Ngjitës për fiksimin e modulit të kamerës dhe tabelës së PCB-së

Funksionim i fortë

Shërim i shpejtë 

Kërkesat
1. Përdoret në përforcimin dhe lidhjen e modulit të kamerës së produktit dhe PCB-së;
2. Shpërndani ngjitësin në qoshet e katër anëve për të formuar një pendë mbrojtëse;
3. Rritni forcën e lidhjes së modulit CMOS dhe PCB-së;
4. Shpërndani dhe zvogëloni tensionin dhe stresin e gungave të shkaktuara nga dridhja;
5. Shmangni pjekjen në temperaturë të lartë të ngjitësit tradicional, për të shmangur dëmtimin e komponentëve ose për të ndikuar në performancën e tyre.

Zgjidhjet
DeepMaterial rekomandon përdorimin e ngjitësit epoksi për shërimin me temperaturë të ulët, i njohur gjithashtu si ngjitës i modulit të kamerës, ngjitës epoksi me një përbërës që shëron nxehtësinë, viskozitet të lartë, rezistencë të shkëlqyer ndaj motit, veti të mira izoluese elektrike, jetë të gjatë, rezistencë të fortë ndaj ndikimit.

Ngjitësja e modulit të kamerës DeepMaterial, shërim i shpejtë në temperaturë të ulët 80 ℃, mund të shmangë humbjen e pjesëve të lëndës së parë të kamerës të shkaktuar nga pjekja në temperaturë të lartë, dhe rendimenti do të përmirësohet shumë.

Vinili i shërimit me temperaturë të ulët DeepMaterial ka funksionueshmëri të fortë, ndërtim të përshtatshëm dhe është shumë i përshtatshëm për operacionet e vazhdueshme të linjës së prodhimit.