Ngjitës me fibra qelqi

Fortësi e lartë e lidhjes

Koha e përshtatshme e hapjes

Zgjidhje
Në industrinë e pajisjeve të veshura, për shkak të dizajnit të papërshkueshëm nga uji të kornizës së ngushtë, zamja kërkohet të ketë rezistencë të lartë në prerje pas forcimit, dhe gjithashtu të ketë performancë të mirë kundër deformimit. Ngjitësi i fibrave të xhamit i zhvilluar nga DeepMaterial mund të plotësojë aplikimin e kësaj skene.

karakteristika
· Ka forcë të lartë lidhëse me materialet e fibrave të qelqit;
· Koha e përshtatshme e hapjes, duke lejuar kohë më të gjatë montimi;
· Më shumë se 60% qëndrueshmëri shëruese pas ekspozimit ndaj lagështirës në temperaturën e dhomës për 4 orë.

Deepmaterial është ngjitësi më i mirë strukturor i lartë i papërshkueshëm nga uji për ngjitjen e tekstil me fije qelqi për prodhimin e plastikës me metalin dhe qelqin, siguron ngjitësin më të mirë për tekstil me fije qelqi në plastikë, ngjitësin më të mirë për tekstil me fije qelqi në gomë, ngjitësin më të mirë për tekstil me fije qelqi me metalin, ngjitësin më të mirë për metalin me tekstil me fije qelqi, ngjitësin me tekstil me fije qelqi automobilistik e kështu me radhë

Gjetja e ngjitësit ose shiritit të duhur për nevojat tuaja të lidhjes përfshin zgjedhjen e kandidatëve të mundshëm dhe testimin e tyre në aplikimin tuaj. Duke ditur më shumë se si funksionon ngjitja mund t'ju ndihmojë të gjeni rrugën e duhur, ndaj na kontaktoni, eksperti i DeepMaterial do t'ju japë ndihmën e vërtetë.