Ngjitës UV Moisture Dual Curing

Ngjitës akrilik që nuk rrjedh, kapsulë me kurim të dyfishtë të lagësht UV, e përshtatshme për mbrojtjen lokale të bordit të qarkut. Ky produkt është fluoreshent nën UV (e zezë). Përdoret kryesisht për mbrojtjen lokale të WLCSP dhe BGA në bordet e qarkut. Silikoni organik përdoret për të mbrojtur pllakat e qarkut të printuar dhe komponentët e tjerë të ndjeshëm elektronikë. Është projektuar për të siguruar mbrojtjen e mjedisit. Produkti përdoret zakonisht nga -53°C deri në 204°C.

Kategori:

Përshkrim

Specifikimet dhe parametrat e produktit

Produkt

Emër

Produkt

Emri 2

Ngjyra Tipik

viskozitet

(cps)

Raporti i Përzierjes Koha fillestare e fiksimit /

Fiksim i plotë

TG/°C Fortësia/D temperaturë

Rezistenca/°C

i ruajtur Produkt tipik

Aplikime

DM-6060F Ngjitës i dyfishtë me lagështirë UV Blu e lehtë e tejdukshme 18000 I vetëm

komponent

<10s@100mW/cm 2Lagështia 8 ditë 75 76 -55 ° C-120 ° C 2-8 ° C Kapsulim pa rrjedhje, UV/lagështi shëruese për mbrojtje aktuale të bordit të qarkut. Ky produkt është fluoreshent nën dritën UV (e zezë). Përdoret kryesisht për mbrojtjen lokale të WLCSP dhe BGA në bordet e qarkut.
DM-6061F Ngjitës i dyfishtë me lagështirë UV Blu e lehtë e tejdukshme 23000 I vetëm

komponent

<10s@100mW/cm 2Lagështia 7 ditë 56 75 -55 ° C-120 ° C 2-8 ° C Kapsulim pa rrjedhje, UV/lagështi shëruese për mbrojtje aktuale të bordit të qarkut. Ky produkt është fluoreshent nën dritën UV (e zezë). Përdoret kryesisht për mbrojtjen lokale të WLCSP dhe BGA në bordet e qarkut.
DM-6290 lagështi UV

shërim i dyfishtë

ngjitës

Qelibar transparent 100 350 ~ Vështirësi:

60 90 ~

<20s@100mW/cm2Kurimi me lagështi për 5 ditë -45 -53 ° C - 204 ° C 2-8 ° C Përdoret për të mbrojtur pllakat e qarkut të printuar dhe komponentët e tjerë të ndjeshëm elektronikë. Është projektuar për të siguruar mbrojtjen e mjedisit. Produkti përdoret zakonisht nga -53°C deri në 204°C.
DM-6040 lagështi UV

shërim i dyfishtë

ngjitës

Transparenca

likuid

500 I vetëm

komponent

<30s@300mW/cm 2Lagështia 2-3 ditë * 80 -40 ° C - 135 ° C 20-30 ° C Është një shtresë e përputhshme me një komponent, pa VOC. Produkti është formuluar posaçërisht për t'u xhel dhe fiksuar shpejt kur ekspozohet ndaj dritës UV dhe më pas kurohet kur ekspozohet ndaj lagështirës atmosferike, duke siguruar kështu performancën optimale edhe në zonat me hije. Shtresat e holla të veshjes mund të vendosen pothuajse menjëherë në një thellësi prej 7 mils. Produkti ka një fluoreshencë të fortë të zezë dhe ngjitje të shkëlqyeshme në një gamë të gjerë sipërfaqesh epoksi të mbushura me metal, qeramikë dhe xhami, duke plotësuar nevojat e aplikacioneve më kërkuese miqësore me mjedisin.

Features produktit

Shërim i shpejtë Rezistencë e lartë, veti të shkëlqyera të çiklizmit termik I përshtatshëm për materiale të ndjeshme ndaj stresit
Rezistent ndaj lagështirës së zgjatur ose zhytjes në ujë Viskozitet i lartë, tiksotropi e lartë Veti të forta ngjitëse

Avantazhet e produktit

Mbyllja e shërimit me rreze UV/lagështi për mbrojtjen aktuale të bordit të qarkut. Ky produkt është fluoreshent nën dritën UV (e zezë). Përdoret kryesisht për mbrojtjen lokale të WLCSP dhe BGA në bordet e qarkut. Produkti është i formuluar posaçërisht për xhelatimin dhe fiksimin e shpejtë kur ekspozohet ndaj dritës UV dhe më pas shërohet kur ekspozohet ndaj lagështirës atmosferike, duke siguruar kështu performancën optimale.