrupakeun proyék bubuka konci di Kota Guixi, Propinsi Jiangxi, sarta geus invested ku State-milik Aset Supervision jeung Administrasi Komisi.

Lem napel Kami Tawarkeun
Fokus kana nyayogikeun produk sareng solusi bahan aplikasi napel sareng pilem pikeun perusahaan terminal komunikasi sareng perusahaan éléktronik konsumen, perusahaan bungkusan semikonduktor sareng uji coba, sareng produsén alat komunikasi.

Produk Produk Berkualitas
Produk munggaran dumasar kana stabilitas sareng inovasi, sareng palayanan munggaran dumasar kana integritas. Pasar-dipingpin, inovasi téhnologis. Modal berkah pikeun sasuai jeung trend lokalisasi bahan anyar. Operasi branded, keukeuh méré prioritas kana nilai jeung kualitas

DeepMaterial (Shenzhen) Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan inovatif anu khusus dina napel industri pikeun semikonduktor, panerapan bumi sareng aplikasi éléktronik sareng bahan panyalindungan permukaan pikeun bungkusan chip sareng uji. Dumasar kana téknologi inti adhesives, DeepMaterial geus ngembangkeun adhesives industri pikeun bungkusan chip sarta nguji, circuit board-level adhesives, sarta adhesives pikeun produk éléktronik. Dumasar kana elém, éta parantos ngembangkeun pilem pelindung, pangisi semikonduktor, sareng bahan bungkusan pikeun ngolah wafer semikonduktor sareng bungkusan chip sareng uji.

Nyadiakeun elém éléktronik sareng produk bahan aplikasi éléktronik pilem ipis sareng solusi pikeun perusahaan terminal komunikasi, perusahaan éléktronika konsumen, bungkusan semikonduktor sareng perusahaan uji, sareng produsén alat komunikasi, pikeun ngabéréskeun para nasabah anu disebatkeun di luhur dina panyalindungan prosés, produk beungkeutan precision tinggi. , jeung kinerja listrik. Paménta substitusi domestik pikeun panyalindungan, panyalindungan optik, jsb.

Deepmaterial nyayogikeun elém éléktronik sareng produk bahan aplikasi éléktronik pilem ipis sareng solusi pikeun perusahaan terminal komunikasi, perusahaan éléktronik konsumen, bungkusan semikonduktor sareng perusahaan uji, sareng produsén alat komunikasi, pikeun ngabéréskeun para nasabah anu disebatkeun di luhur dina panyalindungan prosés, produk beungkeutan precision tinggi. , jeung kinerja listrik. Paménta substitusi domestik pikeun panyalindungan, panyalindungan optik, jsb.

Majelis telepon pinter

Majelis Power Bank

Laptop & Tablet Majelis

Kaméra Modul beungkeutan

Chip Underfill / bungkusan

Majelis Electronics konsumen

Majelis Smart Watch

Majelis Layar Témbongkeun

Beungkeutan Headsét Bluetooth

Mini Geter Motor Beungkeutan

Beungkeut Beusi magnét

Beungkeut induktor

DeepMaterial Epoxy napel pikeun Electric

Deepmaterial nyaéta réaktif panas ngalembereh napel napel sénsitip produsén sarta supplier, manufaktur hiji komponén epoxy underfill napel, panas ngalembereh napel lem, uv curing napel, indéks réfraktif tinggi napel optik, magnet beungkeutan napel, pangalusna top waterproof lem napel struktural pikeun plastik kana logam jeung kaca. , Lem napel éléktronik pikeun motor listrik sareng motor mikro dina alat bumi.

PUR Struktural napel

UV Uap Dual Curing napel

Dua-komponén Epoxy napel

Suhu rendah Curing Epoxy napel

Lem pérak konduktif

Epoxy Underfill napel

Deepmaterial Adhesives ngahususkeun dina elém pikeun industri plastik, kaca, produk logam. Kami nawiskeun sajumlah produk lengkep pikeun ampir unggal aplikasi anu tiasa dibayangkeun dina pasar ieu. Di handap ieu anjeun bakal mendakan sababaraha kategori napel anu béda sareng katerangan ngeunaan produk anu sayogi dina unggal kategori.

