Ngjitës strukturor i lidhjes

DeepMaterial ofron një gamë gjithëpërfshirëse të ngjitësve strukturorë me një dhe dy përbërës epoksi dhe akrilik, të përshtatshëm për operacionet e lidhjes, mbylljes dhe mbrojtjes strukturore. Gama e plotë e produkteve ngjitëse strukturore të DeepMaterial kanë ngjitje të lartë, rrjedhshmëri të mirë, erë të ulët, qartësi me definicion të lartë, forcë të lartë lidhjeje dhe ngjitje të shkëlqyer. Pavarësisht nga shpejtësia e kurimit ose rezistenca ndaj temperaturës së lartë, gama e plotë e produkteve ngjitëse strukturore të DeepMaterial kanë performancë të shkëlqyer, e cila mund të plotësojë plotësisht nevojat e montimit elektronik të klientëve.

Ngjitës akrilik
· Fortësi e shkëlqyer lidhëse
· Rezistencë e lartë ndaj sipërfaqeve me vaj ose të patrajtuara
· Shpejtësi më e shpejtë e kurimit
· Microsoft ~ lidhje e fortë
· Lidhje e zonës së vogël
· Performancë e qëndrueshme, jetëgjatësi e gjatë

Ngjitës rrëshirë epoksi
· Ka forcën dhe performancën më të lartë
· Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca ndaj tretësve dhe rezistenca ndaj plakjes janë më të mirat · Lidhja e ngurtë
· Mbushni boshllëkun dhe mbyllni · Lidhje me sipërfaqe të vogël deri të mesme
· I përshtatshëm për pastrimin e sipërfaqeve

Ngjitës poliuretani
· Rezistencë e shkëlqyer ndaj ndikimit dhe forcë lidhëse
· Rezistenca ndaj temperaturës së lartë, rezistenca ndaj tretësve dhe rezistenca ndaj plakjes janë relativisht të dobëta
· Lidhje Microsoft · Plotësoni boshllëqe të mëdha Lidhje me sipërfaqe mesatare me të madhe

Ngjitës organik silikoni
· Lidhje elastike · Rezistencë ndaj temperaturës së lartë, rezistencë ndaj tretësve dhe rezistencë ndaj plakjes
· Një komponent, dy komponent
· Mbushni boshllëkun dhe vulosni · Mbushni boshllëqet e mëdha
· Performancë e qëndrueshme dhe jetëgjatësi e gjatë

Lidhja e ngurtë
Ngjitësi i fortë mund t'i rezistojë aplikimeve të lidhjeve me ngarkesë të lartë dhe përdoret për të zëvendësuar lidhjet mekanike. Përdorimi i këtij ngjitësi për të lidhur dy pjesë të punës është lidhje strukturore.

Thjeshtimi i strukturës së lidhjes mund të rrisë forcën dhe qëndrueshmërinë.

Duke shpërndarë në mënyrë të barabartë stresin dhe duke ruajtur forcën strukturore, shmanget lodhja dhe dështimi i materialit. Zëvendësoni fiksimin mekanik për të ulur kostot.

Ndërsa ruani forcën, zvogëloni koston dhe peshën e materialit duke zvogëluar trashësinë e lidhjes.

Lidhja midis shumë materialeve të ndryshme, si metali dhe plastika, metali dhe qelqi, metali dhe druri, etj.

Lidhja elastike
Ngjitësit elastikë përdoren kryesisht për të thithur ose kompensuar ngarkesat dinamike. Përveç vetive elastike të ngjitësit, ngjitësi elastik DeepMaterial ka një forcë të lartë trupore dhe një modul relativisht të lartë, ndërsa ka veti elastike, ka gjithashtu një forcë të lartë lidhjeje.

Struktura e lidhjes është thjeshtuar dhe forca dhe qëndrueshmëria mund të rriten për t'i bërë ballë ngarkesave dinamike. Duke shpërndarë në mënyrë të barabartë stresin dhe duke ruajtur forcën strukturore, shmanget lodhja dhe dështimi i materialit.

Zëvendësoni fiksimin mekanik për të ulur kostot.

Lidhja midis shumë materialeve të ndryshme, si metali dhe plastika, metali dhe qelqi, metali dhe druri, etj. Lidhni materiale me koeficientë të ndryshëm të zgjerimit termik për të reduktuar ose thithur stresin.

