Rasti në Kore: Përdorimi i ngjitësit ngjitës PCB në elektronikë

Industria e PCB-ve në Kore është shumë e njohur dhe e madhe, kështu që ngjitësi Korean i PCB-së është gjithashtu një treg i madh. Një prodhues i madh dhe i mirënjohur Korean i PCB-ve blen ngjitësin PCB nga DeepMaterial, i bëri ngjitësit tonë me cilësi të mirë dhe përdorim të gjerë.

Industria elektronike varet kryesisht nga bordet e qarkut të printuar si komponentët kryesorë. PCB përdor materiale ngjitëse në kapsulimin e komponentëve, veshjen konformale, ngjitjen e telit dhe lidhjen e komponentëve të montimit në sipërfaqe.

Një PCB e veçantë është një tabelë plastike e ndërtuar me shumë mbivendosje me një mbulesë plastike mbrojtëse. Në fillim, prodhuesit përdorën pajisje për të mbuluar bordet. Ata ndërlidhën bordet me shumë aspekte 'risi me vrima duke përdorur vrima të shpuara. Zvogëlimi i komponentëve dhe bordit nxiti 'risitë e montimit në sipërfaqe' gjatë viteve 1980. Me inovacionin e montimit në sipërfaqe, kontaktet e segmentit lidhen drejtpërdrejt me seksionet e jastëkëve në pjesën e jashtme të tabelës. Kjo e bëri të imagjinueshme asgjësimin e lidhjeve përmes bordeve dhe hapjeve të shpuara.

Ekziston një përdorim i konsiderueshëm për ngjitësin PCB, në thelb natyral, si më poshtë:
· Veshje konformale e pllakave të qarkut
· Mbushja dhe kapsulimi i komponentëve elektronikë
· Mbajtja e telave
· Lidhja e komponentëve të montimit në sipërfaqe (SMCs)

Aktivitetet e lidhjes
Veshje konformale
Ndonëse nuk është rigorozisht efekti i mëvonshëm i masës së mbajtjes së ngjitësit, ju mund të përdorni substanca të ngjashme të llojeve të çamçakëzit. Për shembull, silikone, akrilike, poliuretane dhe ngjitës epoksid për PCB. Çështja është të jepni një mbulesë që sigurisht ngjitet dhe mbulon të gjithë tabelën dhe pjesët e saj. Një mbulesë konformale përdoret zakonisht për të mbrojtur tabelën nga faktorët natyrorë, për shembull,

Qarqet e shkurtra.
· Ndryshimet e lagështisë dhe mykut në temperaturën e ndihmës (zakonisht nga – 40ºC në +200ºC)
· Korrozioni
· PCB-të e mbuluara në mënyrë konformale janë të mbrojtura nga dëmtimet natyrore dhe pengesat mekanike dhe elektrike.

Kapsulimi dhe potting
Është një strategji për mbulimin e sipërfaqeve ose hapësirave të vogla me një material që do të mbrojë pjesët nga dëmtimi fizik dhe ekologjik. Pjesët e kapsulimit japin gjithashtu aftësi shtesë mbrojtëse.

Komponimet e vazove zakonisht shfaqin veti të shkëlqyera sintetike dhe kapje të lartë ndaj plastikës dhe metaleve, këto janë materialet e zhvillimit të mbajtësve dhe pjesëve.

Lëngjet e zakonshme të përdorura për kapsulim janë akrilikët, silikonet, poliuretanët dhe epoksidet, të fundit si rregull janë përkufizimet që lehtësojnë rrezet UV.

Në mënyrë të ngjashme, ekzistojnë teknika të ndryshme për shembullin e segmenteve elektronike, për të qenë projektim specifik dhe shkurtim. Projektimi përdor ngjitës të ngjashëm si përgatitja, ndonëse ndarja në përgjithësi eliminohet pasi të jetë lehtësuar hapi.

I ndryshëm nga cikli i pottingut ku mbajtësi kthehet në një pjesë themelore të segmentit. Në pjesën më të madhe, Embellishment përfshin infuzionin e pikave termoplastike të tretur paraprakisht në një formë që përmban komponentët elektronikë ose pajisjen.

Ngjitës epoksi DeepMaterial për PCB
Teknologjia e lidhjes së bordit të qarkut PCB ka kërkesa të larta, mjedisi i aplikueshëm është kompleks,
dhe indikatorë të ndryshëm të performancës kërkohen në të njëjtën kohë; Produktet ngjitëse të serisë DeepMaterial mund të plotësojnë nevojat e pikave të ndryshme të aplikimit dhe përdoren gjerësisht në produkte të ndryshme elektronike.

DeepMaterial është ngjitësi më i mirë strukturor i papërshkueshëm nga uji për prodhuesin e plastikës në metal dhe qelq, furnizon ngjitës ngjitës epoksi jo-përçues për komponentët elektronikë të pcb-ve, ngjitësit gjysmëpërçues për montimin elektronik, kurimin e temperaturës së ulët bga çipin e rrokullisjes bga, materialin ngjitës epoksi të procesit të procesit ngjitës me pcb dhe në

Ne jemi gjithashtu në kërkim të partnerëve globalë të bashkëpunimit të produkteve ngjitëse industriale DeepMaterial, nëse dëshironi të jeni agjent i DeepMaterial:
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Amerikë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në MB,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Australi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kanada,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Afrikën e Jugut,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Japoni,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kore,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Malajzi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Filipine,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Vietnam,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indonezi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Rusi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Turqi,
......
Na kontaktoni tani!