Film mbrojtës optik anti-statik i xhamit

Produkti është një film mbrojtës antistatik me pastërti të lartë, vetitë mekanike të produktit dhe qëndrueshmëria e madhësisë, i lehtë për t'u grisur dhe grisur pa lënë ngjitës të mbetur. Ka rezistencë të mirë ndaj temperaturave të larta dhe shkarkimeve. I përshtatshëm për transferimin e materialit, mbrojtjen e paneleve dhe skenarë të tjerë të përdorimit.

Përshkrim

Parametrat e Specifikimit të Produktit

Produkt Modeli Lloji i produktit Trashësia Forca e qërimit
DM-310 PET + akrilik 60μm <200 gf/25 mm
DM-332 PET+Silikon 150μm 18 ~ 25 gf / 25 mm
DM-333 PET+Silikon 150μm 18 ~ 25 gf / 25 mm
DM-PTU0502E PET + UP 60μm 3 ~ 6 gf / 25 mm
DM-PTU0501E PET + UP 60μm 3 ~ 6 gf / 25 mm