Kasë globale ngjitëse industriale

DeepMaterial do të krijojë një të ardhme më të ndritshme përmes kimisë me partnerët globalë

Duke shfrytëzuar fuqinë e kimisë dhe teknologjisë, për të krijuar diçka të re. Ne shfrytëzojmë teknologjinë tonë të akumuluar të sintezës për të zhvilluar globalisht produkte unike, të tilla si rrëshira të ndryshme epokside speciale të shtyllës kurrizore dhe polimere akrilike funksionale.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh që mbështesin inovacionin duke përdorur teknologji të avancuar të formulimit që përfiton maksimumin nga materialet. Ne u ofrojmë klientëve tanë zgjidhje shpejt dhe sipas kërkesës duke përdorur përvojën me fermentimin që kemi zhvilluar gjatë shumë viteve dhe bibliotekën tonë të gjerë të enzimave të bazuara në aktinomicet.

DeepMaterial është prodhues dhe furnizues i ngjitësve të ndjeshëm ndaj presionit të shkrirë të nxehtë nga poliuretani reaktive PUR, që prodhon ngjitës epoksi me një komponent të ulët, ngjitës me shkrirje të nxehtë, ngjitës për shërimin UV, ngjitës optik me indeks të lartë thyerjeje, ngjitës magnetik për ngjitësin më të mirë të plastikës me strukturë metalike të papërshkueshme nga uji. dhe xham, ngjitës elektronik për motor elektrik dhe mikromotor në pajisje shtëpiake

DeepMaterial është ngjitësi më i mirë strukturor i papërshkueshëm nga uji për prodhuesin e plastikës në metal dhe qelq, furnizon ngjitës ngjitës epoksi jo-përçues për komponentët elektronikë të pcb-ve, ngjitësit gjysmëpërçues për montimin elektronik, kurimin e temperaturës së ulët bga çipin e rrokullisjes bga, materialin ngjitës epoksi të procesit të procesit ngjitës me pcb dhe në

Rasti në SHBA

Zgjidhja për Mbushjen e Çipit të Partnerit Amerikan

Rasti në Japoni

Avantazhet e sistemit të shërueshëm me UV DeepMaterial

Rasti në Kanada

Ndërtoni produkte më të forta dhe më të lehta me ngjitës strukturorë të thellë

Rasti në Gjermani

Ngjitës DeepMaterial për lidhjen magnetike të motorit

Indonezi

Ngjitës ngjitës për montimin e motorit me dridhje mini

Rasti në Kore

Përdorimet e ngjitësit PCB në elektronikë

Rasti në Turqi

Mënyra e thjeshtë për të lidhur induktorët

Rasti në Vietnam

Ngjitës për prodhimin e laptopëve dhe tabletave

Rasti në Rusi

Ngjitësit dhe ngjitësit e rinj ndihmojnë në përmbushjen e sfidave të montimit të pajisjes

Rasti në Indi

Ngjitës për montimin e telefonave inteligjentë dhe pajisjeve celulare