Ngjitës UV shërues me UV

Ngjitës shumëfunksional DeepMaterial për shërim UV
Ngjitësi me shumë përdorime i DeepMaterial për shërimin me UV mund të polimerizohet dhe të kurohet shpejt nën rrezatim ultravjollcë, gjë që ndihmon në përmirësimin e madh të efikasitetit të prodhimit. Përdoret gjerësisht në lidhje, mbështjellje, mbyllje, përforcim, mbulim dhe mbyllje. Ngjitësi shumëfunksional për shërimin UV DeepMaterial është një produkt me një përbërës pa tretës, i cili mund të kurohet në pak sekonda nën rrezet UV ose të dukshme. Ka një shpejtësi të shpejtë të kurimit, forcë të lartë ngjitjeje, thellësi të madhe pjekjeje, rezistencë të mirë dhe kundër zverdhjes.

DeepMaterial i përmbahet konceptit të kërkimit dhe zhvillimit të "prioritetit të tregut, afër skenës" dhe përpiqet të përmbushë plotësisht zhvillimin aktual të shpejtë të produkteve elektronike, të përditësojë situatën aktuale të përsëritjes dhe të përmirësojë vazhdimisht produktet, të përmbushë plotësisht kërkesat të procesit të montimit me shpejtësi të lartë të produkteve elektronike, dhe të jetë në përputhje me teknologjinë e mbrojtjes së mjedisit pa tretës, Për të siguruar që kostoja dhe efikasiteti i prodhimit të klientit të përmirësohen dhe të realizohet koncepti i prodhimit të mbrojtjes së mjedisit dhe efikasitetit të lartë. Linja e produkteve ngjitëse me shumë përdorime DeepMaterial mbulon aplikimet kryesore të lidhjes strukturore. Ngjitës shumëfunksional DeepMaterial për shërimin UV në komponentë elektronikë për fiksim të përkohshëm, PCBA dhe vulosje portash, veshje dhe përforcim të linjës, montim çipash, veshje mbrojtëse dhe fiksuese, lidhje metalike dhe qelqi me forcë të lartë, lidhje të pajisjeve të industrisë mjekësore, lidhje saldimi të komponentëve, Lidhja e shiritit të llambës LED, lidhja e filmit të bririt dhe spirales, pozicionimi i gjatësisë fokale të kamerës / lidhja me LENS dhe skenarë të tjerë përdoren gjerësisht.

Përparësitë e ngjitësit për shërim me rreze UV
Teknologjia e kurimit ultraviolet mund të sigurojë performancë unike, dizajn dhe avantazhe të integrimit të procesit:

Kurim sipas kërkesës
1.Ngjitësi është i lëngshëm përpara ekspozimit ndaj sistemit UV dhe mund të shërohet brenda disa sekondave nga drita
2.Ka kohë të mjaftueshme përpara tharjes për të lejuar pozicionimin e saktë të pjesëve
3.Sistemet e ndryshme të kurimit përcaktojnë kohë të ndryshme kurimi dhe shërim të shpejtë
4. Merrni një normë efikase prodhimi, në mënyrë që të arrihet vëllimi maksimal i prodhimit
5. Kthim i shpejtë për të siguruar hapa të vazhdueshëm të prodhimit

Transparenca optike
※I përshtatshëm për ngjitjen e nënshtresave të qarta dhe transparente me një sipërfaqe të lëmuar
※ Zgjeroni shumë zgjedhjen e nënshtresave

Sigurimi i cilësisë
※ Përdorimi i karakteristikave të fluoreshencës për të zbuluar praninë e ngjitësit
※ Shërim i shpejtë për të lejuar inspektim 100% në internet ※ Monitorim i performancës përmes parametrave të kurimit si intensiteti i dritës dhe koha e dritës

Sistemi me një komponent
※ Shpërndarja automatike dhe e saktë
※ Nuk ka nevojë për peshim dhe përzierje, pa afat kohor funksionimi
※ Pa tretës

Teknologjia e ngjitjes për forcimin e dritës
1. Ngjitësit akrilik që trajtojnë dritën mund të ofrojnë karakteristikat më të gjera të performancës në të gjitha kimikatet e ndriçimit. Transparenca e tij optike është e krahasueshme me xhamin dhe plastikën transparente dhe karakteristikat e tij universale të lidhjes janë tipari më i dukshëm i tij.
2. Ngjitësi i silikonit që trajton dritën mund të formojë një elastomer të butë dhe të fortë termofiksues pas tharjes, i cili ka veti të shkëlqyera ngjitëse elastike, mbyllëse dhe kundër rrjedhjes.

