I telefonit: + 86 13352636504-

Adresa: Kati i 7-të, Ndërtesa C, Parku i Shkencës dhe Teknologjisë Comlong, Parku i teknologjisë së lartë Guanlan, distrikti Long-hua, Shenzhen, Guangdong, Kinë

Konsumatorët e sotëm duan pajisje më të vogla, më shumë funksionalitet, besueshmëri të jashtëzakonshme dhe, natyrisht, kosto më të ulët. Ndërsa kërkesat e tregut të gjysmëpërçuesve intensifikohen nga viti në vit, DeepMaterial ka një portofol të plotë të ngjitësve, të nënmbushjeve, kapsuluesve dhe ngjitësve dhe veshjeve të specializuara për pothuajse çdo paketë të avancuar dhe çdo aplikim duke përfshirë Flip Chip, Paketimin e Nivelit të Waferit dhe Memory 3D TSV Paketimi.

Me kompjuterin celular dhe renë kompjuterike, memorien dhe sistemet e avancuara të asistencës së shoferit që mbështesin nevojën për reduktimin e faktorit të formës, integrimin e nivelit të sistemit, performancën e nivelit të tabelës, besueshmërinë e shtuar dhe zgjidhjet me kosto të ulët, miniaturizimi është bërë fokusi kryesor i tregut të elektronikës. Në përgjigje të densitetit më të lartë në nivelin e tabelës, DeepMaterial është lider për ngjitësit që lejojnë dizajne të reja të paketave, teknologji të re të ndërlidhura dhe më shumë trajtim të të dhënave. Kur bëhet fjalë për materialet inovative në ballë të tregut të përparuar të ndërlidhur, DeepMaterial është zgjedhja kryesore.

DeepMaterial është prodhues dhe furnizues i ngjitësve të ndjeshëm ndaj presionit të shkrirë të nxehtë nga poliuretani reaktive PUR, që prodhon ngjitës epoksi me një komponent të ulët, ngjitës me shkrirje të nxehtë, ngjitës për shërimin UV, ngjitës optik me indeks të lartë thyerjeje, ngjitës magnetik për ngjitësin më të mirë të plastikës me strukturë metalike të papërshkueshme nga uji. dhe xham, ngjitës elektronik për motor elektrik dhe mikromotor në pajisje shtëpiake

en English
X