Rasti në Japoni: Avantazhet e Sistemit të Shërueshëm UV DeepMaterial

Në Japoni, kompanitë e teknologjisë së lartë merren me shumë komponentë të vegjël elektronikë, lidhja është pjesa më e rëndësishme e linjës së montimit. Disa nga këto kompani japoneze përdorin ngjitësin tonë shumëfunksional DeepMaterial për shërimin me UV për të përpunuar lidhjen e komponentëve të vegjël elektronikë.

Sistemet e kurimit UV LED po adoptohen me shpejtësi për forcimin e ngjitësve në linjat e montimit të fabrikave në të gjithë botën. Kostot e ulëta të funksionimit, jetëgjatësia e gjatë dhe mirëmbajtja e ulët janë vetëm disa nga arsyet.

Zgjidhjet e kurimit UV LED po përdoren për forcimin e ngjitësve sepse ato ofrojnë kosto më të ulëta funksionimi, aftësi të përmirësuara të sistemit për shkak të të qenit një pajisje në gjendje të ngurtë dhe përfitime mjedisore të mjedisit më të sigurt të vendit të punës. Ngjitësit për proceset industriale me volum të lartë duhet të mbajnë kontrollin e procesit për të përmbushur kërkesat rigoroze të përdoruesve fundorë. Aplikimet për shërimin e ngjitësit UV përfshijnë: elektronikë, filma mjekësorë, të ndjeshëm ndaj presionit dhe shumë procese të tjera të prodhimit.

Avantazhet e sistemit të shërueshëm me UV DeepMaterial
Mbërthimi i shpejtë i lidhjes DeepMaterial, ngjitësit me një komponent të vetëm të shërueshëm me UV, ngjitësit, veshjet, komponimet e vazove dhe kapsulimit përshpejtojnë produktivitetin dhe efikasitetin. Ato ofrojnë ngjitje të shkëlqyer me qelqin, metalet, qeramikën, gomën dhe shumicën e plastikës.

Avantazhet e Përbërjeve të Shërueshme me UV të lidhjes DeepMaterial
· Koha jashtëzakonisht e shpejtë e përpunimit
· Formuluar në shkallë të ngurtë, gjysmë fleksibël dhe fleksibël
· E disponueshme në aplikues shiringash
· I sigurt për mjedisin, pa emetim të avullit ose avullit
· Ruajtja e zgjatur në temperaturën e dhomës

Veçoritë dhe vetitë e ngjitësit shumëfunksional DeepMaterial shërues UV
Ashtu si me të gjithë produktet në serinë DeepMaterial Multipurpose UV Curing Adhesive, notat specifike ndryshojnë në viskozitet, fortësi, veti termike dhe elektrike, por mund të personalizohen për t'iu përshtatur nevojave tuaja të aplikimit.

Janë të disponueshme për përdorim sistemet e shërimit me radikale të lira dhe kationike UV. Ato përmbajnë një shumëllojshmëri oligomerësh, monomerësh, aditivësh dhe fotoinicues. Këto përzierje të lëngshme polimerizohen kur ekspozohen ndaj gjatësisë/intensitetit të duhur të valës së dritës UV. Në shumë raste shpejtësia e pjekjes është në sekonda deri në disa minuta dhe ngjitësi mund të përdoret për pozicionimin e saktë. Këto formulime kuruese sipas kërkesës nuk kërkojnë ngrohje dhe shkurtojnë kohën e konsumatorit, duke përmirësuar konkurrencën/përfitueshmërinë e tyre në treg.