Aplikime ngjitëse për shërimin me UV
Aplikimet e montimit elektronik në elektronikën e konsumit dhe elektronikën industriale, elektronikën e automobilave, elektronikën e komunikimit dhe industritë e reja të burimeve të dritës duhet të ofrojnë produkte ngjitëse me besueshmëri të lartë dhe të adaptueshme për t'iu përshtatur nevojave gjithnjë në ndryshim të tregut.

DeepMaterial ofron një linjë produktesh gjithëpërfshirëse ngjitëse të kurueshme me UV për këtë qëllim, duke përfshirë ngjitës jashtëzakonisht transparentë ose të tejdukshëm të shërueshëm me UV për skenarë të ndryshëm, duke ofruar një linjë produkti të synuar për ekran LCD, motor kufjesh dhe pajisje të tjera elektronike, si dhe makinë. montim dhe skenarë të tjerë të aplikimit; në të njëjtën kohë, për industrinë mjekësore, DeepMaterial ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse. Një zgjidhje me ngurtësim të dyfishtë ofrohet për mbrojtjen elektrike në nivel qarku dhe aplikime ku nuk mund të përdoret një shërim i vetëm gjatë montimit të strukturës së plotë të makinës.

DeepMaterial i përmbahet konceptit të kërkimit dhe zhvillimit të "tregut së pari, afër skenës" dhe u ofron klientëve produkte gjithëpërfshirëse, mbështetje aplikacioni, analiza të procesit dhe formula të personalizuara për të përmbushur kërkesat e klientëve për efikasitet të lartë, me kosto të ulët dhe për mbrojtjen e mjedisit.

Përzgjedhja e produkteve ngjitëse transparente UV

Seria e produkteve  Emri i Produktit Aplikimi tipik i produktit
UV transparente
ngjitës shërues
DM-6682 Nën rrezet ultravjollcë 365 nm, do të shërohet në pak sekonda për të formuar një shtresë ngjitëse rezistente ndaj goditjeve, e cila ka rezistencë afatgjatë ndaj lagështirës ose zhytjes në ujë. Përdoret kryesisht për lidhjen dhe mbylljen e xhamit me vetveten ose materiale të tjera. Ose aplikime për vazo, të tilla si xhami dekorativ me sipërfaqe të përafërt, enët e tavolinës prej qelqi të derdhur dhe komponentët e ndriçimit të automobilave. Produktet e viskozitetit mund të përdoren aty ku kërkohet vetë-nivelimi.
DM-6683 Kur ekspozohet ndaj rrezeve ultravjollcë 365 nm, ajo do të shërohet brenda pak sekondash për të formuar një shtresë ngjitëse rezistente ndaj goditjeve që ka rezistencë afatgjatë ndaj lagështirës ose zhytjes në ujë. Përdoret kryesisht për lidhjen e xhamit me vetveten ose me materiale të tjera. Aplikime për vulosje ose vazo, të tilla si xhami dekorativ me sipërfaqe të përafërt, enët e tavolinës prej qelqi të derdhur dhe komponentët e ndriçimit të automobilave.
DM-6684 Kur ekspozohet ndaj rrezeve ultravjollcë 365 nm, ajo do të shërohet brenda pak sekondash për të formuar një shtresë ngjitëse rezistente ndaj goditjeve që ka rezistencë afatgjatë ndaj lagështirës ose zhytjes në ujë. Përdoret kryesisht për lidhjen e xhamit me vetveten ose me materiale të tjera. Aplikime për vulosje ose vazo, të tilla si xhami dekorativ me sipërfaqe të përafërt, enët e tavolinës prej qelqi të derdhur dhe komponentët e ndriçimit të automobilave.
DM-6686 I përshtatshëm për materiale të ndjeshme ndaj stresit, lidhje të fortë PC/PVC. Ky produkt tregon ngjitje të shkëlqyeshme me shumicën e nënshtresave duke përfshirë xhamin, shumë plastikë dhe shumicën e metaleve.
DM-6685 Rezistencë e lartë, performancë e shkëlqyer e ciklit të nxehtësisë.

Zgjedhja e produktit të aplikimit mjekësor

Product Series Emri i Produktit Aplikimi tipik i produktit
UV e tejdukshme 

Ngjitës shërues

DM-6656

Kurim i shpejtë, rezistencë e lartë, performancë e shkëlqyer e ciklit të nxehtësisë, zverdhje e ulët. Aplikacionet tipike përfshijnë lidhjen e pajisjeve elektronike, pjesëve të pajisjeve shtëpiake dhe komponentëve dekorativë. Pas pjekjes, ka rezistencë të shkëlqyer ndaj dridhjeve dhe goditjeve.

