Rasti në Turqi: Mënyra e thjeshtë për të lidhur induktorët

Induktori është një element i thjeshtë por i rëndësishëm në pajisjen radio. Turqia ka shumë prodhues të mirënjohur të pajisjeve radio, këta prodhues merren me lidhjen e induktorëve me një teknikë të provuar: Lidhja me ngjitës ngjitës. Është i lehtë për t'u përdorur, i besueshëm, me efikasitet të lartë dhe i lirë.

Një induktor, i quajtur gjithashtu një spirale, mbytje ose reaktor, është një komponent elektrik pasiv me dy terminale që ruan energjinë në një fushë magnetike kur rryma elektrike rrjedh nëpër të. Një induktor zakonisht përbëhet nga një tel i izoluar i plagosur në një spirale.

Kur rryma që rrjedh nëpër spiralen ndryshon, fusha magnetike e ndryshueshme në kohë shkakton një forcë elektromotore (emf) (tension) në përcjellës, të përshkruar nga ligji i induksionit të Faradeit. Sipas ligjit të Lenz-it, tensioni i induktuar ka një polaritet (drejtim) i cili kundërshton ndryshimin e rrymës që e ka krijuar atë. Si rezultat, induktorët kundërshtojnë çdo ndryshim të rrymës përmes tyre.

Shumë induktorë kanë një bërthamë magnetike prej hekuri ose ferriti brenda spirales, e cila shërben për të rritur fushën magnetike dhe rrjedhimisht induktivitetin. Së bashku me kondensatorët dhe rezistorët, induktorët janë një nga tre elementët e qarkut linear pasiv që përbëjnë qarqet elektronike. Induktorët përdoren gjerësisht në pajisjet elektronike me rrymë alternative (AC), veçanërisht në pajisjet radio. Ato përdoren për të bllokuar AC duke lejuar që DC të kalojë; induktorët e projektuar për këtë qëllim quhen mbytje. Ato përdoren gjithashtu në filtra elektronikë për të ndarë sinjalet e frekuencave të ndryshme, dhe në kombinim me kondensatorët për të krijuar qarqe të sintonizuara, të përdorura për të akorduar marrës radio dhe televizor.

Seria ngjitëse strukturore DeepMaterial
DeepMaterial metalike dhe lidhje strukturore përdorin shërimin me aktivizues. Ngjitësit strukturorë sollën revolucionin teknologjik të njohur si "lidhja e ftohtë". Kjo lloj teknologjie shkurton kohën e montimit të lidhur me lidhjen industriale të metalit dhe xhamit dhe montimin e motorit dhe magnetit. Materialet kurohen pas ekspozimit ndaj rrezeve UV/dritës së dukshme, nxehtësisë (për zonat me hije) ose aktivizuesit (për sipërfaqet e errëta).

Ngjitësit lidhin qelqin, metalin, plastikën, qeramikën, magnetet, najlonin e mbushur, plastikën fenolike dhe poliamidin, si dhe nënshtresa të ndryshme. Koha e shpejtë e kurimit kursen hapësirën, punën dhe kostot e pajtueshmërisë rregullatore duke e bërë montimin e produktit më të lehtë dhe më efikas për prodhuesit.

Ngjitësit strukturorë DeepMaterial merren me lidhjen e lehtë të induktorëve dhe përshtaten për aplikime të tjera duke përfshirë:
· Lidhje metalike
· Mbështjellja e mbështjelljes
· Asambleja e motorit DC
· Lidhja magnetike
· Potting cekët
· Montimi i harduerit të altoparlantëve
· Shulat e automobilave
· Paketimi i konsumatorit
· Pajisje xhami
· Mobilje xhami

DeepMaterial ka zhvilluar ngjitës industrialë për paketimin dhe testimin e çipave, ngjitës në nivelin e bordit të qarkut dhe ngjitës për produkte elektronike. Bazuar në ngjitës, ajo ka zhvilluar filma mbrojtës, mbushës gjysmëpërçues dhe materiale paketimi për përpunimin e vaferës gjysmëpërçuese dhe paketimin dhe testimin e çipave.

Ne jemi gjithashtu në kërkim të partnerëve globalë të bashkëpunimit të produkteve ngjitëse industriale DeepMaterial, nëse dëshironi të jeni agjent i DeepMaterial:
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Amerikë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në MB,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Australi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kanada,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Afrikën e Jugut,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Japoni,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kore,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Malajzi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Filipine,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Vietnam,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indonezi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Rusi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Turqi,
......

en English
X