Rasti në Indonezi: Ngjitës për montimin e motorit me dridhje mini

Motorët me dridhje janë një komponent i rëndësishëm i elektronikës. Si një treg në zhvillim, Indonezia ka shumë prodhues të shkritoreve elektronike, shumica e këtyre prodhuesve merren çdo ditë me lidhjen e motorit të dridhjeve. Dhe lidhja ngjitëse është mënyra më e lehtë për t'u përdorur, DeepMaterial ofron produktet ngjitëse të motorëve me dridhje DC Mini për tregun indonezian të montimit të elektronikës.

Motore vibrimi
Me aplikacionet moderne si ekranet me prekje ose kontrollorët e lojërave, metoda e zakonshme e përdorur për të dhënë reagime është dridhja. Ashtu si një dritë ndezëse ose një sinjal audio, dridhja është një tregues efektiv që një veprim është regjistruar. Ekzistojnë dy forma kryesore: motorët me dridhje ERM (cilindrike) dhe me monedhë.

Motorët me dridhje ERM (Eccentric Rotating Mass) janë thjesht motorë që rrotullojnë një masë të zhvendosur nga qendra e rrotullimit. Ata kanë një faktor të formës cilindrike, dhe masa dhe boshti rrotullues shpesh ekspozohen.

Motorët e dridhjes së monedhës përdorin gjithashtu një masë kompensuese rrotulluese, vetëm në një faktor formë të sheshtë dhe më të vogël që është plotësisht i mbyllur dhe jo i ekspozuar. Në vend të një boshti cilindrik më të gjatë me një bosht të gjatë dhe masë të zhvendosur, boshti është shumë i shkurtër dhe pjesa e brendshme përmban një masë të sheshtë që zhvendoset nga qendra e rrotullimit (në mënyrë që të mund të përshtatet në formën e monedhës). Kështu ata janë kategorikisht edhe motorë ERM sipas mekanizmit; megjithatë, është praktikë e zakonshme e industrisë që motorët cilindrikë të ekspozuar të vibrimit të quhen motorë dridhjeje ERM dhe faktori i formës së monedhës të quhen motorë dridhjeje Monedhë ose Pancake.

Montimi i motorëve me dridhje
Motorët me dridhje shpesh vendosen në/brenda një mbylljeje ose direkt në PCB. Ju mund t'i lidhni lehtësisht motorët me dridhje me ngjitës ose ngjitës, është mënyra popullore dhe e lirë për t'u montuar.

Ka shumë përfitime nga përdorimi i ngjitësve për mikro motorë, si ngjitësit me një përbërës UV kurues. Këto ngjitëse janë të forta, të shpejta dhe kanë një jetëgjatësi të gjatë. Ata kanë një strukturë të shkëlqyer dhe janë të lehta për t'u punuar. Ngjitësit gjithashtu i bëjnë produktet shumë më të lehta.

Si të përcaktoni ngjitësin e duhur për motorin tuaj të dridhjeve mini DC
Nëse po kërkoni të shtoni pak gjallëri shtesë në motorin tuaj të dridhjeve mini DC, do të dëshironi të përdorni ngjitësin e duhur. Jo të gjithë ngjitësit krijohen të barabartë, dhe ka disa faktorë kyç që duhen marrë parasysh kur zgjidhni një ngjitës. Pikat kryesore që duhen marrë parasysh kur vendosni se cili ngjitës të përdorni: ndikon që motori është rezistent ndaj ujit dhe nuk e dëmton motorin.

Ngjitësi i motorit me vibrim DeepMaterial DC Mini është një ngjitës që bashkon pajisjet vibruese në sipërfaqe. Shpesh përdoret në industrinë mjekësore për t'i bashkuar pajisjet mjekësore pacientëve. Përdoret gjithashtu në procesin e prodhimit për të lidhur pjesë në sipërfaqe. Ngjitësi përdoret gjithashtu për të prodhuar instrumente muzikore dhe pajisje të tjera. Ka një ngjitës të fortë që e lejon atë të ngjitet në sipërfaqe të ndryshme. Është gjithashtu e lehtë për tu aplikuar dhe hequr. Ngjitësi DC Mini Vibration Motor është i sigurt për përdorim në lëkurë dhe është jo toksik. Ngjitësja e motorit me dridhje DeepMaterial DC Mini është zgjidhja më e mirë për lidhjen e motorit tuaj me dridhje DC Mini.

DeepMaterial është furnizues industrial i ngjitësit me rrëshirë epoksi me mikro motor elektrik, furnizon ngjitës ngjitës magnetik për magnet në motorë elektrikë, ngjitës epoksi më i fortë i papërshkueshëm nga uji për rrëshirë plastike në metal dhe beton, solucion ngjitës i motorit elektrik me spirale zëri industrial vcm, zgjidhje industriale e shkrirjes së nxehtë të motorit elektronik Prodhuesit e ngjitësve epoksi dhe ngjitësve të ngjitësit

Ne jemi gjithashtu në kërkim të partnerëve globalë të bashkëpunimit të produkteve ngjitëse industriale DeepMaterial, nëse dëshironi të jeni agjent i DeepMaterial:
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Amerikë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në MB,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Australi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kanada,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Afrikën e Jugut,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Japoni,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Evropë,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Kore,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Malajzi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Filipine,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Vietnam,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Indonezi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Rusi,
Furnizuesi i ngjitësit industrial në Turqi,
......
Na kontaktoni tani!