Zgjidhje ngjitëse DeepMaterial për Industriale

DeepMaterial ka zhvilluar ngjitës për paketimin dhe testimin e produkteve elektrike

Bazuar në teknologjinë bazë të ngjitësve, DeepMaterial ka zhvilluar ngjitës për paketimin dhe testimin e çipave, ngjitës në nivelin e bordit të qarkut dhe ngjitës për produkte elektronike. Bazuar në ngjitës, ajo ka zhvilluar filma mbrojtës, mbushës gjysmëpërçues dhe materiale paketimi për përpunimin e vaferës gjysmëpërçuese dhe paketimin dhe testimin e çipave. Për të ofruar ngjitës elektronikë dhe produkte dhe zgjidhje të materialeve të aplikimit elektronik me film të hollë për kompanitë e terminaleve të komunikimit, kompanitë e elektronikës së konsumit, kompanitë e paketimit dhe testimit të gjysmëpërçuesve dhe prodhuesit e pajisjeve të komunikimit, për të zgjidhur klientët e sipërpërmendur në mbrojtjen e procesit, lidhjen e produktit me precizion të lartë , dhe performanca elektrike. Kërkesa për zëvendësim të brendshëm për mbrojtje, mbrojtje optike, etj.

Ngjitës me fibra qelqi

Shfaqni ngjitësin e hijes

Lidhje panelesh dekorative me presim të nxehtë

Paketa BGA epoksi e nënmbushjes

Pjesët e strukturës së lenteve që lidhin ngjitësin PUR

Lidhja e kornizës së tabletit të guaskës së telefonit celular

Ngjitës i motorit të spirales së zërit të kamerës VCM

Ngjitës për fiksimin e modulit të kamerës dhe pllakës PCB

Mbështetja e planit të pasmë të televizorit dhe ngjitja e filmit reflektues

Ngjitës dhe ngjitës më i mirë për plastikë në plastikë
Plastika është një material shumë fleksibël dhe i qëndrueshëm, i përsosur për një sërë projektesh në shtëpi. Megjithatë, mund të jetë e vështirë të gjesh ngjitës për këto projekte sepse shumë ngjitës të zakonshëm nuk funksionojnë mirë me plastikën. Kjo për shkak se shumë lloje të plastikës kanë sipërfaqe jashtëzakonisht të lëmuara dhe me shkëlqim. Mungesa e ashpërsisë dhe porozitetit të tyre e bën të vështirë për ngjitësit të gjejnë ndonjë gjë me të cilën të lidhen. Megjithatë, për fat të mirë, ka disa ngjitës të zakonshëm në treg - disa të krijuar posaçërisht për plastikë, disa jo - që do ta kryejnë punën.

Cili është ngjitësi më i mirë për plastikën?

Shpesh, ngjitësi më i fortë për plastikë mund të mos jetë ngjitësi më i mirë për plastikën. Ka një sërë faktorësh që duhen marrë parasysh kur zgjidhni ngjitësin më të mirë të plastikës. Natyrisht, forca e lidhjes është në krye.

Për shumicën e aplikimeve të lidhjes plastike, mund të përdoren ngjitës cianoakrilate, ngjitës të shërueshëm me UV, MMA, si dhe disa ngjitës epoksi dhe strukturorë. Shumëllojshmëria e madhe e ngjitësve në dispozicion mund ta bëjë zgjedhjen e ngjitësit më të mirë për plastikë të duket e vështirë.

Për të përcaktuar se cili ngjitës për plastikë do të ketë forcën më të lartë të lidhjes, shpesh është e nevojshme të dihet natyra e saktë e plastikës. Lloji i plastikës si dhe gjendja e sipërfaqes së asaj plastike.

Ngjitës cianoakrilat i thellë dhe pjesa më e madhe ABS (Acrylonitrile butadiene styren), PMMA (akrilik), najlon, fenolik, poliamid, polikarbonat, PVC (të ngurtë dhe fleksibël).

Që ngjitësi cianoakrilate të tregojë forcë të mirë lidhjeje në polietileni ose polipropileni, duhet të përdoret fillimisht primeri Deepmaterial POP.

Të gjithë ngjitësit Deepmaterial për lidhjen plastike të kurueshme UV lidhen mirë me shumicën e ABS (stirenit akrilonitril butadien), najlonit, fenolit, poliamidit, polikarbonatit, PVC (të ngurtë dhe fleksibël). Për akrilik janë të disponueshëm ngjitës të posaçëm plastikë të shërueshëm me UV.

