Rasti në Kanada:

Ndërtoni produkte më të forta dhe më të lehta me ngjitës strukturorë të thellë

Në industrinë moderne, pesha e produkteve janë gjithnjë e më të lehta, të tilla si produktet elektronike, bëjnë përvojën më të mirë të konsumatorit. Një kompani kanadeze e elektronikës kërkoi zgjidhje më të mira lidhëse për kërkesat tuaja të lidhjes industriale të lehta dhe DeepMaterial ofroi zgjidhjen e ngjitësit strukturor.

Ngjitësit strukturorë DeepMaterial ofrojnë mundësi të pafundme projektimi për të arritur struktura të forta por të lehta në industri të tilla si elektronika.

Ngjitësit DeepMaterial Structural Linding kapërcejnë sfida komplekse inxhinierike si koeficientët e ndryshëm të zgjerimit termik, përçueshmëritë elektrike dhe bashkimi i materialeve që mund të jenë të vështira për t'u salduar.

Ngjitës strukturor akrilik
Ngjitësit strukturorë akrilik DeepMaterial ofrojnë veti të avancuara të kuruara dhe të patrajtuara që mundësojnë fleksibilitet dhe efikasitet më të madh gjatë bashkimit të nënshtresave me shumë metale dhe ndihmojnë në sigurimin e integritetit strukturor, peshës së lehtë, qëndrueshmërisë dhe estetikës.

Ngjitës strukturorë për plastikë
Formulat ngjitëse strukturore të lehta, të qëndrueshme, akrilike dhe poliuretani nga Henkel janë projektuar posaçërisht për të trajtuar aplikimet e lidhjes plastike dhe kompozite në të cilat kërkohet ngjitje me rezistencë të lartë dhe rezistencë mjedisore.

Ngjitës Strukturor Epoksi
Përdorur shpesh me aplikime ku kërkohet lidhje metalike, ngjitësit strukturorë epoksid janë jashtëzakonisht të gjithanshëm me rezistencë të lartë termike dhe kimike dhe mbështeten shumë në industrinë elektronike, industriale dhe të hapësirës ajrore.

Përfitimet e ngjitësve strukturorë DeepMaterial

Aktivizo peshimin e lehtë

Reduktoni NVH

Përmirësoni jetën e lodhjes

Shpërndarja uniforme e peshës mbi nënshtresën

Përmirësoni estetikën në krahasim me lidhësit mekanikë

Lidhja me shumë substrate (materiale të ndryshme të nënshtresës)

Shpejtësi të shpejta të përpunimit

Ulja e kostove të punës

Ngjitësit DeepMaterial Structural Bonding mund të përshkruhen thjesht një 'ngjitës me qëndrueshmëri të lartë' që lidh së bashku komponentët në një strukturë mbajtëse. Ngjitësit strukturorë përdoren gjerësisht në elektronikë për lidhjen e pjesëve metal-metal, metal-kompozit dhe kompozit-me-përbërës.

Ne jemi gjithashtu në kërkim të partnerëve globalë të bashkëpunimit të produkteve ngjitëse industriale DeepMaterial, nëse dëshironi të jeni agjent i DeepMaterial:
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Amerikë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në MB,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Australi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kanada,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Afrikën e Jugut,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Japoni,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kore,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Malajzi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Filipine,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Vietnam,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indonezi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Rusi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Turqi,
......
Na kontaktoni tani!