Ngjitës argjendi përçues për paketimin dhe lidhjen e çipave

Kategoria e produktit: Ngjitës argjendi përçues

Produkte ngjitëse argjendi përcjellëse të kuruara me përçueshmëri të lartë, përçueshmëri termike, rezistencë ndaj temperaturës së lartë dhe performanca të tjera me besueshmëri të lartë. Produkti është i përshtatshëm për shpërndarje me shpejtësi të lartë, duke shpërndarë konformueshmëri të mirë, pika e ngjitjes nuk deformohet, nuk shembet, nuk përhapet; materiali i kuruar ndaj lagështirës, ​​nxehtësisë, rezistencës ndaj temperaturës së lartë dhe të ulët. 80 ℃ temperaturë të ulët shërim të shpejtë, përçueshmëri të mirë elektrike dhe përçueshmëri termike.

Përshkrim

Parametrat e Specifikimit të Produktit

Product Series Emri i produktit Karakteristikat e zbatimit
Ngjitës argjendi përçues DM-7110 Koha e ngjitjes është jashtëzakonisht e shkurtër dhe nuk do të ketë probleme me bishtin ose tërheqjen e telit. Puna e ngjitjes mund të përfundojë me dozën më të vogël të ngjitësit, gjë që kursen shumë kostot e prodhimit dhe mbetjet. Është i përshtatshëm për shpërndarjen automatike të ngjitësit, ka një shpejtësi të mirë të prodhimit të ngjitësit dhe përmirëson ciklin e prodhimit.
DM-7130 Përdoret kryesisht në lidhjen e çipave LED. Përdorimi i dozës më të vogël të ngjitësit dhe koha më e vogël e qëndrimit për ngjitjen e kristaleve nuk do të shkaktojë bisht ose tela. Është i përshtatshëm për shpërndarje automatike të ngjitësit, me shpejtësi të shkëlqyer të prodhimit të ngjitësit dhe kur përdoret në industrinë e paketimit LED, shkalla e dritës së vdekur është e ulët, shkalla e rendimentit është e lartë, kalbja e dritës është e mirë dhe shkalla e heqjes së dhëmbëve është jashtëzakonisht e ulët. Kur përdoret në industrinë e paketimit LED, shkalla e dritës së vdekur është e ulët, shkalla e rendimentit është e lartë, prishja e dritës është e mirë dhe shkalla e heqjes së dhëmbëve është jashtëzakonisht e ulët.
DM-7180 Projektuar për aplikime të ndjeshme ndaj nxehtësisë që kërkojnë shërim në temperaturë të ulët. Koha e ngjitjes është jashtëzakonisht e shkurtër, dhe nuk do të ketë probleme me bishtin ose tërheqjen e telit, Puna e lidhjes mund të përfundojë me dozën më të vogël të ngjitësit, gjë që kursen shumë prodhimin Është i përshtatshëm për shpërndarjen automatike të ngjitësit, ka një shpejtësi të mirë të prodhimit të ngjitësit, dhe përmirëson ciklin e prodhimit.
Linja e produkteve Product Series Emri i Produktit Ngjyra Viskozitet tipik

(cps)

Koha e kurimit Metoda e kurimit Rezistenca e volumit (Ω.cm) Ruani/°C/M
Me bazë epokside Ngjitës argjendi përçues DM-7110 Ngjyrë argjendi 10000 @ 175 ° C

60min

Shërimi me nxehtësi 〈2.0×10 -4 *-40/6M
DM-7130 Ngjyrë argjendi 12000 @ 175 ° C

60min

Shërimi me nxehtësi 〈5.0×10 -5 *-40/6M
DM-7180 Ngjyrë argjendi 8000 @ 80 ° C

60min

Shërimi me nxehtësi 〈8.0×10 -5 *-40/6M

Features produktit

Shumë përçues, përçues termik, rezistent ndaj temperaturave të larta Shpërndarje e mirë dhe mbajtje e formës
Komponimi kurues është rezistent ndaj lagështirës, ​​nxehtësisë, temperaturave të larta dhe të ulëta Asnjë deformim, pa kolaps, pa përhapje të njollave ngjitëse

 

Avantazhet e produktit

Ngjitës argjendi përçues është një ngjitës me një përbërës të modifikuar epoksi/rrëshirë silikoni i zhvilluar për paketimin e qarkut të integruar, burimin e ri të dritës LED, bordin e qarkut fleksibël (FPC) dhe industri të tjera. Mund të përdoret për paketimin e kristalit, paketimin e çipave, lidhjen me kristal të ngurtë LED, saldimin me temperaturë të ulët, mbrojtjen FPC dhe qëllime të tjera.