Rasti në SHBA: Zgjidhja e Mbushjes së Çipit të Partnerit Amerikan

Si një vend i teknologjisë së lartë, ka shumë kompani të pajisjeve BGA, CSP ose Flip Chip në SHBA, kështu që ngjitësit e pamjaftueshëm janë në kërkesë të madhe.

Një nga klientët tanë nga kompanitë e teknologjisë së lartë në SHBA, ata përdorin zgjidhjen e nënmbushjes DeepMaterial për nënmbushjen e çipit të tyre dhe funksionon perfekt.

DeepMaterial ofron materiale me performancë të lartë për aplikimet Sintering dhe Die Attach, Surface Mount dhe Wave Soldering. Gjerësia e produkteve përfshin Silver Sinter Technologies, Salder Paste, Solder Preforms, Underfills and Edgebond, Ligurat Solder, Flux salding Liquid, Wire Cored, Ngjitësit sipërfaqësor të montimit, Pastruesit Elektronikë dhe Stencils.

Ngjitës epoksi me rrokullisje për ngjitje të fortë nën mbushje në komponentin SMT të montimit sipërfaqësor dhe bordin elektronik të qarkut PCB

Seritë ngjitëse DeepMaterial Chip Underfill janë materiale me një përbërës, të shërueshëm nga nxehtësia. Materialet janë optimizuar për mosmbushjen e kapilarëve dhe ripërpunueshmërinë. Këto materiale me bazë epokside mund të shpërndahen në skajet e pajisjeve BGA, CSP ose Flip Chip. Ky material do të rrjedhë më pas për të mbushur hapësirën poshtë këtyre komponentëve.

Për shembull, ai përmban një nënmbushje kapilar me një përbërës të krijuar për mbrojtjen e paketave të çipave të montuar në bordet e qarkut të printuar.

Është një temperaturë e lartë e tranzicionit të qelqit [Tg] dhe nënmbushje me koeficient të ulët të zgjerimit termik [CTE]. Këto karakteristika rezultojnë në një zgjidhje me besueshmëri të lartë.

Features produktit
· Siguron mbulim të plotë të komponentëve kur shpërndahet në nënshtresën e ngrohur paraprakisht në 70 – 100°C
· Vlerat e larta të Tg dhe CTE të ulëta përmirësojnë në mënyrë drastike aftësinë për të kaluar një kusht më të rreptë të Testit të Ciklit Termik
· Performancë e shkëlqyer e testit të çiklizmit termik
· Pa halogjen dhe përputhet me Direktivën RoHS 2015/863/EU

Mbushje e pamjaftueshme për rezistencë të jashtëzakonshme ndaj lodhjes termike
Lidhjet e saldimit SAC të pavarura në asambletë BGA dhe CSP priren të lëkunden në aplikimet termikisht të ashpra të automobilave. Tg i lartë dhe nënmbushje e ulët CTE [UF] është një zgjidhje përforcuese. Duke qenë se ripërpunimi nuk është një kërkesë, kjo lejon përmbajtje më të lartë mbushëse në formulim për të zhvilluar atribute të tilla.

Seria DeepMaterial Chip Underfill Adhesive ka një Tg të lartë prej 165°C dhe CTE1/CTE2 të ulët prej 31 ppm/105 ppm, i montuar dhe është testuar për të kaluar testin e ciklit termik në 5000 cikle -40 +125°C. Për një shpejtësi më të mirë rrjedhjeje, ngrohni paraprakisht nënshtresat gjatë shpërndarjes.

Ne jemi gjithashtu në kërkim të partnerëve globalë të bashkëpunimit të produkteve ngjitëse industriale DeepMaterial, nëse dëshironi të jeni agjent i DeepMaterial:
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Amerikë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në MB,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Australi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kanada,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Afrikën e Jugut,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Japoni,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kore,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Malajzi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Filipine,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Vietnam,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indonezi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Rusi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Turqi,
......
Na kontaktoni tani!