DM-6659

Lidhja dhe mbyllja e qelqit me qelqin ose qelqi me metalin, të tilla si instrumente optike precize, mobilje dhe pajisje industriale. Vetitë elektrike të këtij produkti e bëjnë gjithashtu të përshtatshëm për saldimin e pozicionit të paketimit dhe aplikimet për mbrojtjen e pikave.

DM-6651

Mbërthim i shpejtë, viskozitet mesatar, i përshtatshëm për ngjitjen e xhamit me vetveten dhe xhamit me sipërfaqen e shumë materialeve të tjera. Komponentët e ndriçimit të automobilave, enë tavoline prej qelqi të derdhur, sipërfaqe xhami të përafërt.

DM-6653

I përshtatshëm për materiale të ndjeshme ndaj stresit, lidhje të fortë PC/PVC/PMMA/ABS. Përdoret kryesisht për lidhjen e polikarbonatit dhe nuk do të prodhojë plasaritje stresi nën stresin tipik të ngjeshjes. Nën intensitetin e mjaftueshëm të rrezeve ultraviolet ose të dukshme, mund të shërohet shpejt për të formuar një shtresë ngjitëse fleksibël dhe transparente. Ky produkt ka veti të mira ngjitëse me shumicën e nënshtresave, duke përfshirë qelqin, shumë plastikë dhe shumicën e metaleve.

DM-6650

Është projektuar posaçërisht për të lidhur metale, qelq dhe disa termoplastikë për struktura të besueshme. Përdoret për operacione të ndryshme ngjitjeje, saldimi pozicionimi, veshjeje dhe mbylljeje. Mund të bashkojë disa nënshtresa që përmbajnë absorbues të dritës ultravjollcë. Ka gjithashtu një sistem shërimi dytësor. Produkte që lejojnë shërimin në zona me hije.

DM-6652

Përdoret kryesisht për lidhjen e polikarbonatit dhe nuk do të prodhojë plasaritje stresi nën stresin tipik të ngjeshjes. Mund të shërohet shpejt nën rrezet e mjaftueshme UV ose të dukshme për të formuar një shtresë ngjitëse fleksibël dhe transparente. Ky produkt është i përshtatshëm për shumicën e nënshtresave, duke përfshirë xhamin, shumë plastikë dhe shumica e metaleve shfaqin karakteristika të mira lidhëse.

DM-6657

Projektuar për të lidhur nënshtresa metalike dhe xhami. Aplikacionet tipike përfshijnë mobiljet (lidhja e çelikut inox dhe xhamit të kalitur) dhe dekorimet (xhami kristal i lidhur me bakër).

Përzgjedhja e produkteve speciale ngjitëse UV për motorët LCD dhe kufjet

Seria e produkteve  Emri i Produktit Aplikimi tipik i produktit
Tixotropia e lartë dhe
energji e ulët sipërfaqësore
DM-6679 Tixotropi e lartë, e përshtatshme për mbushjen dhe lidhjen e boshllëqeve të mëdha, e përshtatshme për materiale me energji të ulët sipërfaqësore dhe të vështira për t'u ngjitur. Sipërfaqet si PTFE, PE, PP janë sipërfaqe me energji të ulët.
 DM-6677 Korniza e industrisë së modulit të kamerës dhe fiksimi i lenteve optike.
Shkalla e mjekësisë
Ngjitës për shërim me rreze UV
DM-6678 Ngjitësi VL (ngjitës me dritë të dukshme), në bazë të ruajtjes së avantazheve të ngjitësit UV, zvogëlon investimin në pajisjet e kurimit dhe shmang dëmtimin e trupit të njeriut nga UV. Përdoret për të zëvendësuar ngjitësin në formë tetë dhe për të vulosur materialet elektronike siç është fiksimi i skajit të telit të emaluar të spirales së zërit.
DM-6671 Ngjitësi VL (ngjitës me dritë të dukshme), në bazë të ruajtjes së avantazheve të ngjitësit UV, zvogëlon investimin në pajisjet e kurimit dhe shmang dëmtimin e trupit të njeriut nga UV. Përdoret për të zëvendësuar ngjitësin në formë tetë dhe për të vulosur materialet elektronike siç është fiksimi i skajit të telit të emaluar të spirales së zërit.
DM-6676 Përdoret për veshjen e mbrojtjes së telit në prodhimin e montimit të kufjeve dhe fiksimit të pajisjeve ose komponentëve të ndryshëm elektronikë (motor i telefonit celular, kabllo kufjesh) etj.
DM-6670 Ngjitës i shërueshëm me UV është një ngjitës me një komponent, me viskozitet të lartë, i shërueshëm nga UV. Produkti përdoret kryesisht për tingullin, altoparlantët dhe lidhjen e filmit të tingullit të spirales zanore, në një intensitet të mjaftueshëm të dritës UV mund të ngurtësohet shpejt për të formuar një shtresë të butë ngjitëse. Produkti tregon veti të mira lidhëse me plastikën, qelqin dhe shumicën e metaleve.
Aplikacioni LCD DM-6662 Përdoret për fiksimin e kunjave LCD.
DM-6663 Mbytës i fytyrës për shërimin me UV i përshtatshëm për aplikime LCD, procesi i konvekcionit.
DM-6674 Formula speciale e këtij produkti është e përshtatshme për trajtimin rezistent ndaj lagështirës së terminalit të instalimit COG ose TAB të modulit LCD. Fleksibiliteti i lartë i produktit dhe karakteristikat e mira rezistente ndaj lagështirës përmirësojnë performancën e mbrojtjes.
DM-6675 Është një ngjitës i bashkuar, i shërueshëm me UV, i projektuar posaçërisht për aplikimet e lidhjes së pineve të terminaleve LCD.

