Ngjitës strukturor PUR

Produkti është një ngjitës me një përbërës të shkrirë të nxehtë poliuretani reaktiv, i tharë me lagështirë. Përdoret pas ngrohjes për disa minuta derisa të shkrihet, me forcë të mirë lidhjeje fillestare pas ftohjes për disa minuta në temperaturën e dhomës. Dhe kohë e moderuar e hapur, dhe zgjatje e shkëlqyer, montim i shpejtë dhe avantazhe të tjera. Kurimi i reaksionit kimik të lagështisë së produktit pas 24 orësh është 100% i ngurtë dhe i pakthyeshëm.

Përshkrim

Parametrat e Specifikimit të Produktit

Produkt

Model

Ngjyra konservim

Metoda e dërgesës

Viskoziteti i shkrirjes

(mPa.s/100°C)

Orari i hapjes

(Min)

Fortësia (D) Zgjatja (%) Rezistenca e prerjes në tërheqje

(MPa)

Features produktit
DM-6542 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 5000 1500 ± 3 1 ± 31 5 ± ≥ 810 ≥ 5 1. Ofron forcë të shkëlqyer fillestare

2.Zgjatim i shkëlqyer

3. Forca e lartë shëruese

DM-6535 E bardhë porcelani Shërimi i lagështirës 9000 2000 ± 1 0.5 ± 35 5 ± ≥ 800 ≥ 6 1.Siguron forcë fillestare të menjëhershme të lartë

2.Besueshmëri e shkëlqyer

3. Shërbim i moderuar

DM-6530 e zezë Shërimi i lagështirës 6000 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 6 1. Ofron forcë të shkëlqyer fillestare

2.Besueshmëri e shkëlqyer

3. Shërbim i moderuar

DM-6536 e zezë Shërimi i lagështirës 6000 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 6 1. Shpejtësia e shpejtë e shërimit, ngjitja e fortë fillestare

2.Besueshmëri e shkëlqyer

Shërbim i moderuar

DM-6525 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 6000 1500 ± 3 1 ± 29 5 ± ≥ 800 ≥ 6 1. Ngjitje e shkëlqyer me plastikën

2. Ofron forcë të shkëlqyer fillestare

DM-6521 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 6000 1500 ± 1.5 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 6 1. Shpejtësia e shpejtë e kurimit

2. Shërbim i moderuar

3. Ngjitje e shkëlqyer me plastikën

DM-6524 e zezë Shërimi i lagështirës 6000 1500 ± 1.5 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 6 1. Shpejtësia e shpejtë e kurimit

2. Shërbim i moderuar

3. Ngjitje e shkëlqyer me plastikën

DM-6562 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 5500 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 6 1. Besueshmëri e lartë

2. Shërbim i shkëlqyer

DM-6575 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 6500 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 770 ≥ 10 1.Forca e lartë e lidhjes

2. I përshtatshëm për materiale me bazë metali

DM-6538 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 6000 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 6 1.Rezistencë e shkëlqyer ndaj ndikimit

2. Shërbim i moderuar

DM-6572 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 6000 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 9 1.Forca e lartë e lidhjes

2.I përshtatshëm për materialet e fibrave të qelqit

DM-6570 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 4500 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 6 1. I përshtatshëm për aplikime me spërkatje të ngjitësit

2.Forca e lartë e lidhjes

DM-6573 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 4000 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 6 1.Viskozitet i ulët

2.Forca e lartë e lidhjes

DM-6560 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 6000 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 6 1. I përshtatshëm për aplikime me spërkatje të ngjitësit

2.Lidhja e metaleve

DM-6561 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 6000 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 6 1. Orari i shkurtër i hapjes

2. Nuk ka vizatim

DM-6588 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 8500 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 6.5 1. Lagështueshmëri e shkëlqyer

2.Forca termike ultra e lartë

3. Përpunueshmëri e shkëlqyer

DM-6581 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 7500 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 7.6 1. Forca e lartë shëruese

2.I përshtatshëm për të gjitha llojet e nënshtresave

DM-6583 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 8000 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 9.5 1.Viskozitet i lartë

2.Forca e lartë e lidhjes

DM-6585 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 7000 1500 ± 4 1 ± 29 5 ± ≥ 700 ≥ 9 1.Viskozitet i lartë

2. Fortësi e ulët

DM-6586 E verdhe e lehte Shërimi i lagështirës 7500 1500 ± 5 1 ± 29 5 ± ≥ 800 ≥ 7.5 1.Viskozitet i lartë

2. Fortësi e ulët

3.Rezistenca ndaj ndikimit

 

Features produktit

Besueshmëri e lartë Shërbim i shkëlqyer Shpejtësi e shpejtë e kurimit
Rezistencë e shkëlqyer ndaj ndikimit Fortësi e lartë e lidhjes I përshtatshëm për materiale të tipit tekstil me fije qelqi, materiale të tipit metalik, të gjitha llojet e nënshtresave dhe

Aplikime për spërkatje të ngjitësit

 

Avantazhet e produktit

Ngjitësit e shkrirë të nxehtë bazohen në një parapolimer poliuretani që siguron forcë të lartë fillestare dhe shpejtësi të shpejtë fiksimi në çast. Ka ripunueshmëri të shkëlqyeshme, veti të mira lidhëse dhe është i përshtatshëm për prodhimin e automatizuar ose manual të linjës. Forca e lartë e ngurtësimit e bën atë të përshtatshëm për të gjitha llojet e nënshtresave.