Xhami optik për reduktimin e ngjitjes UV

Filmi i zvogëlimit të ngjitjes me qelq optik DeepMaterial ofron refraksion të ulët të dyfishtë, qartësi të lartë, rezistencë shumë të mirë ndaj nxehtësisë dhe lagështisë dhe një gamë të gjerë ngjyrash dhe trashësish. Ne ofrojmë gjithashtu sipërfaqe kundër shkëlqimit dhe veshje përçuese për filtra të laminuar akrilik.

Përshkrim

Parametrat e Specifikimit të Produktit

Produkt Modeli Lloji i produktit Trashësia Forca e Lëvorjes Para UV Forca e Lëvorjes Pas UV
DM-2005 Reduktimi i ngjitjes PET+UV 65μm 1800 gf/25 mm 15 gf/25 mm
DM-2010 Reduktimi i ngjitjes PET+UV 120μm 1800 gf/25 mm 15 gf/25 mm
DM-206 Reduktimi i ngjitjes PVC+UV 90μm 350 gf/25 mm 8 gf/25 mm