Zgjedhja e produktit të shërimit termik UV

Seria e produkteve  Emri i Produktit Aplikimi tipik i produktit
Përshpejtues UV + nxehtësie DM-6422 Produkt klasik për qëllime të përgjithshme, i fortë dhe fleksibël pas pjekjes, rezistencë ndaj goditjes, rezistencë ndaj lagështirës, ​​shpesh përdoret për lidhjen e xhamit.
DM-6423 Produkt klasik për qëllime të përgjithshme, i fortë dhe fleksibël pas pjekjes, rezistencë ndaj goditjes, rezistencë ndaj lagështirës, ​​shpesh përdoret për lidhjen e xhamit.
DM-6426 Është një ngjitës strukturor anaerobik me një përbërës, me viskozitet të lartë. I përshtatshëm për ngjitjen e shumicës së materialeve. Produkti do të shërohet kur ekspozohet ndaj dritës së përshtatshme UV. Lidhja në sipërfaqen e materialit mund të shërohet edhe me një surfaktant. Aplikim në industri në lidhjen dhe vulosjen e altoparlantëve, bobinave të zërit dhe filmave të zërit.
DM-6424 Zbatimet tipike përfshijnë lidhjen e ferritit dhe materialeve të elektrizimeve në vendet ku kërkohet fiksim i shpejtë, si motorët, pajisjet e altoparlantëve dhe bizhuteritë, si dhe në vendin ku produkti është plotësisht i kuruar jashtë linjës së lidhjes.
DM-6425 Në aplikimet industriale, përdoret kryesisht për lidhjen, vulosjen ose veshjen e pjesëve metalike dhe xhamit. Ky produkt është i përshtatshëm për përforcimin e pllakave të qarkut të printuar dhe lidhjen e materialeve të ndryshme. Pas pjekjes, produkti ka fleksibilitet dhe forcë të shkëlqyer, duke e bërë atë shumë rezistent ndaj dridhjeve dhe goditjeve.
Shërimi me nxehtësi UV DM-6430 Në aplikimet industriale, përdoret kryesisht për lidhjen, vulosjen ose veshjen e pjesëve metalike dhe xhamit. Ky produkt është i përshtatshëm për përforcimin e pllakave të qarkut të printuar dhe lidhjen e materialeve të ndryshme. Pas pjekjes, produkti ka fleksibilitet dhe forcë të shkëlqyer, duke e bërë atë shumë rezistent ndaj dridhjeve dhe goditjeve.
DM-6432 Ngjitësit me ngurtësim të dyfishtë janë projektuar posaçërisht për montimin e komponentëve elektronikë të ndjeshëm ndaj temperaturës. Formula e këtij produkti është të kryejë shërimin fillestar nën rrezatim ultravjollcë, dhe më pas të kryejë shërimin termik dytësor për të arritur performancën më të mirë.
DM-6434 Është një ngjitës i vetëm, i nivelit të lartë me mekanizëm të dyfishtë shërues, i projektuar posaçërisht për industrinë e pajisjeve optike, aplikimet tipike përfshijnë paketimin PLC, paketimin me lazer gjysmëpërçues, lidhjen e lenteve kolimator, lidhjen e filtrit, lentet e detektorit optik dhe lidhjen e fibrave, ngjitësin izolues ROSA , Karakteristikat e tij të mira të kurimit plotësojnë kërkesat e industrisë për montim të shpejtë duke siguruar një shkallë të kënaqshme të kalimit të produktit.
DM-6435 Paketa pa rrjedhje është projektuar për mbrojtjen e bordit të qarkut lokal. Ky ngjitës mund të shërohet në pak sekonda nën dritën UV të intensitetit të duhur. Përveç forcimit të lehtë, ngjitësi përmban gjithashtu një iniciator dytësor të forcimit termik.