napel serat kaca

Témbongkeun shading lem

Panas mencét beungkeutan panel hiasan

BGA pakét underfill epoxy

Bagian struktur lénsa beungkeutan lem PUR

beungkeutan pigura tablet cangkang handphone

Kaméra VCM sora coil motor lem

Lem pikeun ngaropéa modul kaméra jeung dewan PCB

Rojongan backplane TV jeung beungkeutan pilem reflective

Service napel ngaropéa

Deepmaterial nyayogikeun jasa napel khusus pikeun paménta anjeun, kalebet napel éléktronik khusus, napel struktural PUR, napel curing kelembapan UV, napel epoksi, lem pérak konduktif, napel epoksi underfill, epoxy encapsulant, pilem pelindung fungsional, pilem pelindung semikonduktor. Urang kalibet dina panalungtikan sarta pamekaran sarta aplikasi tina lem dina widang éléktronika konsumén, alat-alat médis, aerospace, énergi optoeléktronik, suku cadang mobil, chip semikonduktor, jsb R & D tim customizes produk lem pikeun konsumén pikeun mantuan konsumén ngurangan biaya jeung ningkatkeun prosés. kualitas. Produk lem dikirimkeun gancang sareng mastikeun karamahan sareng kinerja lingkunganana.

Pangalusna Top 5 Tekenan Sénsitip napel Produsén Di Cina

Produsén napel sénsitip tekanan pangalusna di Cina napel sénsitip tekanan dipaké dina industri béda. Ieu tiasa janten perusahaan anu aya dina produksi sareng bungkusan, otomotif, éléktronika, sareng seueur anu sanésna. Éta dianggo dina manufaktur rupa-rupa kaset sareng labél. Nalika bahan nempel anu sénsitip tekanan ieu dianggo, agén sapertos pangleyur atanapi bahkan cai […]

Lem epoxy napel pangalusna pikeun palastik otomotif ka logam ti pabrik napel éléktronika di china

lem napel epoxy pangalusna pikeun palastik otomotif ka logam ti pabrik napel éléktronika di china Nalika pilari pangalusna produsén napel éléktronika, hal anu penting pikeun nyandak waktos tur ngartos naon maranéhna nungkulan jeung téhnologi aranjeunna ngagunakeun. Éta ogé penting pikeun nangtukeun sabaraha pangaweruh maranéhna ngeunaan industri jeung lamun [...]

Produsén napel motor listrik industri pangsaéna sareng lem napel beungkeutan magnet pikeun magnet dina motor listrik

Produsén napel motor listrik industri pangsaéna sareng lem napel beungkeutan magnet pikeun magnet dina motor listrik Pabrikan motor listrik industri nyanghareupan tungtutan anu ageung di pasar. Seuseueurna jalma hoyong langkung awét sareng biaya manufaktur langkung handap. Éta ogé hoyong nyiptakeun motor anu épisién sareng dipercaya. DeepMaterial nawiskeun solusi pikeun industri ku nyiptakeun […]

Produsén lem napel kontak basis cai pangsaéna pikeun aplikasi industri

Produsén lem kontak basis cai pangsaéna pikeun aplikasi industri Perekat mangrupikeun bagian penting tina industri anu béda ayeuna. Perekat dumasar cai gaduh pangikat organik, anu paling umum nyaéta PVAc. binder ieu dispersed merata dina cai. Nalika cai nyerep atanapi ngejat, substrat nyerep, nyésakeun napel. Ieu ngabantuan napel […]

Pabrikan lem napel epoxy struktural pangsaéna di china sareng jinis napel epoxy anu béda pikeun plastik ka logam

Pabrikan lem napel epoxy struktural pangsaéna di cina sareng jinis napel epoxy anu béda pikeun plastik ka logam Aya seueur jinis elém struktural anu aya di pasar ayeuna. Ieu ditujukeun pikeun nyumponan sababaraha jinis kabutuhan desain komérsial sareng industri. Sadaya adhesives gaduh kaunggulan unik, anu hartosna anjeun tiasa sacara saksama milih gumantung […]

Produsén lem lem komponén éléktronik pangsaéna sareng milih napel anu pas pikeun rakitan éléktronik

Produsén lem napel komponén éléktronik pangsaéna sareng milih lém anu pas pikeun rakitan éléktronik Dina rakitan sareng pabrik éléktronika, salah sahiji hal anu paling penting nyaéta napel anu gancang ngarebut patri. Perekat nawiskeun beungkeut anu paling kuat pikeun komponén éléktronik anu béda sareng aman. Salaku tambahan, aranjeunna ngajagaan tina bahaya lingkungan, korosi, […]

en English
X