Ngjitës i personalizuar sipas kërkesës

Deepmaterial ofron shërbime ngjitëse të personalizuara sipas kërkesës tuaj, ngjitës elektronikë me porosi, ngjitës strukturor PUR, ngjitës për shërimin e lagështisë UV, ngjitës epoksi, ngjitës argjendi përçues, ngjitës epoksi nën mbushje, kapsulues epoksi, film mbrojtës funksional, film mbrojtës gjysmëpërçues.

Parimi i personalizimit
DeepMaterial kryen kërkime të thelluara mbi skenarët e aplikimit dhe karakteristikat e ngjitësve të klientëve, të kombinuara me nevojat e klientëve, ekipi profesional i R&D personalizon produkte me performancë të lartë dhe zgjidhje të përgjithshme që nuk kufizohen në nevojat, në mënyrë që produktet ngjitëse të jenë më të përshtatshme për aplikimet praktike të klientëve dhe ndihmojnë klientët të përmirësojnë proceset e tyre. Cilësi, zvogëloni konsumin e kostos dhe arrini dorëzim të shpejtë.

Likuiditet i mirë
Shpejtësia e kapilarëve është e shpejtë dhe shkalla e mbushjes është më shumë se 95%, e cila është e përshtatshme për spërkatje të ngjitësit me shpejtësi të lartë. Zgjidheni problemin që mbushja e produktit nuk është e plotë, ngjitësi nuk depërton dhe pjesa e poshtme nuk është e mbushur.

Prova e goditjes
Rezistenca e temperaturës së lartë dhe të ulët -50~125℃, rezistenca ndaj deformimit, rezistenca e përkuljes, shpërndarja zvogëlon stresin në topat e saldimit dhe zvogëlon ndryshimin CTE midis çipit dhe nënshtresës. Zgjidh problemet e brishtësisë, mos rënies, cilësisë së dobët të produktit, mbeturinave dhe problemeve të tjera.

Shërimi i shpejtë
Shërim i plotë deri në 3 minuta, i përshtatshëm për prodhim masiv plotësisht të automatizuar, efikasitet të lartë, duke ulur ndjeshëm kostot! Zgjidh problemet e kohës shumë të gjatë të kurimit, efikasitetit të ulët të punës dhe ciklit të zgjatur të punës.

Shpërndarje me shpejtësi të lartë
Ngjitësi i kuq DeepMaterial është testuar në shpërndarjen me shpejtësi të lartë 48000/H, kështu që nuk keni asnjë shqetësim. Shmangni saldimin e rremë apo edhe heqjen e drejtpërdrejtë të produktit pasi pjesët janë arnuar për shkak të cilësisë së vizatimit të telit plastik të kuq.

Kërkoni rreptësisht cilësi nga burimi
Duke përdorur teknologjinë e avancuar të formulës amerikane dhe lëndët e para të importuara, nuk realizon me të vërtetë mbetje, gërvishtje të pastër, etj.
Produkti ka kaluar certifikimin SGS dhe ka marrë raportin e testit RoHS/HF/REACH/7P.
Standardi i përgjithshëm i mbrojtjes së mjedisit është 50% më i lartë se industria.

Ngjitës me porosi

Lëreni DeepMaterial të zhvillojë një formulë ngjitëse për të përmbushur me kosto efektive nevojat tuaja të procesit.

Mos e shihni atë që ju nevojitet midis shumë ofertave tona të produkteve. Mos u shqetësoni, Shkencëtari ynë Kryesor i Ngjitësve dhe Specialistët e Ngjitësve kanë zhvilluar qindra formula dhe vazhdimisht po dizajnojnë zgjidhje të reja dhe kreative të procesit ngjitës për të përmbushur nevojat e klientit. Kur keni nevojë për një ngjitës të personalizuar, ekipi ynë i shkencëtarëve dhe specialistëve të prodhimit punon me ju me entuziazëm, duke bashkëpunuar për të zhvilluar një produkt që kënaq saktësisht projektin tuaj. Ne analizojmë procesin tuaj të prodhimit nga fillimi në fund, në mënyrë që të zhvillojmë një ngjitës që jo vetëm që kënaq procesin tuaj aktual, por në fakt e përmirëson atë, duke kursyer shpesh kohë dhe para.

Gjetja e ngjitësit të duhur për projektin tuaj mund të jetë vetëm pjesë e betejës. Ju duhet të merrni parasysh se si një ndryshim në formulim mund të ndikojë në linjën dhe produktet tuaja. Shkencëtari ynë kryesor i ngjitësit do të analizojë nevojat tuaja për ngjitës dhe do të rekomandojë zgjidhje bazuar në njohuritë tona të gjera të formulimit.

Lejo që stafi i DeepMaterial të jetë ekspertët e materialeve tuaja. Ekipi ynë do të punojë për të kuptuar shpejt dhe me efikasitet procesin tuaj dhe për të ofruar njohuri të vlefshme se si ngjitësit ndikojnë në procesin tuaj të prodhimit dhe produktin e përfunduar. Përvoja jonë do të zvogëlojë sfidat që keni në sjelljen e produktit tuaj në prodhim në shkallë të plotë, duke ju kursyer kohë të kushtueshme për zhvillim dhe prototip.