Ngjitësja më e mirë për magnet në metal dhe xhami

Ngjitës strukturorë ngjitës me rreze UV ​​dhe përdorimet e tyre për elektronikë

Ngjitës strukturorë ngjitës me rreze UV ​​dhe përdorimet e tyre për elektronikë

Ngjitës për shërimin me rreze UV referohen gjithashtu si ngjitës me dritë. Ata përdorin burime rrezatimi si drita për të filluar procesin e kurimit. Kur kjo ndodh, një lidhje e përhershme formohet pa aplikim të nxehtësisë duke përdorur kiminë e radikaleve të lira.

prodhuesit më të mirë të ngjitësve të motorëve elektrikë industrialë
prodhuesit më të mirë të ngjitësve të motorëve elektrikë industrialë

Ngjitës strukturor që trajton UVAto vijnë në viskozitete të ndryshme si dhe në sisteme kimike. Shumica e tyre janë të bazuara në polimer dhe përfshijnë silikone, poliesterë, poliuretane, epokside dhe akrilike.

Këto ngjitëse mund të lidhen me nënshtresa të ndryshme edhe në rastet kur nënshtresat janë të ndryshme. Ato rezultojnë në një lidhje të qartë dhe të fortë duke i bërë ato një nga zgjedhjet më të njohura sot.

Ju mund të zgjidhni tuajin ngjitës strukturor për shërimin me rreze UVs bazuar në llojin e aplikacionit që keni në mendje.

Lidhje qelqi

Disa ngjitës janë bërë posaçërisht për lidhjen e xhamit. Këto janë ngjitëse që ofrojnë stabilitet të mirë dhe transparencë të lartë. Ngjitësit janë të shkëlqyeshëm për ngjitjen e xhamit për shkak të natyrës së tyre ngjitëse, gjë që bën të mundur funksionimin edhe në kushtet më të vështira mjedisore si rrezet e diellit dhe lagështia. Kjo është një zgjedhje e mirë për dritaret me njolla dhe lidhjet e pjerrëta.

Lidhja arkitekturore

Ka ende ngjitës të tjerë të krijuar për të ndihmuar në lidhjen arkitekturore. Këto zona përfitojnë nga ngjitëse të tilla dhe mund të përdoren në shkallët dhe ballkonet prej xhami. Ndihmon për të gjetur një ngjitës që i reziston dridhjeve, goditjeve termike dhe zverdhjes. Ngjitësi strukturor UV i krijuar posaçërisht për ngjitjen arkitekturore mund të përdoret në zona të mëdha.

Lidhje plastike

Plastika është një tjetër material që ka përdorim të gjerë dhe nuk mund të injorohet. Nëse plastika përdoret në artikujt e ekspozuar si p.sh. një pikë shitjeje ose tabela, a Ngjitës për shërim me rreze UV është më e mira për t'u përdorur. Një ngjitës i tillë lejon mbulim të qartë dhe të plotë. Në fund, ju gjithashtu merrni linja pa flluska. Këto ngjitëse janë zakonisht elastike dhe ofrojnë ngjitjen më të mirë plastike.

Montimi i automobilave

Ngjitës strukturor që trajton UVAto janë shumë efektive për montimin dhe proceset e prodhimit me volum të madh, ku nevojiten kualitet të lartë dhe shërim të shpejtë. Brenda industrisë së automobilave, ka disa pajisje kritike të sigurisë si çelsat e monitorimit të rripave të sigurimit dhe fenerët. Këto duhen trajtuar duke përdorur ngjitës që trajtojnë dritën për shkak të përfitimeve të tyre.

Pajisjet mjekësore të disponueshme

Teknologjia e kurimit me dritë po përdoret gjithashtu në pajisjet mjekësore në mbarë botën për shkak të shërimit të shpejtë. Është e rëndësishme të zgjidhni një ngjitës që plotëson kërkesat e biokompatibilitetit. Këto janë standardet e testimit që përdoren për të licencuar pajisjet mjekësore. Bazuar në ndjeshmërinë e pajisjeve mjekësore, ju duhet të punoni me një kompani të njohur dhe të certifikuar për të prodhuar ngjitës të tillë.

Kapsulimi i PCB-ve

Veshjet konformale mund të aplikohen në sipërfaqet e një dërrase ose në zona të ndjeshme dhe me hije. Kjo synon mbrojtjen e plotë të bordit nga mjedisi. Kjo është një nga metodat më të mira të kurimit në krahasim me veshjet e kurimit termik, të cilat konsumojnë shumë kohë. Ju duhet të gjeni idealin ngjitës strukturor për shërimin me rreze UV për këtë.

prodhuesit më të mirë të ngjitësve të motorëve elektrikë industrialë
prodhuesit më të mirë të ngjitësve të motorëve elektrikë industrialë

Zgjedhja më e mirë

Ka shumë zona të tjera ku mund të përdorni ngjitësit strukturorë UV. Për rezultatet më të mira, duhet të punoni me prodhuesin më të mirë. Në DeepMaterial, ne kemi prodhuar ngjitës me cilësi të lartë për një kohë të gjatë dhe vazhdojmë të përmirësohemi çdo ditë. Ne kemi një gamë të gjerë produktesh nën këtë kategori nga të cilat mund të zgjidhni për obligacionet më të besueshme.

Për më shumë rreth strukturore Ngjitës për shërimin me rreze UV ngjitësit dhe përdorimet e tyre për elektronikë, mund të bëni një vizitë në DeepMaterial në https://www.epoxyadhesiveglue.com/uv-curing-uv-adhesive/ për më shumë informacion.

është shtuar në karrocën tuaj.
Shikoje
en English
X