prodhuesi më i mirë i ngjitësve elektronikë

Pcb elektronik për tenxhere me komponim epoksi epoksi dhe veshje konformale me rrëshirë epokside

Pcb elektronik për tenxhere me komponim epoksi epoksi dhe veshje konformale me rrëshirë epokside

Asambletë elektronike duhet të mbrohen nga një gamë e gjerë faktorësh, të tillë si agjentët gërryes, shpërhapja termike e lagështisë, goditjet dhe dridhjet. Mbrojtja arrihet kur bëjmë tenxhere. Ky proces përfshin mbushjen e asambleve elektronike me komponime për të dhënë mbrojtje të përhershme.

Ka komponime të ndryshme nga të cilat mund të zgjidhni. Secila ka kërkesa dhe viskozitete të ndryshme për gjendjen e pjekjes. Viskozitete të ndryshme e veçojnë secilin nga të tjerët. Epoksi, silikoni dhe uretani janë opsionet më të njohura të përdorura.

prodhuesi më i mirë i ngjitësve elektronikë
prodhuesi më i mirë i ngjitësve elektronikë

Epoxy

Këtu do të hedhim një vështrim në epoksi. Epoksi është një nga komponimet e vazove që funksionojnë mirë edhe kur temperatura është e lartë. Ofron rezistencën më të mirë ndaj lagështirës kur shërohet. Kjo përbërje jep forcë të madhe mekanike.

Kjo përbërje përmban modul të madh, forcë në tërheqje dhe ngurtësi. Epoksi ka veti të mira dielektrike duke e bërë atë një opsion të mirë kur nevojitet mbushja e komponentëve elektrikë për transformatorët dhe çelësat.

Përfitimet që lidhen me epoksidin si një përbërës në vazo

Materialet e vazove që përdoren në elektronikë të ndryshme bëhen për të ofruar zgjidhje të përhershme për mbrojtje. Ata kanë një rol të rëndësishëm për të luajtur në mbrojtjen afatgjatë të asambleve. Ju mund të prisni shumë përfitime si mbrojtja nga gërryerja dhe menaxhimi më i mirë termik.

Përfitimet kryesore të këtij kompleksi përfshijnë si më poshtë:

 • Shpërndarja e nxehtësisë
 • Mbrojtja e mjedisit
 • Fortësi më e mirë mekanike
 • Izolim më i mirë elektrik
 • Rezistenca ndaj plasaritjes
 • Rezistencë kimike
 • Rezistenca ndaj goditjeve termike dhe dridhjeve

këto komponimet e vazove kanë rezistencë të madhe ndaj lagështirës, ​​e cila është një nga avantazhet kryesore. Kjo e bën atë një nga opsionet më të mira për aplikime në natyrë. Ato janë të shkëlqyera me ngjitje dhe kanë rezistencën më të mirë ndaj temperaturave të larta. Rezistenca kimike është gjithashtu shumë e mirë. Këto janë karakteristikat që e bëjnë epoksidin të përdorshëm në kaq shumë industri. Ato mund të përdoren në elektronikën e konsumit, automobila dhe hapësirën ajrore.

Aplikimet e zakonshme për komponimet e pots epokside përfshijnë:

 • Drejtues të fortë LED
 • Mbrojtja e PCB-ve
 • Mbrojtja e sensorëve të qarkut në cilësime të ndryshme
 • Mbushja e kabllove nënujore

Komponimet epoksi kanë disa karakteristika niveluese dhe kanë një viskozitet të ulët. Kjo i bën ata një zgjedhje të mirë për të zgjedhur komponentët më të brishtë dhe aplikacione të tjera ku prodhimi bëhet në vëllime të larta.

Epoksi mund të formulohet në një mënyrë që plotëson kërkesat specifike të aplikimit. Komponimi ka diapazon të ndryshëm të viskozitetit që karakterizojnë kohën e punës. Ato mund të formulohen si përçues, të shërueshëm në temperatura të ulëta ose të larta, ose rezistente ndaj flakës.

Mundësia e personalizimit të komponimeve epoksi është një gjë e shkëlqyer që është mjaft e dobishme për industri të ndryshme. Kur plotësohen nevojat e aplikimit, produktet e krijuara janë superiore dhe funksionojnë sipas pritshmërive dhe sipas kërkesave. Kjo është mënyra më e mirë që industritë të kenë mbrojtje afatgjatë dhe më gjithëpërfshirëse për komponentët elektronikë që janë shumë delikatë.

Pasja e certifikimit të duhur e bën një epoksid të vlefshëm për t'u përdorur. Ekzistojnë standarde ndërkombëtare që duhet të përmbushen për të garantuar që një përbërje epokside është vërtet e mirë.

Prodhuesit më të mirë të pajisjeve shtëpiake me temperaturë të lartë industriale të ngjitësve ngjitës pa zverdhje në MB
Prodhuesit më të mirë të pajisjeve shtëpiake me temperaturë të lartë industriale të ngjitësve ngjitës pa zverdhje në MB

Produktet DeepMaterial

DeepMaterial është një kompani superiore që prodhon një gamë të gjerë produktesh. Ka vite që ofron zgjidhje epokside. Ai qëndron si një nga më të mirët. Ne kemi një nga portofolet më të gjera dhe mund të prodhojmë produktet më të besueshme në industri të ndryshme.

Ju mund të shfletoni produktet tona dhe të merrni udhëzime për llojin e projektit që po trajtoni. Ju gjithashtu mund të merrni udhëzime për atë që ju nevojitet saktësisht.

Për më shumë rreth mbushjes së pcb të elektronikës me përbërje epoksi epoksi dhe veshje konformale me rrëshirë epokside, mund të bëni një vizitë në DeepMaterial në https://www.epoxyadhesiveglue.com/category/pcb-potting-material/ për më shumë informacion.

është shtuar në karrocën tuaj.
Shikoje
en English
X