Tabela e përzgjedhjes së produktit ngjitës ngjitës strukturor DeepMaterial dhe fleta e të dhënave
Zgjedhja e produktit e ngjitësit strukturor epoksid me dy përbërës

Linja e produkteve Emri i produktit Aplikimi tipik i produktit
Ngjitës strukturor epoksi me dy përbërës DM-6030 Është një produkt industrial me ngjitës epoksi me viskozitet të ulët. Pas përzierjes, rrëshira epokside me dy komponentë thahet në temperaturën e dhomës me tkurrje minimale për të formuar një shirit ngjitës ultra të pastër me rezistencë të shkëlqyer ndaj goditjes. Rrëshira epokside e kuruar plotësisht është rezistente ndaj kimikateve dhe tretësve të ndryshëm dhe ka qëndrueshmëri të shkëlqyer dimensionale në një gamë të gjerë temperaturash. Aplikimet tipike përfshijnë lidhjen, vazot e vogla, mbushjen dhe petëzimin. Këto aplikime kërkojnë qartësi optike dhe veti të shkëlqyera izoluese strukturore, mekanike dhe elektrike.
DM-6012 Dritarja industriale është e gjerë, koha e funksionimit është 120 minuta dhe forca e lidhjes pas tharjes është e lartë. Është një ngjitës epoksi i shkallës industriale me viskozitet të lartë me jetëgjatësi të gjatë. Pasi të përzihet, rrëshira epoksi me dy përbërës shërohet në temperaturën e dhomës për të formuar një sipërfaqe kontakti të fortë, ngjyrë qelibar, me rezistencë të shkëlqyer ndaj lëvozhgës dhe goditjes. Rrëshira epokside e kuruar plotësisht ka rezistencë të shkëlqyer ndaj goditjes termike, veti të shkëlqyera mekanike dhe elektrike dhe mund t'i rezistojë erozionit të tretësve dhe kimikateve të ndryshme. Aplikimet tipike përfshijnë lidhjen e koneve të hundës në aplikimet e hapësirës ajrore. I përshtatshëm për aplikime të përgjithshme industriale me stres të ulët, ndikim të lartë dhe forcë të lartë të lëvores. Lidhja e materialeve të ndryshme duke përfshirë metale si alumini dhe çeliku, si dhe plastika dhe qeramika të ndryshme.
DM-6003 Është një ngjitës strukturor me rrëshirë epokside me dy përbërës. Në temperaturën e dhomës (25°C), koha e funksionimit është 20 minuta, pozicioni i tharjes është 90 minuta dhe pjekja përfundon në 24 orë. Pasi është kuruar plotësisht, ka karakteristikat e qethjes së lartë, qërimit të lartë dhe rezistencës së mirë ndaj goditjes. I përshtatshëm për ngjitjen e shumicës së metaleve, qeramikës, gomës, plastikës, drurit, gurit etj.
DM-6063 Është një ngjitës strukturor epoksi me dy përbërës. Në temperaturën e dhomës (25°C), koha e funksionimit është 6 minuta, koha e tharjes është 5 minuta dhe pjekja përfundon në 12 orë. Pasi është kuruar plotësisht, ka karakteristikat e qethjes së lartë, qërimit të lartë dhe rezistencës së mirë ndaj goditjes. Është i përshtatshëm për lidhjen e predhave të telefonave celularë dhe fletoreve, ekraneve dhe kornizave të tastierës dhe është i përshtatshëm për linjat e prodhimit me shpejtësi të mesme.

Fleta e të dhënave të produktit të ngjitësit strukturor epoksid me dy përbërës

Zgjedhja e produktit e ngjitësit strukturor epoksid me një përbërës

Linja e produkteve Emri i produktit Aplikimi tipik i produktit
Ngjitës strukturor epoksi me një përbërës DM-6198 Është një pastë tiksotropike, jo e depresuar që kombinohet shumë mirë me materialet e përbërë nga karboni dhe materialet e aluminit. Kjo formulë me një përbërës, jo-përzierëse, e aktivizuar nga nxehtësia ka lidhje të forta dhe të forta strukturore dhe ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj lëkurës dhe rezistencë ndaj goditjes. Kur thahet plotësisht, rrëshira epoksi ka veti të shkëlqyera mekanike dhe mund t'i rezistojë erozionit të tretësve dhe kimikateve të ndryshme. Shërimi me nxehtësi, forca e lartë, rezistenca ndaj temperaturës së lartë, mund të lidhin fibrat e karbonit.
DM-6194 Ngjitës strukturor i bardhë/universal, viskozitet i ulët deri në mesatar, prodhim i mirë, forca e lidhjes së fletës së çelikut mbi 38Mpa, rezistencë ndaj temperaturës 200 gradë.
DM-6191 Është i përshtatshëm për një gamë të gjerë aplikimesh që kërkojnë shërim të shpejtë, performancë të mirë mjedisore dhe ngjitje të lartë. Produkti shërohet shpejt kur ekspozohet ndaj temperaturave të ulëta deri në 100°C dhe arrin ngjitje të shkëlqyeshme ndaj plastikës, metaleve dhe qelqit. Projektuar posaçërisht për saldimin e kanulës së çelikut të pandryshkshëm si montim qendror, shiringë dhe lancet. Është i përshtatshëm për montimin e pajisjeve mjekësore të disponueshme.

