Ngjitës epoksi të nivelit të çipit të nënmbushjes

Ky produkt është një epoksid me një përbërës të ngrohjes me ngjitje të mirë në një gamë të gjerë materialesh. Një ngjitës klasik i nënmbushjes me viskozitet ultra të ulët i përshtatshëm për shumicën e aplikimeve të nënmbushjes. Primeri epoksi i ripërdorshëm është projektuar për aplikime CSP dhe BGA.

Përshkrim

Parametrat e Specifikimit të Produktit

Produkt Modeli Emri i produktit Ngjyra Tipik

Viskoziteti (cps)

Koha e kurimit përdorim dallim
DM-6513 Ngjitës epoksi për lidhjen e nënmbushjes E verdhë kremoze e errët 3000 6000 ~ @ 100 ℃

30min

120℃ 15 min

150℃ 10 min

Mbushës CSP (FBGA) ose BGA i ripërdorshëm Ngjitësi i rrëshirës epoksi me një përbërës është një rrëshirë e ripërdorshme e mbushur CSP (FBGA) ose BGA. Kurohet shpejt sapo nxehet. Është projektuar për të siguruar mbrojtje të mirë për të parandaluar dështimin për shkak të stresit mekanik. Viskoziteti i ulët lejon mbushjen e boshllëqeve nën CSP ose BGA.
DM-6517 Mbushës epoksi fundor e zezë 2000 4500 ~ @ 120℃ 5min 100℃ 10min CSP (FBGA) ose BGA e mbushur Rrëshira epokside një-pjesëshe, termorregulluese është një mbushës CSP (FBGA) ose BGA i ripërdorshëm që përdoret për të mbrojtur nyjet e saldimit nga streset mekanike në pajisjet elektronike të dorës.
DM-6593 Ngjitës epoksi për lidhjen e nënmbushjes e zezë 3500 7000 ~ @ 150℃ 5min 165℃ 3min Paketim me madhësi të çipit të mbushur me rrjedhje kapilare Shërim i shpejtë, rrëshirë epokside e lëngshme me rrjedhje të shpejtë, e krijuar për paketimin me madhësi të çipit të mbushjes me rrjedhje kapilar. Është projektuar për shpejtësinë e procesit si një çështje kryesore në prodhim. Dizajni i tij reologjik e lejon atë të depërtojë në hendekun 25μm, të minimizojë stresin e shkaktuar, të përmirësojë performancën e ciklit të temperaturës dhe të ketë rezistencë të shkëlqyer kimike.
DM-6808 Ngjitës epoksi nën mbushje e zezë 360 @130℃ 8min 150℃ 5min Mbushja e poshtme CSP (FBGA) ose BGA Ngjitës klasik i nënmbushjes me viskozitet ultra të ulët për shumicën e aplikimeve të nënmbushjes.
DM-6810 Ngjitës epoksi i ripërpunueshëm nën mbushje e zezë 394 @130℃ 8min CSP e ripërdorshme (FBGA) ose fundi BGA

filler

Primeri epoksi i ripërdorshëm është projektuar për aplikime CSP dhe BGA. Kurohet shpejt në temperatura të moderuara për të reduktuar stresin në komponentët e tjerë. Pasi të shërohet, materiali ka veti të shkëlqyera mekanike për të mbrojtur nyjet e saldimit gjatë ciklimit termik.
DM-6820 Ngjitës epoksi i ripërpunueshëm nën mbushje e zezë 340 @130℃ 10min 150℃ 5min 160℃ 3min CSP e ripërdorshme (FBGA) ose fundi BGA

filler

Mbushja e ripërdorshme është projektuar posaçërisht për aplikacionet CSP, WLCSP dhe BGA. Është formuluar për t'u kuruar shpejt në temperatura të moderuara për të reduktuar stresin në komponentët e tjerë. Materiali ka një temperaturë të lartë të tranzicionit të qelqit dhe rezistencë të lartë ndaj thyerjes për mbrojtje të mirë të nyjeve të saldimit gjatë ciklit termik.

 

Features produktit

Reusable Shkurtim i shpejtë në temperatura të moderuara
Temperatura më e lartë e tranzicionit të xhamit dhe rezistencë më e lartë ndaj thyerjes Viskozitet jashtëzakonisht i ulët për shumicën e aplikacioneve të nënmbushjes

 

Avantazhet e produktit

Është një mbushës CSP (FBGA) ose BGA i ripërdorshëm që përdoret për të mbrojtur nyjet e saldimit nga stresi mekanik në pajisjet elektronike të dorës. Kurohet shpejt sapo nxehet. Është projektuar për të siguruar mbrojtje të mirë kundër dështimit për shkak të stresit mekanik. Viskoziteti i ulët lejon që boshllëqet të mbushen nën CSP ose BGA.