Ngjitës PUR i pjesëve të strukturës së lenteve

Fortësi e lartë e lidhjes

Rezistencë e lartë e zvarritjes

Kërkesat
Lidhja e pjesëve strukturore të lenteve kërkon një shtresë ngjitëse të imët, forcë të lartë lidhëse, pozicionim të shpejtë dhe lagështi të lartë, temperaturë të lartë dhe presion të lartë të jashtëm për pjesët lidhëse.

Zgjidhje
Ngjitësi DeepMaterial PUR i shkrirë në nxehtësi mund të përdoret në rastet kur kërkohet pozicionim i shpejtë dhe pjesët ngjitëse duhet të jenë rezistente ndaj lagështirës së lartë, temperaturës së lartë dhe presionit të lartë të jashtëm.

1. Ngjitës 100% i ngurtë, një përbërës, pa tretës, pa erë, ngjitës miqësor ndaj mjedisit.
2. Ngjitje e lartë fillestare, rezistencë e lartë zvarritëse, forcë e lartë lidhëse dhe fleksibilitet i mirë.
3. Lagështia e temperaturës së dhomës shërohet shpejt dhe nuk ndikon në procesin e ardhshëm.
4. Temperatura më e ulët e ngjitjes nuk do të shkaktojë dëmtim të komponentëve.
5. Pas shërimit, ka izolim të mirë vulosje, rezistencë të mirë ndaj nxehtësisë, rezistencë ndaj tretësve, rezistencë të mirë të temperaturës së lartë dhe të ulët, rezistencë të mirë ndaj ujit, etj.

Ngjitësi DeepMaterial PUR me shkrirje të nxehtë, përveç përdorimit si ngjitës për lente, ka një gamë të gjerë aplikimesh. Aplikacionet tipike janë kufijtë e ngushtë të telefonave celularë dhe kufijve të kompjuterëve tabletë.

Deepmaterial është furnizues me ngjitës optik me indeks të lartë thyerjeje dhe prodhues ngjitësish epoksi polimere me rrëshirë me indeks të ulët thyerjeje, ngjitësi më i mirë për kamerën e sigurisë, furnizon ngjitësin ngjitës optik epoksi me funksion të dyfishtë për modulin e kamerës vcm dhe montimin e sensorit të prekjes, modulin e montimit aktiv të kamerës pc. montimi i kamerës në procesin e prodhimit të kamerës