Fleta e të dhënave të produktit të ngjitësit strukturor epoksid me një përbërës

Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Ngjyra Viskoziteti tipik (cps) Raporti i përzierjes Koha fillestare e fiksimit
/ fiksim i plotë
Forca qethjeje Metoda e kurimit TG /°C Fortësia /D Zgjatimi në thyerje /% Rezistenca ndaj temperaturës /°C Ruani/°C/M
Me bazë epokside Ngjitës strukturor me një përbërës DM- 6198 Bezh 65000 120000- Një komponent 121° C 30 min Alumini 28N/mm2 Shërimi me nxehtësi 67 54 4 -55 ~ 180 2-28/12M
DM- 6194 Bezh Ngjit Një komponent 120° C 2H Çelik inox 38N/mm2

Rrëmim çeliku 33N/mm2

Shërimi me nxehtësi 120 85 7 -55 ~ 150 2-28/12M
DM- 6191 Lëng pak qelibar 4000 6000- Një komponent 100° C 35 min

125° C 23 min

150° C 16 min

Çeliku 34N/mm2 alumini 13.8N/mm2 Shërimi me nxehtësi 56 70 3 -55 ~ 120 2-28/12M

Zgjedhja e produktit e ngjitësit strukturor akrilik me dy komponentë

Linja e produkteve Emri i produktit Aplikimi tipik i produktit
Ngjitës strukturor akrilik me dy komponentë DM-6751 Është i përshtatshëm për lidhjen strukturore të predhave të laptopëve dhe tabletave. Ka shërim të shpejtë, kohë të shkurtër fiksimi, rezistencë super ndaj goditjes dhe rezistencë ndaj lodhjes. Është një ngjitës i gjithanshëm i metaleve. Pas pjekjes, ka rezistencë super ndaj ndikimit dhe rezistencë ndaj lodhjes, dhe mund t'i rezistojë temperaturave ekstreme, dhe performanca është shumë superiore.
DM-6715 Është një ngjitës strukturor akrilik me dy komponentë me erë të ulët, i cili prodhon më pak erë se ngjitësit akrilikë tradicionalë kur aplikohen. Në temperaturën e dhomës (23°C), koha e funksionimit është 5-8 minuta, pozicioni i tharjes është 15 minuta dhe përdoret për 1 orë. Pasi është kuruar plotësisht, ka karakteristikat e qethjes së lartë, qërimit të lartë dhe rezistencës së mirë ndaj goditjes. I përshtatshëm për ngjitjen e shumicës së metaleve, qeramikës, gomës, plastikës, drurit.
DM-6712 Është një ngjitës strukturor akrilik me dy përbërës. Në temperaturën e dhomës (23°C), koha e funksionimit është 3-5 minuta, koha e pjekjes është 5 minuta dhe mund të përdoret për 1 orë. Pasi është kuruar plotësisht, ka karakteristikat e qethjes së lartë, qërimit të lartë dhe rezistencës së mirë ndaj goditjes. I përshtatshëm për ngjitjen e shumicës së metaleve, qeramikës, gomës, plastikës, drurit.

Fleta e të dhënave të produktit të ngjitësit strukturor akrilik me dy përbërës

Linja e produkteve Product Series Emri i produktit Ngjyra Viskoziteti tipik (cps) Raporti i përzierjes Koha fillestare e fiksimit
/ fiksim i plotë
Koha e funksionimit Forca qethjeje Metoda e kurimit TG /°C Fortësia /D Zgjatimi në thyerje /% Rezistenca ndaj temperaturës /°C Ruani /°C/M
Akrilik Akrilik me dy përbërës DM- 6751 E gjelbër e përzier 75000 10:1 120 / min 30 / min Çeliku/alumini 23N/mm2 Shërimi në temperaturën e dhomës 40 65 2.8 -40 ~ 120 ° C 2-28/12M
DM- 6715 Koloid jargavan 70000 ~ 150000 1:1 15 / min 5-8 / min Çeliku 20N/mm2 alumini 18N/mm2 Shërimi në temperaturën e dhomës  

*

 

*

 

*

-55 ~ 120 ° C 2-25/12M
DM- 6712 qumështi 70000 ~ 150000 1:1 5 / min 3-5 / min Çeliku 10N/mm2

alumini 9N/mm2

Shërimi në temperaturën e dhomës  

*

 

*

 

*

-55 ~ 120 ° C 2-25/12M