Ngjitës motori me spirale zëri të kamerës VCM

Fortësi e lartë e lidhjes

Shërim i shpejtë

Zgjidhje
Funksioni i fokusimit automatik të celularit realizohet duke kyçur kamerën në motorin e spirales së zërit. Motori i spirales së zërit quhet VCM. Kryesisht përbëhet nga bobina, grupe magnetike, shrapnele, guarnicione etj. Fiksimi me YOKE etj., duhet të realizohet me ngjitës. Ngjitësja kërkohet të ketë forcë të lartë lidhjeje, veti të mira izoluese elektronike, rezistencë ndaj tretësit, rezistencë ndaj ndikimit, stres të ulët, etj. Për kompjuterët laptop me ekrane të mëdha dhe vëllime të vogla, seria e produkteve ngjitëse DeepMaterial mund të sigurojë lidhje dhe hijezim në anë të ngushtë. , mbrojtja e bordit të qarkut, materialet përçuese termike dhe mbrojtja BMS e baterive.

karakteristika
Deepmaterial rekomandon përdorimin e ngjitësit për shërim në temperaturë të ulët, ngjitës me rrëshirë epokside me një përbërës, shërim të shpejtë në temperaturë të ulët, pa dëmtim të komponentëve të ndjeshëm. Fortësi e lartë e lidhjes, performancë e mirë e izolimit elektrik pas pjekjes, jetë e gjatë shërbimi, rezistencë e fortë ndaj goditjes, efekt i shkëlqyer mbrojtës dhe rezistencë ndaj goditjeve për komponentët, dhe mund të përdoret si ngjitës VCM për motorët me saktësi.

DeepMaterial ofron lloje të ndryshme produktesh në lidhje me ngjitësin industrial për seritë e ngjitësve elektrikë, ngjitës UV që trajtojnë UV-në, llojin reaktiv të ngjitësit të shkrirë të nxehtë dhe seritë ngjitëse të shkrirjes së nxehtë të ndjeshme ndaj presionit, nënmbushjen e çipave me bazë epoksi dhe seritë e materialeve të kapsulimit COB, vazo mbrojtëse të bordit të qarkut dhe ngjitës konform për veshje seri, seri ngjitëse argjendi përcjellëse me bazë epokside, seri ngjitëse ngjitëse strukturore, seri filmash mbrojtës funksionalë, seri filmash mbrojtës gjysmëpërçues.

DeepMaterial është furnizues me ngjitës optik me indeks të lartë thyerjeje dhe prodhues ngjitësish epoksi të polimereve të rrëshirës me indeks të ulët thyerjeje, ngjitësi më i mirë për kamerën e sigurisë, furnizon ngjitësin ngjitës optik epoksi me funksion të dyfishtë për modulin e kamerës vcm dhe montimin e sensorit të prekjes, modulin e montimit aktiv të kamerës pc. montimi i kamerës në procesin e prodhimit të kamerës