Kapsulant epoksi

Produkti ka rezistencë të shkëlqyer ndaj motit dhe ka përshtatshmëri të mirë ndaj mjedisit natyror. Performancë e shkëlqyer e izolimit elektrik, mund të shmangë reagimin midis komponentëve dhe linjave, rezistent ndaj ujit të veçantë, mund të parandalojë që komponentët të ndikohen nga lagështia dhe lagështia, aftësi e mirë e shpërndarjes së nxehtësisë, mund të zvogëlojë temperaturën e komponentëve elektronikë që punojnë dhe të zgjasë jetën e shërbimit.

Kategori:

Përshkrim

Parametrat e Specifikimit të Produktit

Produkt

Model

Produkt

Emër

Ngjyra Tipik

Viskoziteti (cps)

Koha e kurimit përdorim dallim
DM-6016E Ngjitës epoksi për tenxhere e zezë 58000 62000 ~ @ 150℃ 20 min Inserte të ndjeshme të pllakës PCB, tranzistorë, IC të kartave inteligjente

paketimin e kartave

Për aplikime ku kërkohen veti të shkëlqyera të trajtimit. Materialet e thara ekzistojnë për goditje të rënda termike dhe sigurojnë rezistencë të vazhdueshme ndaj nxehtësisë deri në 177°C. Veçanërisht i përshtatshëm për paketimin e tranzistorëve dhe gjysmëpërçuesve të ngjashëm, mund të përdoret për paketimin e qarqeve të integruara të orës, ngjitësin e kapsulimit të komponentëve, për futjet e ndjeshme të pllakave PCB, transistorët, paketimin e kartave IC me karta inteligjente.
DM-6058E Ngjitës epoksi për tenxhere e zezë 50,000 @ 120℃ 12 min Paketimi i

sensorë dhe

saktësi

komponentët

Ky produkt ofron mbrojtje të shkëlqyer mjedisore dhe termike për komponentët e paketimit, dhe është veçanërisht i përshtatshëm për mbrojtjen e sensorëve dhe komponentëve të saktësisë që përdoren në mjedise të ashpra siç janë automobilat.
DM-6061E Ngjitës epoksi për tenxhere e zezë 32500 50000 ~ @ 140°C 3h Inserte të ndjeshme të pllakës PCB, tranzistorë, IC të kartave inteligjente

paketimin e kartave

Ngjitës i kapsulimit të komponentëve, i përdorur për paketimin e pllakave të ndjeshme plug-in PCB, stabilitet i shkëlqyer i viskozitetit, i lehtë për të kontrolluar madhësinë e ngjitësit. Pas kalimit të provës së temperaturës / lagështisë / devijimit 1000H dhe ciklit termik në 125℃. Viskoziteti special i stabilizuar në 25°C siguron një madhësi më të kontrolluar më lehtë duke përdorur pajisje konvencionale të shpërndarjes së kohës/presionit.
DM-6086E Ngjitës epoksi për tenxhere e zezë 62500 @ 120℃ 30min 150℃ 15min IC dhe paketim gjysmëpërçues Përdoret në aplikacione që kërkojnë veti të shkëlqyera të trajtimit. Për paketimin IC dhe gjysmëpërçues me aftësi të mira të ciklit të nxehtësisë, materiali mund t'i rezistojë goditjeve termike vazhdimisht deri në 177°C

Features produktit
· Siguron mbrojtje superiore mjedisore dhe termike
· Stabilitet i shkëlqyer i viskozitetit, i lehtë për t'u kontrolluar madhësia e shpërndarjes
· Aftësi e mirë e ciklizmit termik, materiali mund t'i rezistojë goditjeve termike deri në 177°C vazhdimisht
· Për aplikacione që kërkojnë performancë superiore përpunimi

Avantazhet e produktit
Produkti është një kapsulues me rrëshirë epoksi, i përshtatshëm për aplikime që kërkojnë veti të shkëlqyera të trajtimit. Ngjitës i kapsulimit të komponentëve, i përdorur për paketimin prizë të ndjeshëm të pllakës PCB, stabilitet i shkëlqyer i viskozitetit, i lehtë për të kontrolluar madhësinë e ngjitësit. Kapsulantët me rrëshirë epokside janë krijuar për aplikime që kërkojnë veti të shkëlqyera të trajtimit. Përdoret për paketimin IC dhe gjysmëpërçues, ka aftësi të mirë të ciklit të nxehtësisë dhe materiali mund t'i rezistojë goditjeve termike vazhdimisht deri në 177°C.