Paketimi gjysmëpërçues dhe testimi i filmit special për reduktimin e viskozitetit UV

Produkti përdor PO si material mbrojtës sipërfaqësor, i përdorur kryesisht për prerjen QFN, prerjen e nënshtresës së mikrofonit SMD, prerjen e nënshtresës FR4 (LED).

Përshkrim

Parametrat e Specifikimit të Produktit

Produkt Modeli Lloji i produktit Trashësia Forca e Lëvorjes Para UV Forca e Lëvorjes Pas UV
DM-208A Reduktimi i ngjitjes PO+UV 170μm 800 gf/25 mm 15 gf/25 mm
DM-208B Reduktimi i ngjitjes PO+UV 170μm 1200 gf/25 mm 20 gf/25 mm
DM-208C Reduktimi i ngjitjes PO+UV 170μm 1500 gf/25 mm 30 gf/25 mm