Përzgjedhja e produkteve akrilike me lagështirë UV

Seria e produkteve  Emri i Produktit Aplikimi tipik i produktit
Acidi akrilik me lagështi UV DM-6496 Pa rrjedhje, paketë shëruese me UV/lagështi, e përshtatshme për mbrojtje të pjesshme të bordit të qarkut. Ky produkt ka karakteristika fluoreshente në ultravjollcë (e zezë). Përdoret kryesisht për mbrojtjen e pjesshme të WLCSP dhe BGA në bordet e qarkut.
DM-6491 Pa rrjedhje, paketë shëruese me UV/lagështi, e përshtatshme për mbrojtje të pjesshme të bordit të qarkut. Ky produkt ka karakteristika fluoreshente në ultravjollcë (e zezë). Përdoret kryesisht për mbrojtjen e pjesshme të WLCSP dhe BGA në bordet e qarkut
DM-6493 Është një shtresë konformale e krijuar për të siguruar mbrojtje të fortë nga lagështia dhe kimikatet e ashpra. E përputhshme me maskat e saldimit standard të industrisë, flukset jo të pastra, komponentët e metalizuar dhe materialet e nënshtresës.
DM-6490 Është një shtresë konformale me një përbërës, pa VOC. Ky produkt është projektuar posaçërisht për xhel dhe kurim të shpejtë nën dritën ultravjollcë, edhe nëse ekspozohet ndaj lagështirës në ajër në zonën e hijes, mund të kurohet për të siguruar performancën më të mirë. Shtresa e hollë e veshjes mund të ngurtësohet në një thellësi prej 7 mils pothuajse menjëherë. Me fluoreshencë të fortë të zezë, ka ngjitje të mirë në sipërfaqen e metaleve të ndryshme, qeramikës dhe rrëshirave epokside të mbushura me qelq dhe plotëson nevojat e aplikacioneve më kërkuese miqësore me mjedisin.
DM-6492 Është një shtresë konformale me një përbërës, pa VOC. Ky produkt është projektuar posaçërisht për xhel dhe kurim të shpejtë nën dritën ultravjollcë, edhe nëse ekspozohet ndaj lagështirës në ajër në zonën e hijes, mund të kurohet për të siguruar performancën më të mirë. Shtresa e hollë e veshjes mund të ngurtësohet në një thellësi prej 7 mils pothuajse menjëherë. Me fluoreshencë të fortë të zezë, ka ngjitje të mirë në sipërfaqen e metaleve të ndryshme, qeramikës dhe rrëshirave epokside të mbushura me qelq dhe plotëson nevojat e aplikacioneve më kërkuese miqësore me mjedisin.

Përzgjedhja e produkteve silikoni me lagështirë UV

Seria e produkteve  Emri i Produktit Aplikimi tipik i produktit
Silikoni me lagështirë UV DM-6450 Përdoret për të mbrojtur bordet e qarkut të printuar dhe komponentët e tjerë të ndjeshëm elektronikë. Është projektuar për të siguruar mbrojtjen e mjedisit. Ky produkt përdoret zakonisht nga -53°C deri në 204°C.
DM-6451 Përdoret për të mbrojtur bordet e qarkut të printuar dhe komponentët e tjerë të ndjeshëm elektronikë. Është projektuar për të siguruar mbrojtjen e mjedisit. Ky produkt përdoret zakonisht nga -53°C deri në 204°C.
DM-6459 Për aplikime me copë litari dhe mbyllje. Produkti ka rezistencë të lartë. Ky produkt zakonisht përdoret nga -53°C deri në 250°C.

Fleta e të dhënave të linjës së prodhimit të ngjitësit me shumë qëllime UV shëruese DeepMaterial

Fleta e të dhënave të produktit për ngjitësin UV me një shërim të vetëm

Fleta e të dhënave të produktit të ngjitësit UV me një shërim të vetëm-Vazhdo

Fleta e të dhënave të produktit të Ngjitësit UV me shërim të dyfishtë

en English
X