Nga disqet tek prodhimi i gjysmëpërçuesve, tek elektronika e automobilave, tek ekranet tek pllakat e qarqeve të printuara, linja jonë gjithëpërfshirëse e epoksideve, akrilateve, uretaneve për forcimin e rrezeve ultraviolet po udhëheqin rrugën në uljen e kostove të punës/montimit. Këto produkte mund të shpërndahen në mënyrë të përshtatshme manualisht/automatikisht dhe kërkojnë pak hapësirë ​​prodhimi. Seritë DeepMaterial Multipurpose UV Curing Adhesive shfaqin qëndrueshmëri të shkëlqyer termike, tkurrje të ulët, qartësi optike, rezistencë ndaj ciklizmit termik, kimikateve, lagështisë, tretësve duke përmbushur shqetësimet e sigurisë, shëndetit dhe ekologjisë. Notat speciale kanë mekanizma dytësorë të kurimit të nxehtësisë për zonat me hije dhe mbushës nanosilikë për performancë të përmirësuar.

Ngjitës të ngurtë UV dhe të dyfishtë shërues
Produktet e ngurtë kuruese me dritë kurohen sipas kërkesës për shtrirje të saktë midis nënshtresave që kërkojnë pozicionim të saktë. Ato kanë veti të mira lagëse dhe qartësi të lartë optike. Veshjet e forta të shërueshme me rreze ultraviolet mbrojnë nënshtresat plastike të qarta si polikarbonatet, polimetilmetakrilatet nga gërvishtjet, kimikatet e zakonshme, njollat. Ato përdoren në fenerët e automobilave, ekranet me prekje dhe syzet e sigurisë. Produktet e kurimit UV të mbushura me nanosilikë dhe të dyfishtë të kurimit UV/nxehtësie janë zhvilluar për kërkesat e avancuara të performancës. Është e rëndësishme të theksohet se produktet e kurës së dyfishtë do të kurohen në mënyrë efektive në zonat "në hije" me ekspozim të moderuar të nxehtësisë.

Përbërjet fluoreshente të shërueshme me UV
Notat specifike që përmbajnë një agjent fluoreshues blu mund të përdoren për të përmirësuar kontrollin e cilësisë. Produktet e kurimit UV mund të inspektohen duke përdorur një "dritë të zezë". Ato përdoren shpesh për identifikim/autentifikim pozitiv. Kjo mund të adresohet me dorë. Agjenti fluoreshues blu është në kontrast të mirë me shumë substrate/përbërës dhe mundëson inspektim të lehtë edhe për materialet e tharjes së thellë. Shtohet një sasi e kufizuar e agjentit fluoreshent dhe karakteristikat e performancës/përpunimit duke përfshirë thellësinë e pjekjes nuk ndikohen nga shtimi i tyre. Pajisjet automatike elektro-optike kanë mundësuar rritjen e kompleksitetit të projektimit dhe njohjen e zbrazëtirave që mund të jenë të dëmshme në aplikimet e lidhjes/shtresës konformale. "Shkëlqimi" nga fluoreshenca e sistemeve të kuruara me UV ka qenë thelbësore në rritjen e shpejtësisë së përpunimit, në sigurimin e besueshmërisë, duke eliminuar çdo defekt gjatë përmbushjes së specifikimeve të synuara. Me kërkesë, agjentët fluoreshues blu mund të inkorporohen në produkte të tjera ngjitëse shumëfunksionale DeepMaterial UV.

DeepMaterial është prodhues ngjitës epoksi me ngjitës silikoni me temperaturë të lartë të kurimit UV dhe furnizues fleksibël ngjitës optik të shërueshëm me UV në industrinë e ngjitësve UV, në tregun e ngjitësve për shërimin me dritë UV, ne furnizojmë ngjitës plastikë për shërimin UV, ngjitës strukturorë të lartë të papërshkueshëm nga uji për shërimin UV, ngjitës strukturor uv për plastikë në metal dhe qelq e kështu me radhë

Ne jemi gjithashtu në kërkim të partnerëve globalë të bashkëpunimit të produkteve ngjitëse industriale DeepMaterial, nëse dëshironi të jeni agjent i DeepMaterial:
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Amerikë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në MB,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Australi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kanada,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Afrikën e Jugut,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Japoni,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kore,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Malajzi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Filipine,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Vietnam,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indonezi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Rusi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Turqi,
......
Na kontaktoni tani!