Një pjesë e ngjitësve epoksi në përgjithësi nuk konsiderohen pasi temperatura minimale e pjekjes së epoksidit tenton të jetë më e lartë se rezistenca maksimale e temperaturës së shumë plastikës. Plastika rezistente ndaj temperaturave më të larta si PEEK dhe PBT mund të lidhet me epoksid të veçantë për kurimin e nxehtësisë.

Ngjitës epoksi me dy pjesë mund të përdoren për të lidhur disa plastikë. Notat speciale të epoksidit ngjitës plastik janë të disponueshme nga Deepmaterial ku kërkohet performancë e fortë e lartë. Ngjitësit epoksi të modifikuar janë ngjitës epoksid dypjesësh që ofrojnë fleksibilitet shumë më të lartë se ngjitësit tradicionalë epoksid me dy pjesë.

Akrilikët strukturorë gjithashtu do të lidhin shumicën e plastikës. Shumë lloje janë në dispozicion duke përfshirë aktivizimin e sipërfaqes, rruazën mbi rruazë dhe dy komponentë. MMA-të (ngjitësit metakrilat metil) janë një mënyrë efektive për lidhjen e nënshtresave plastike dhe ofrojnë forcë ngjitëse mbresëlënëse - shpesh nënshtresat prishen përpara se lidhja ngjitëse të prishet.

Ngjitës xhami me metal
Komponimet lidhëse metalike/qelqi Deepmaterial me një dhe dy pjesë kanë veti të shkëlqyera të forcës. Të disponueshme në një sërë viskozitetesh dhe shkallësh kurimi, këto produkte ngjiten me gotën e sode gëlqeres, xhamin borosilikat, xhamin silicë të shkrirë dhe xhamin aluminosilikat me metale si alumini, titani, bakri, çeliku, gize dhe invar. Dallimet në koeficientët e zgjerimit termik kanë nevojë për një konsideratë të veçantë për të siguruar përzgjedhjen e duhur të ngjitësit.

Epoksi rezistent ndaj temperaturës së lartë ofron qartësi optike

Duke shfaqur veti të larta të transmetimit të dritës, ngjitësi Deepmaterial i reziston temperaturave deri në 400°F. Ai përputhet me Titullin 21, Kapitulli 1 i FDA, Seksioni 175.105 për aplikimet indirekte të ushqimit. Shfaq forcë fizike mbresëlënëse dhe ngjitje të shkëlqyer si në nënshtresa të ngjashme ashtu edhe me ato të ndryshme. Me një tkurrje shumë të ulët pas kurimit, ai formon lidhje që janë të ngurtë dhe rezistente ndaj kimikateve. Ngjitësi Deepmaterial ka një raport përzierjeje katër me një ndaj peshës dhe disponohet në aplikues të përshtatshëm për shiringa dhe armë.

Epoksi me qëndrueshmëri të lartë me shërim të shpejtë

Duke ofruar rezistencë ndaj temperaturës së lartë deri në 400°F, ngjitësi Deepmaterial është një ngjitës/ngjitës me një përbërës që i reziston ciklit termik dhe shumë kimikateve të ashpra. Pas pjekjes, ngjitësi Deepmaterial fiton lehtësisht një rezistencë në prerje në tërheqje më të madhe se 2,100 psi. Mund të aplikohet në sipërfaqe vertikale pa u varur ose pikuar dhe përdoret shpesh për lidhjen e xhamit me metalin.

Ngjitës, ngjitës dhe mbulim optikisht i pastër

Ngjitësi Deepmaterial jep veti superiore të forcës fizike, tkurrje të ulët pas forcimit dhe stabilitet të mirë pa zverdhje. Ky sistem lidhet mirë me një shumëllojshmëri të gjerë të nënshtresave të ngjashme dhe të ndryshme, duke përfshirë xhamin dhe metalet. Karakteristika të tjera të dukshme përfshijnë qëndrueshmëri të jashtëzakonshme, veti të mira izoluese elektrike dhe aftësi të çiklizmit termik.

Aplikimet dhe përdorimet e ngjitësit

Sistemet tona ngjitëse të xhamit/metalit janë krijuar për të përshpejtuar përpunimin, për të përmirësuar produktivitetin, për të përmirësuar cilësinë dhe për të ulur kostot. Ato përdoren gjerësisht në industrinë optike, fibër optike, lazer, mikroelektronike, automobilistikë dhe pajisje. Ato mund të aplikohen manualisht, gjysmë automatikisht ose automatikisht. Opsionet e paketimit me porosi për sasi të vogla deri në të mëdha përbëhen nga shiringa, fishekë, aplikues armësh dhe qese ndarëse fleksibël. Shiringat e parapërziera dhe të ngrira që variojnë nga 1cc në 5cc në 10cc ofrojnë shpërndarje të lehtë për sistemet epokside me dy përbërës. Produktet janë në përputhje me ROHS.