Ngjitës epoksid me dy përbërës

Produkti shërohet në temperaturën e dhomës në një shtresë ngjitëse transparente, me tkurrje të ulët, me rezistencë të shkëlqyer ndaj goditjes. Kur thahet plotësisht, rrëshira epoksi është rezistente ndaj shumicës së kimikateve dhe tretësve dhe ka stabilitet të mirë dimensionale në një gamë të gjerë temperaturash.

Përshkrim

Parametrat e Specifikimit të Produktit

Produkt Modeli Emri i Produktit Ngjyra Viskoziteti tipik

(cps)

Koha e kurimit përdorim
DM-630E Ngjitës epoksi AB Pa ngjyrë të

lëng pak i verdhë

9000-10,000 120min I përshtatshëm për aplikime që kërkojnë transparencë optike, izolim të shkëlqyeshëm strukturor, mekanik dhe elektrik, për ngjitje, ngjitje të pjesëve të vogla, thumba dhe laminim. Mund të lidh shumicën e materialeve duke përfshirë qelqin, fibrat optike, qeramikën, metalet dhe shumë plastikë të fortë.

 

Features produktit

Rezistenca e ngrohjes Rezistenca e tretësit Rezistenca e plakjes
Mbushja e boshllëqeve, vulosja Lidhje e ngurtë Lidhja e zonës së vogël dhe mesatare

 

Avantazhet e produktit

Produkti është një produkt industrial me ngjitës epoksi me viskozitet të ulët. Epoksi i kuruar plotësisht është rezistent ndaj një game të gjerë kimikatesh dhe tretësish dhe ka qëndrueshmëri të shkëlqyer dimensionale në një gamë të gjerë temperaturash. Aplikimet tipike përfshijnë lidhjen, mbushjen e vogël, vendosjen dhe laminimin, të cilat kërkojnë qartësi optike dhe veti të shkëlqyera izoluese strukturore, mekanike dhe elektrike.