Ngjitës për hijezimin e ekranit

Vlera e lartë OD

Ngjitje e fortë

Aplikacion
Në industrinë e ekranit, për shkak të rritjes së madhësisë së kornizës së ngushtë, shiriti kërkohet të ketë ngjitshmëri të lartë dhe rezistencë në prerje, si dhe performancë të mirë kundër deformimit. Këto shirita tradicionale të hijes nuk janë të lehta për t'u arritur dhe ngjitësi i hijes së ekranit DeepMaterial mund të plotësojë aplikimin e kësaj skene.

karakteristika
Vlera e lartë e OD ka efekt të dukshëm të hijes;
Funksionim i thjeshtë dhe kohë e shkurtër pjekjeje;
Ngjitje e fortë në nënshtresën e nënshtresës së modulit të ekranit;
Pas pjekjes, koloidi ka tkurrje të ulët, fleksibilitet të mirë dhe veti fizike të qëndrueshme.

DeepMaterial, si prodhues industrial i ngjitësve epoksi, ne kemi humbur kërkimet në lidhje me epoksidin e ulët, ngjitësin jopërçues për elektronikë, epoksidin jopërçues, ngjitësit për montimin elektronik, ngjitësin nënmbushje, epoksidin me indeks të lartë thyerjeje. Bazuar në këtë, ne kemi teknologjinë më të fundit të ngjitësit industrial epoksi.

Materiali i thellë që ofron lidhje optike për ekranet e elektronikës dhe automobilave, ngjitës optik për ngjitësin e ekranit me prekje, ngjitës i lëngshëm optikisht i pastër për ekranin me prekje, ngjitës optikisht i pastër për prodhimin e ekranit të lidhjes optike oled, me porosi LCD dhe ngjitës optik me një komponent mini LED dhe lcd për ngjitësin optik të metalit tek plastika dhe qelqi