DeepMaterial (ShenZhen) Co., Ltd

DeepMaterial (Shenzhen) Co., Ltd. është një kompani inovative e specializuar në ngjitësit për aplikime gjysmëpërçuese dhe elektronike dhe materialet mbrojtëse të sipërfaqes për paketimin dhe testimin e çipave.

Bazuar në teknologjinë bazë të ngjitësve, DeepMaterial ka zhvilluar ngjitës për paketimin dhe testimin e çipave, ngjitës në nivelin e bordit të qarkut dhe ngjitës për produkte elektronike. Bazuar në ngjitës, ajo ka zhvilluar filma mbrojtës, mbushës gjysmëpërçues dhe materiale paketimi për përpunimin e vaferës gjysmëpërçuese dhe paketimin dhe testimin e çipave.

Për të ofruar ngjitës elektronikë dhe produkte dhe zgjidhje të materialeve elektronike të aplikimit me film të hollë për kompanitë e terminaleve të komunikimit, kompanitë e elektronikës së konsumit, kompanitë e paketimit dhe testimit të gjysmëpërçuesve dhe prodhuesit e pajisjeve të komunikimit, për të zgjidhur klientët e sipërpërmendur në mbrojtjen e procesit, lidhjen e produktit me precizion të lartë , dhe performanca elektrike. Kërkesa për zëvendësim të brendshëm për mbrojtje, mbrojtje optike, etj.

Kompania vazhdon të modifikojë aplikimin e ngjitësve dhe materialeve të rrëshirës dhe plani strategjik i kompanisë do të fokusohet në zhvillimin e ngjitësve EB kurues dhe materialeve të reja gjysmëpërçuese. Ngjitësit dhe rrëshirat e ngurtësimit EB do të thyejnë pengesat teknike si koha e ngurtësimit, koha e funksionimit të hapur dhe forca e lidhjes së çdo ngjitësi strukturor në botë, duke mos formuar kështu kohë të hapur, pa kohë kurimi (kurim super i shpejtë nanosekonda), ngjitës të rinj me viskozitet të lartë me forcë të lartë lidhjeje do të prishë përdorimin aktual të produkteve elektronike dhe montimit të komponentëve, sensorë precizion, përpunim të nënshtresës së pllakës së qarkut PCB, përpunim të gravimit të bordit të qarkut PCB (procesi i gravimit mbi 195 nm), energji e re (potimi i baterisë dhe energjisë së erës, ngjitja). Rregullat e aplikimit të ngjitësit në treg për industrinë e materialeve të ndërtimit (panele të përbëra); aplikimi i teknologjisë së kurimit dhe rrezatimit EB në drejtim të materialeve gjysmëpërçuese do të thyejë monopolin aktual teknologjik të materialeve mbrojtëse gjysmëpërçuese nga kompanitë japoneze dhe do të arrijë parakalimin teknik në një kurbë.

DeepMaterial është prodhues industrial ngjitës epoksi të komponentëve elektronikë të shkrirë të nxehtë dhe prodhues ngjitësash, që prodhon ngjitësin më të mirë strukturor të papërshkueshëm nga uji, më të fortë për plastikë në metal dhe xhami, ngjitës gjysmëpërçues për montim elektronik, ngjitës çipash për nënmbushje epokside, ngjitës magnetik ngjitës për motorët elektrikë në magnet

Prodhuesi kinez i ngjitësit ngjitës
Bëhuni një lider vendas në lidhjen dhe mbrojtjen e materialeve të nivelit të lartë për gjysmëpërçuesit dhe produktet elektronike në Kinë. Kompania është një projekt kyç prezantues në qytetin Guixi, Provinca Jiangxi, dhe është investuar nga Komisioni Shtetëror i Mbikëqyrjes dhe Administrimit të Aseteve.

Ngjitës që Ne ofrojmë
Përqendrohuni në ofrimin e produkteve dhe zgjidhjeve të materialeve të aplikimit të ngjitësit dhe filmit për kompanitë e terminaleve të komunikimit dhe kompanitë e elektronikës së konsumit, kompanitë e paketimit dhe testimit të gjysmëpërçuesve dhe prodhuesit e pajisjeve të komunikimit.

Produkte me cilësi të lartë
Produkti fillimisht bazohet në stabilitet dhe inovacion, dhe shërbimi së pari bazohet në integritet. Inovacion teknologjik i udhëhequr nga tregu. Bekim kapital për të përputhur trendin e lokalizimit të materialeve të reja. Funksionim i markës, duke këmbëngulur për t'i dhënë përparësi vlerës dhe cilësisë

Tre Fabrika
· Kompania është një projekt kyç prezantues në qytetin Guixi, Provinca Jiangxi, dhe është investuar nga Komisioni Shtetëror i Mbikëqyrjes dhe Administrimit të Aseteve.
· Baza e parkut industrial të kompanisë në Guixi zë një sipërfaqe prej 110 hektarësh, me një sipërfaqe ndërtimi prej 30,000 metrash katrorë në fazën e parë. Ekziston një fabrikë ngjitëse A1 dhe një fabrikë për prodhimin e filmave T1.
· Kompania ka 1,000 metra katrorë të R&D dhe qendër shitjesh dhe 1,500 metra katrorë qendër të prodhimit të ngjitësve në Shenzhen.
· Kompania ka qendra shërbimi biznesi dhe ofrues shërbimesh kanalesh në Suzhou, Xiamen, Chengbu, Pekin dhe Tajvan.

Faza I bazë e prodhimit të Guixi

Shenzhen R&D Center/Shenzhen Manufacturing Base

Laborator standardizimi
· Laboratori i Kërkimit dhe Zhvillimit të Filmit Mbrojtës Shenzhen / Laboratori i Analizës dhe Inspektimit të Bazës së Prodhimit të Guixi
· Laboratori Gjithëpërfshirës i Kërkimit dhe Zhvillimit të Filmit Mbrojtës Shenzhen 300 metra katrorë
· Laboratori i analizës dhe inspektimit të bazës prodhuese Guixi 400 metra katrorë

Laboratori i Kërkimit dhe Zhvillimit të Filmit Mbrojtës Shenzhen

Shenzhen R&D Center/Shenzhen Manufacturing Base

NDERI KUALIFIKIMI

Pronësia Intelektuale dhe Menaxhimi i Pajtueshmërisë

Kompania ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të cilësisë ISO9001 dhe certifikimin e sistemit të menaxhimit mjedisor ISO14001, dhe ka kaluar certifikimin e sistemit të menaxhimit të pronësisë intelektuale GB/T 29290 dhe është në procesin e certifikimit të sistemit të menaxhimit TS16949.

Në të ardhmen, kompania do të vazhdojë të arrijë përputhshmërinë dhe standardizimin e sistemit të menaxhimit.

Kompania aplikon për më shumë se 50 patenta shpikjesh dhe patenta të modeleve të shërbimeve çdo vit, duke ruajtur lidershipin e kompanisë në treg dhe inovacionin teknologjik përmes inovacionit të vazhdueshëm teknologjik.

Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë

Sistemi i Menaxhimit të Mjedisit

Sistemi i Menaxhimit të Cilësisë

Sistemi i Patentave

Teknologjia e ngjitësve gjysmëpërçues DeepMaterial, patentat dhe të drejtat e autorit.