Ngjitës epoksi për shërimin me temperaturë të ulët për pajisjet e ndjeshme dhe mbrojtjen e qarkut

Kjo seri është një rrëshirë epokside me një përbërës që trajton nxehtësinë për pjekje në temperaturë të ulët me ngjitje të mirë me një gamë të gjerë materialesh në një periudhë shumë të shkurtër kohore. Aplikacionet tipike përfshijnë kartat e kujtesës, grupe programesh CCD/CMOS. Veçanërisht i përshtatshëm për komponentët termosensitorë ku kërkohen temperatura të ulëta të ngurtësimit.

Përshkrim

Parametrat e Specifikimit të Produktit

Produkt Modeli Emri i produktit Ngjyra Viskoziteti tipik (cps) Koha e kurimit përdorim dallim
DM-6128 Ngjitës epoksi për shërimin në temperaturë të ulët e zezë 7000-27000 @80℃ 20min

60℃ 60 min

CCD/CMOS/Përbërës Elektronikë të Ndjeshëm Ngjitës për shërimin në temperaturë të ulët, aplikacionet tipike përfshijnë montimin e kartës së kujtesës, CCD ose CMOS. Ky produkt është i përshtatshëm për pjekje në temperaturë të ulët dhe mund të sigurojë ngjitje të mirë me materiale të ndryshme në një periudhë mjaft të shkurtër kohe. Aplikacionet tipike përfshijnë kartat e kujtesës, asambletë CCD/CMOS. Veçanërisht i përshtatshëm për komponentët termikë që kërkojnë shërim në temperaturë të ulët.
DM-6129 Ngjitës epoksi për shërimin në temperaturë të ulët e zezë 12,000-46,000 @80℃ 5~10min CCD/CMOS/Përbërës Elektronikë të Ndjeshëm Është një rrëshirë epokside me një përbërës që trajton nxehtësinë. Është i përshtatshëm për pjekje në temperaturë të ulët dhe ka ngjitje të mirë me një gamë të gjerë materialesh në një periudhë shumë të shkurtër kohore. Aplikacionet tipike përfshijnë kartat e kujtesës, grupe programesh CCD/CMOS. Veçanërisht i përshtatshëm për komponentët termikisht të ndjeshëm ku kërkohen temperatura të ulëta të ngurtësimit.
DM-6220 Ngjitës epoksi për shërimin në temperaturë të ulët e zezë 2500 @80℃ 5~10min Rregullimi i modulit të dritës së prapme Ngjitës klasik për shërimin e temperaturës së ulët për montimin e modulit të ndriçimit LCD.
DM-6280 Ngjitës epoksi për shërimin në temperaturë të ulët e bardhë 8700 @80℃ 2min Komponentët CCD ose CMOS, fiksimi i motorit VCM Kurim i shpejtë me temperaturë të ulët për montimin e komponentëve CCD ose CMOS, motorët VCM. 3280 është projektuar për aplikime termike që kërkojnë shërim në temperaturë të ulët. Mundet ofroni shpejt klientëve aplikacione me xhiro të larta, të tilla si laminimi i lenteve të difuzionit të dritës në LED dhe montimi i pajisjeve të sensorit të imazhit (duke përfshirë modulet e kamerës). Ky material është i bardhë për të siguruar reflektim më të madh.

 

Features produktit

Ngjitje e mirë Efikasitet i lartë i prodhimit (kurim i shpejtë)
Shpërndarja e shpejtë e aplikacioneve me kapacitet të lartë I përshtatshëm për aplikime për tharje në temperaturë të ulët

 

Avantazhet e produktit

Ngjitësja për shërim në temperaturë të ulët është një rrëshirë epokside me një përbërës që shëron nxehtësinë. Shkurohet shpejt në temperaturë të ulët dhe përdoret për montimin e komponentëve CCD ose CMOS dhe motorëve VCM. Ky produkt është i përshtatshëm për pjekje në temperaturë të ulët dhe ka ngjitje të mirë me një gamë të gjerë materialesh në një periudhë shumë të shkurtër kohore. Është veçanërisht i përshtatshëm për komponentët termikë ku kërkohet shërim në temperaturë të ulët.