Mbushja e Çipit / Paketimi

Procesi i prodhimit të çipave Aplikimi i produkteve ngjitëse DeepMaterial

Paketimi gjysmëpërçues
Teknologjia gjysmëpërçuese, veçanërisht paketimi i pajisjeve gjysmëpërçuese, nuk ka prekur kurrë më shumë aplikacione sesa sot. Ndërsa çdo aspekt i jetës së përditshme bëhet gjithnjë e më dixhital – nga automobilat tek siguria e shtëpisë te telefonat inteligjentë dhe infrastruktura 5G – risitë e paketimit gjysmëpërçues janë në qendër të aftësive elektronike të përgjegjshme, të besueshme dhe të fuqishme.

Vaferat më të holla, dimensionet më të vogla, hapat më të imët, integrimi i paketave, dizajni 3D, teknologjitë e nivelit të vaferit dhe ekonomitë e shkallës në prodhimin masiv kërkojnë materiale që mund të mbështesin ambiciet e inovacionit. Qasja e zgjidhjeve totale të Henkel-it shfrytëzon burime të gjera globale për të ofruar teknologji superiore të materialeve të paketimit gjysmëpërçues dhe performancë konkurruese me kosto. Nga ngjitësit e bashkangjitur për paketimin tradicional të lidhjeve me tela deri tek mbushjet e avancuara të nënmbushjeve dhe kapsuluesit për aplikime të avancuara të paketimit, Henkel ofron teknologjinë më të avancuar të materialeve dhe mbështetjen globale të kërkuar nga kompanitë kryesore të mikroelektronikës.

Flip Chip Underfill
Mbushja e ulët përdoret për qëndrueshmërinë mekanike të çipit të rrokullisjes. Kjo është veçanërisht e rëndësishme kur bashkoni çipat e rrjetit të rrjetës së topit (BGA). Për të zvogëluar koeficientin e zgjerimit termik (CTE), ngjitësi mbushet pjesërisht me nanombushës.

Ngjitësit e përdorur si nënmbushje të çipave kanë veti rrjedhëse kapilar për aplikim të shpejtë dhe të lehtë. Zakonisht përdoret një ngjitës me pjekje të dyfishtë: zonat e skajeve mbahen në vend me tharjen me rreze UV ​​përpara se zonat e hijesuara të shërohen termikisht.

Deepmaterial është kurë me temperaturë të ulët bga chip rrokullisje me nënmbushje pcb epoksi procesi i materialit ngjitës ngjitës prodhues dhe furnizues të materialeve të veshjes së nënmbushjes rezistente ndaj temperaturës, furnizimi me komponime epoksi nënmbushëse me një komponent, kapsulant epoksi me nënmbushje, materiale kapsulimi nën mbushje për çipin e rrokullisjes në bordin e qarkut elektronik pcb, epoxy materialet e nënmbushjes së çipave dhe kapsulimit të kallirit dhe kështu me radhë.