Rasti në Rusi: Ngjitësit dhe ngjitësit e rinj ndihmojnë në përmbushjen e sfidave të montimit të pajisjes

Rusia është një treg i madh i pajisjeve shtëpiake, ka shumë prodhues të pajisjeve në Rusi. Dhe materialet nga ngjitësit dhe ngjitësit e rinj për linjat e montimit të këtyre prodhuesve, për të kursyer kohën dhe paratë e tyre.

Prodhuesit e pajisjeve përballen me shumë sfida në linjën e montimit. Ata duhet të prodhojnë pajisje të besueshme dhe të qëndrueshme në vëllime të larta, shpejt dhe me koston më të ulët. Për ta bërë këtë, ata kanë nevojë për materiale që mund të vazhdojnë - materiale që ofrojnë performancë dhe efikasitet më të lartë në pajisjen përfundimtare të shtëpisë.

Vetë materialet ndonjëherë mund të paraqesin gjithashtu grupin e tyre të sfidave në montim dhe vulosje; për shembull, disa ngjitës ose ngjitës mund të kërkojnë trajtim sipërfaqësor për të siguruar ngjitje të qëndrueshme, duke ngadalësuar kështu procesin e linjës së montimit. Ose ata nuk janë në gjendje të lidhen me lloje të ndryshme të nënshtresave, duke kufizuar llojet e materialeve që një prodhues ka në dispozicion për të prodhuar pajisje me kosto efektive.
DeepMaterial lançoi së fundmi produkte të reja ngjitëse dhe izoluese për tregun e montimit dhe mirëmbajtjes industriale, të cilat adresojnë këto nevoja prodhuese për materiale me performancë dhe efikasitet më të madh, si dhe ofrojnë opsione të përmirësuara dizajni dhe kursime të kostos në përdorim.

Materialet ngjitës ngjitës plastik të sipërfaqes dhe ngjitësi i montimit të materialeve silikoni janë projektuar për t'u ofruar prodhuesve të pajisjeve produktivitet më të lartë, opsione të përmirësuara të dizajnit dhe kursime të kostos në përdorim.

Një nga përfitimet kryesore për të dyja këto zgjidhje të reja është forca e tyre e jashtëzakonshme e lidhjes me një shumëllojshmëri të gjerë të nënshtresave. Me interes të veçantë për prodhuesit do të jetë që ata të dy i tejkalojnë ngjitësit e silikonit për përdorim të përgjithshëm kur bëhet fjalë për lidhjen me plastikë me energji të ulët sipërfaqësore si polipropileni dhe polietileni, të cilat përdoren gjerësisht në pajisje si frigoriferë dhe makina larëse. Ashtu si me të gjitha produktet me bazë silikoni, produktet gjithashtu ofrojnë stabilitet në një gamë të gjerë temperaturash, janë rezistente ndaj UV, motit dhe rrezatimit, kimikisht të qëndrueshme dhe shfaqin veti të shkëlqyera elektrike dhe ndezshmëri të ulët. Me lidhjen e tyre të shkëlqyer me plastika më pak të shtrenjta, projektuesit e pajisjeve kanë më shumë zgjidhje materiale për të zgjedhur, të cilat mund të ulin ndjeshëm kostot totale.

Për më tepër, secili prej materialeve të reja DeepMaterial u ofron prodhuesve zgjidhje për t'iu përshtatur nevojave të tyre specifike të përpunimit të montimit; jo vetëm duke u dhënë atyre veti lidhjeje me performancë të lartë, por gjithashtu duke ofruar fleksibilitet më të madh për t'u përshtatur me vendosjen e pajisjeve të tyre, ekonomitë e shkallës dhe madhësisë së operacioneve.

DeepMaterial ofron lloje të ndryshme produktesh në lidhje me ngjitësin industrial për seritë e ngjitësve elektrikë, ngjitës UV që trajtojnë UV-në, llojin reaktiv të ngjitësit të shkrirë të nxehtë dhe seritë ngjitëse të shkrirjes së nxehtë të ndjeshme ndaj presionit, nënmbushjen e çipave me bazë epoksi dhe seritë e materialeve të kapsulimit COB, vazo mbrojtëse të bordit të qarkut dhe ngjitës konform për veshje seri, seri ngjitëse argjendi përcjellëse me bazë epokside, seri ngjitëse ngjitëse strukturore, seri filmash mbrojtës funksionalë, seri filmash mbrojtës gjysmëpërçues.

Deepmaterial është furnizues industrial i ngjitësve të pajisjeve elektrike dhe prodhues të zgjidhjeve ngjitëse të pajisjeve industriale për montimin e pajisjeve elektronike, furnizojnë ngjitësin më të mirë epoksi të papërshkueshëm nga uji për rrëshirën plastike në metal dhe beton, ngjitës poliuretani reaktiv pur i ndjeshëm ndaj shkrirjes së nxehtë, ngjitës industrial me shkrirje të nxehtë një komponent elektronik epo dhe ngjitës ngjitës dhe kështu me radhë

Ne jemi gjithashtu në kërkim të partnerëve globalë të bashkëpunimit të produkteve ngjitëse industriale DeepMaterial, nëse dëshironi të jeni agjent i DeepMaterial:
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Amerikë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në MB,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Australi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kanada,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Afrikën e Jugut,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Japoni,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kore,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Malajzi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Filipine,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Vietnam,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indonezi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Rusi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Turqi,
......
Na kontaktoni tani!